x تبلیغات
وب و سئو

وب و سئو

طراحی سایت املاک

طراحی سایت املاک یک شیوه نوین و کاربردی جهت گسترش فعالیت بنگاه داران و برقراری ارتباط موثرتر با مشتریان محسوب می‌شود که رشد و پیشرفت چشمگیری را برای مشاورین املاک به همراه دارد. این روزها همه ما اکثر امور روزمره خود را به صورت اینترنتی و از طریق پلتفرم‌های آنلاین انجام می‌دهیم و ارتباطات و تعاملات حضوری خود را به حداقل ممکن رسانده‌ایم. بنابراین در دنیای امروزی تقریبا همه چیز در بستر اینترنت اتفاق می‌افتد و روش‌های سنتی انجام امور دیگر از میان رفته‌اند. از این رو اغلب مشاغل و کسب و کارها جهت تبلیغات و ارائه خدمات خود به این روش‌های جدید و نوین متوسل شده‌ و هر یک از آنها با توجه به نوع تجارت خود یک پلتفرم را جهت فعالیت‌های آنلاین انتخاب می‌کنند. مشاورین املاک با استفاده از طراحی وب سایت، بسیار راحت و آسان می‌توانند فایل‌های املاک خود را در اختیار مشتریان قرار دهند و بدین طریق واسطه انجام معاملات بیشتری میان خریدران و فروشندگان شوند.
طراحی سایت برای املاک
اهمیت طراحی سایت املاک
طراحی سایت املاک گزینه بسیار هوشمندانه‌ای جهت تبلیغات، گسترش کسب و کار و همچنین ارائه خدمات بهتر به مشتریان است که تاثیر بسزایی بر پیشرفت بنگاه‌های خرید و فروش املاک و مستغلات دارد. مشاورین املاک با طراحی و راه اندازی وب سایت اختصاصی خود می‌توانند بسیاری از خدمات از جمله معرفی ملک‌های موجود، بررسی امکانات و موقعیت مکانی آنها، قیمت‌های پیشنهادی، شرایط همکاری در ساخت و ساز و غیره را به صورت آنلاین ارائه دهند و در زمان خود صرفه جویی نمایند. یعنی دیگر برای معرفی یک منزل به مشتریان، نیازی به هماهنگی جهت بازدید حضوری ندارید و از طریق وب سایت اختصاصی خود می‌توانید ملک مورد نظر را به طور کامل به مشتریان معرفی کرده و حتی تصاویر منزل یا زمین را نیز در اختیار آنان قرار دهید. اکثر اموری که در گذشته برای انجام آنها زمان بیشتری می‌کردید را اکنون می‌توانید با طراحی سایت فروش املاک بسیار ساده‌تر و البته موثرتر انجام دهید و بدین ترتیب معاملات بیشتری را مدیریت و سازماندهی کنید.
برای سفارش طراحی سایت شرکتی در تهران کلیک کنید.
بنابراین طراحی سایت املاک برای مشاورینی که قصد توسعه و به روز رسانی کسب و کار خود را دارند، یک فرصت بسیار عالی و کارآمد محسوب می‌شود که از طریق آن می‌توانند خدمات مختلف خود را به صورت آنلاین ارائه دهند. با استفاده از وب سایت دیگر نیازی به دفاتر فیزیکی جهت ثبت و معرفی ملک‌ها ندارید و می‌توانید تمامی فایل‌ها را در وب سایت اختصاصی خود بارگذاری کرده و به راحتی به آنها دسترسی پیدا کنید. علاوه بر دسترسی ساده و آسان به آرشیو ملک‌های موجود همچنین می‌توانید ارتباط موثرتر و بهتری نیز با خریداران و فروشندگان برقرار نمایید و روند انجام امور را تسریع بخشید. مشتریان نیز می‌توانند بدون محدودیت زمانی و مکانی به راحتی از طریق وب سایت با شما در ارتباط بوده و به یک مشاور املاک شبانه روزی دسترسی داشته باشند.
امکانات سایت املاک
هر وب سایت با توجه به نوع کسب و کار و خدمات خود از بخش‌های مختلفی تشکیل می‌شود که هر یک از این بخش‌ها نیز خدمات و امکانات خاصی را ارائه می‌دهند. امکانات یک وب سایت مربوط به املاک و مستغلات نیز شامل ثبت املاک با جزئیات کامل، ارائه عکس‌های متعدد از ملک‌ها، جستجوی آسان فایل‌ها، تفکیک بر اساس شرایط (خرید، فروش، رهن و یا اجاره)، ارائه پیشنهادات ویژه، مقایسه موارد موجود با یکدیگر، برقراری ارتباط با مشتریان، مشاوره، اخبار و مقالات مرتبط، جستجوی ملک و غیره است. بدین ترتیب صاحبان و مشاوران املاک می‌توانند خدمات خود را در بخش‌های مختلف وب سایت قرار دهند و از این طریق با مشتریان ارتباط برقرار کنند. البته مشتریان نیز با مراجعه به وب سایت می‌توانند موارد دلخواه خود را بر اساس فیلترهای مختلفی همچون رهن، اجاره، موقعیت مکانی، میزان قیمت و غیره جستجو کرده و به صورت آنلاین با مشاوران املاک در ارتباط باشند.
سئو سایت املاک
سئو و بهینه سازی سایت املاک
راه اندازی و طراحی سایت املاک حرفه ای باید توسط یک تیم متخصص و با رعایت اصول مربوط به سئو (SEO) وب سایت انجام شود تا بتواند در کمترین زمان ممکن در صفحه اول موتور جستجوی گوگل قرار گیرد و تعداد بازدید بالایی داشته باشد. SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization بوده و به معنای بهینه سازی موتور جستجو است که با بکارگیری برخی اصول و قوانین مشخص می‌تواند جایگاه و رتبه یک وب سایت را در موتورهای جستجوی مختلف بهبود بخشد. طراحی سایت املاک نیز به سئو و بهینه سازی احتیاج دارد تا با استفاده از تکنیک‌هایی همچون انتخاب کلمات کلیدی مناسب، تولید محتوای مرتبط، لینک سازی و غیره بتواند در کمترین زمان ممکن در صفحه اول گوگل قرار گیرد و به مرور زمان تعداد بازدیدهای آن افزایش پیدا کند.
برای پیاده سازی سئو وب سایت خود حتما باید از یک سئوکار حرفه‌ای کمک بگیرید تا با بکارگیری انواع مختلف SEO از جمله سئو داخلی، خارجی، تکنیکال و محتوا بتواند رتبه و جایگاه وب سایت شما را بهبود بخشد. بنابراین پیاده سازی قوانین سئو در طراحی سایت املاک می‌تواند وب سایت شما را به طیف گسترده‌تری از مخاطبان معرفی کرده و افراد بیشتری را با کسب و کار شما آشنا سازد. طراحی یک وب سایت تنها به منظور معرفی فایل‌های خود به مشتریان محلی، تاثیر چندانی بر رونق کسب و کارتان نخواهد داشت و شما نیز نمی‌توانید سایت خود را به تعداد زیادی از مشتریان هدف معرفی کرده و یا هزینه گزافی را صرف تبلیغات کنید. از این رو طراحی سایت املاک با بهره گیری از اصول سئو باعث می‌شود تا افراد بیشتری صفحه‌تان را از طریق سرچ برخی کلمات کلیدی در گوگل پیدا کرده و از مشاوره و خدمات آنلاین شما استفاده کنند.
بنابراین طراحی وب سایت برای املاک تاثیر بسزایی بر دیده شدن بنگاه و آشنایی افراد بیشتری با شما خواهد داشت و از طرفی دیگر نیز کسب و کارتان را به روز نگه می‌دارد. بکارگیری مفاهیم و قوانین بازاریابی دیجیتال یکی از اصول موفقیت مشاغل و کسب و کارهای امروزی است که افراد فعال در بخش املاک و مستغلات نیز با بهره گیری از آنها می‌توانند فعالیت خود را گسترش دهند و به خریداران و فروشندگان بیشتری دسترسی پیدا کنند.
مزایای طراحی سایت برای مشاور املاک
راه اندازی و طراحی سایت املاک مزایای بسیاری را برای بنگاه داران و مشاوران املاک به دنبال دارد و ارائه خدمات به مشتریان را برای آنان بسیار راحت‌تر و ساده‌تر می‌سازد. برخی از مهم‌ترین مزایای طراحی سایت برای مشاور املاک عبارتند از:
  • برقراری ارتباط موثر و آنلاین با طیف گسترده‌ای از مشتریان
  • صرفه جویی در زمان و عدم نیاز به مراجعه حضوری برای ارائه مشاوره
  • عدم نیاز به صرف هزینه‌های گزاف جهت معرفی و تبلیغات
  • امکان قرار دادن فایل‌های املاک به همراه جزئیات و اطلاعات کامل آنها
  • رقابت با رقبا و ایجاد نوعی برندسازی شخصی
  • به روز بودن کسب و کار و استفاده از متدهای موثر بازاریابی دیجیتالی
  • نمایش موقعیت مکانی دقیق ملک‌ها بر روی گوگل مپ
  • دسترسی به مشتریان بیشتر از طریق سئو و بهینه سازی
  • ارائه خبرنامه‌ها و اطلاعیه‌های مرتبط در زمینه املاک و مستغلات
  • امکان مشاوره آنلاین بدون نیاز به مراجعه حضوری
  • بنابراین با استفاده از امکانات و قابلیت‌هایی که یک وب سایت در اختیارتان قرار می‌دهد به راحتی می‌توانید بسیاری از امور کاری خود را به صورت آنلاین و از راه دور انجام داده و در زمان و هزینه‌های خود نیز صرفه جویی نمایید.
    هزینه طراحی سایت املاک

    هزینه طراحی سایت املاک حرفه ای

    هزینه طراحی سایت املاک به عوامل متعددی بستگی دارد و نمی‌توانیم یک قیمت واحد را برای راه اندازی و یا آموزش طراحی سایت املاک در نظر بگیریم. به طور کلی هزینه طراحی سایت برای مشاور املاک با توجه به امکانات و قابلیت‌های آن برآورد می‌شود و به همین جهت دارای پکیج‌های مختلفی است که هر پکیج امکانات و قابلیت‌های مشخصی را برای طراحی سایت ارائه می‌دهد. فاکتورهایی همچون شکل ظاهری وب سایت، سرعت بارگذاری اطلاعات، کد نویسی، پیاده سازی اصول سئو، تولید محتوا برای وب سایت، ساخت منوی ساده و یا چند سطحی، ایجاد ایمیل اختصاصی، پنل مدیریتی، پشتیبانی سایت و غیره همگی با توجه به نیاز و خواسته شما در وب سایت اجرا می‌شوند و هر یک از این موارد نیز هزینه خاص خود را دارند. بنابراین برای تخمین هزینه متوسط طراحی سایت املاک ابتدا باید آیتم‌های مورد نظرتان را مشخص نمایید تا کارشناسان و طراحان سایت بتوانند هزینه تقریبی آن را محاسبه نمایند.
    سوالات متداول در زمینه طراحی وب سایت برای املاک
    در خصوص طراحی سایت برای املاک سوالات بسیاری مطرح می‌شود که در این بخش به چندین پرسش متداول شما درباره طراحی سایت فروش املاک پاسخ می‌دهیم.
    چگونه سایت املاک بسازیم؟
    برای ساخت و طراحی وب سایت مشاور املاک باید از متخصصان و کارشناسان حرفه‌ای این حوزه کمک بگیرید تا بتوانید سایت اختصاصی خود را به صورت اصولی و با رعایت آیتم‌های مورد نظر موتورهای جستجو راه اندازی کنید. یک وب سایت اگر در نظر گرفتن قوانین سئو طراحی شود، در مدت زمان کوتاه به تعداد بازدید کنندگان بالایی دست پیدا می‌کند و بازدهی قابل توجهی برای کسب و کار شما به دنبال خواهد داشت.
    طراحی سایت املاک چقدر زمان می‌برد؟

    طراحی سایت املاک چقدر زمان می‌برد؟

    مدت زمان طراحی وب سایت برای املاک به امکانات و قابلیت‌های آن بستگی دارد اما به طور کلی بین یک الی دو ماه کاری زمان لازم است تا صفحه مورد نظر بتواند رتبه و جایگاه قابل قبولی را در موتورهای جستجو بدست آورد.
    طراحی سایت برای مشاور املاک در چه cms ای انجام می‌شود؟
    برای طراحی سایت مشاور املاک عموما از سیستم مدیریت محتوای «وردپرس» استفاده می‌شود که یک سیستم متن باز است و قیمت آن نسبت به سیستم‌های دیگر بسیار مقرون به صرفه‌تر بوده و راه اندازی آن نیز سریع‌تر انجام می‌شود.
    سخن پایانی
    طراحی سایت املاک در واقع گامی رو به جلو در جهت رشد و توسعه بنگاه‌ها و مشاورین املاک است که موجب پیشرفت آنان و ارائه خدمات آنلاین و غیر حضوری به خریداران و فروشندگان می‌شود. مشاوران املاک از طریق راه اندازی وب سایت می‌توانند به راحتی تمامی فایل‌های خود را بارگذاری کرده و در دسترس مشتریان قرار دهند و بدون نیاز به بازدید حضوری نیز موقعیت مکانی دقیق، امکانات و تصاویر مربوط به ملک را با آنان به اشتراک بگذارند. بدین ترتیب دیگر هیچ یک از طرفین معامله برای دریافت مشاوره، بررسی قیمت‌ها و یا بازدید از ملک نیازی به مراجعه حضوری ندارند و می‌توانند از طریق وب سایت تمامی این امور را به صورت آنلاین انجام دهند. 
    این روش نوعی بازاریابی دیجیتالی در نظر گرفته می‌شود که تاثیر چمشگیری بر رشد و پیشرفت کسب و کارها داشته و شیوه‌های سنتی و قدیمی جذب مشتری را به طور کلی از میان برداشته است و متدهای آنلاین و نوین را جایگزین آنها ساخته است. بنابراین اگر شما نیز صاحب یک بنگاه مشاوره املاک هستید حتما برای رونق کسب و کار خود یک وب سایت راه اندازی کنید و بخش عمده‌ای از خدمات‌تان را به صورت آنلاین در اختیار مشتریان قرار دهید. در این میان علاوه بر طراحی سایت املاک همچنین می‌توانید اقدام به توسعه اپلیکیشن اختصاصی خود نمایید تا مشتریان بتوانند به راحتی و از طریق اپلیکیشن نیز شما را دنبال کرده و از خدمات غیر حضوری‌تان بهره مند شوند.
 
برچسب‌ها: ,

استراتژی محتوا

استراتژی محتوا (Content Strategy) یکی از مفاهیم مهم در علم بازاریابی محسوب می‌شود که موجب آشنایی بیشتر و جلب توجه مخاطب نسبت به یک نام تجاری، کسب و کار و یا وب سایت می‌گردد. محتوا دقیقا همان مطالبی است که توسط نویسنده و یا کارشناس تولید محتوای سایت تهیه و تنظیم می‌شود تا اطلاعات کامل و مفیدی را درباره یک موضوع خاص اختیار مخاطبان قرار دهد.
تمامی مقالات و مطالبی که در نتایج جستجوی گوگل برای شما نمایش داده می‌شوند و یا حتی کپشن‌هایی که در اینستاگرام می‌خوانید نوعی محتوا هستند که با بهره‌گیری از استراتژی‌های مختلف تولید شده‌اند. تولید محتوای سایت هوشمندانه و حرفه‌ای نقش تاثیرگذار و غیر قابل انکاری در موفقیت و دیده شدن یک بیزینس ایفا می‌کند؛ زیرا کسب و کارها با استفاده از استراتژی محتوا می‌توانند مسیر صحیحی را در جهت تبلیغات موثر و تحقق اهداف خود طی نمایند.
برای خدمات سئوی سایت با وبکده تماس بگیرید.
به همین جهت برای تعیین استراتژی محتوای خود باید به فاکتورهای مهمی توجه داشته باشید تا بتوانید محتواهای پربازده و مفیدی تولید نمایید. در ادامه این مقاله مفهوم استراتژی محتوا را به طور کامل مورد بررسی قرار می‌دهیم و شما را با اجزای اصلی آن آشنا خواهیم کرد.
 
استراتژی محتوا چیست؟
استراتژی محتوا به استراتژی گفته می‌شود اهداف کسب و کار شما را درک می‌کند و سپس از محتوا (در قالب‌های مختلف) به عنوان ابزاری در جهت تحقق آن اهداف استفاده می‌کند. به عنوان مثال یک کسب و کار جهت افزایش میزان فروش، هدف اصلی خود را «آگاهی از برند» تعیین می‌کند. برای دستیابی به این هدف شما باید استراتژی محتوای خود را با تمرکز بر اصول سئو (SEO) یا همان بهینه سازی موتور جستجو مشخص نمایید تا از طریق آن بتوانید وب سایت فروش خود را در صفحه اول نتایج موتورهای جستجو قرار دهید.
 
بدین ترتیب میزان ترافیک و بازدید از وب سایت شما افزایش پیدا کرده و به دنبال آن شاهد رشد میزان فروش محصولات و خدمات‌ خود خواهید بود. بنابراین ایجاد و پیاده سازی استراتژی محتوا به شما کمک می‌کند تا بتوانید مخاطبان و مصرف کنندگان را به راحتی با خود همراه سازید و به واسطه آن به اهداف تجاری‌تان دست پیدا کنید. اگر برای وب سایت یا پلتفرم‌های تعاملی خود با مشتریان، محتوای مناسب تولید نکنید به هیچ عنوان نمی‌توانید توجه آنان را به کسب و کار و خدمات خود جلب نمایید.
برای درک بهتر این موضوع فرض کنید که می‌خواهید یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید و از طریق آن محصولات خود را به صورت آنلاین به فروش برسانید. معرفی محصولات و خدمات شما علاوه بر تهیه عکس (جنبه بصری) به تولید محتوا جهت توصیف ویژگی‌ها و قابلیت‌های آنها احتیاج دارد تا مشتریان با مطالعه محتواها بتوانند اطلاعات بیشتری درباره کالای مورد نظرشان بدست بیاورند و نسبت به خرید آن ترغیب شوند. هرچه محتواها جذاب‌تر نوشته شوند، احتمال خرید بازدیدکنندگان از وب سایت شما افزایش پیدا خواهد کرد.
 

اگر قصد تولید محتوا سایت فروشگاهی دارید حتما مقاله ما در این زمینه را مطالعه کنید.

 
چرا کسب و کارها به استراتژی تولید محتوا نیاز دارند؟
داشتن استراتژی تولید محتوا برای کسب و کارها از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا به آنها کمک می‌کند تا برای محتوای بازاریابی وب سایت خود برنامه ریزی دقیقی داشته باشند. زمانی که برای تولید محتوای خود برنامه ریزی داشته باشید دقیقا می‌دانید که می‌خواهید چه کاری انجام دهید و دچار سردرگمی نمی‌شوید. بدون طراحی استراتژی محتوا مجبورید هر روز از یک روش جدید جهت تولید محتواهای جذاب و متناسب با کسب و کار خود استفاده کنید و زمان زیادی را به ایده پردازی اختصاص دهید. بنابراین اگر از همان ابتدا مخاطبان خود را بشناسید و هدفتان را از تولید محتوا مشخص کنید به راحتی می‌توانید استراتژی‌های کارآمدی را برای بخش محتوایی کسب و کار خود تعیین نمایید. محتوای شما در واقع معرف حوزه فعالیت بیزینس و همچنین کیفیت محصولات و خدمات شما است و به همین دلیل باید با کیفیت بالایی تولید شود. مخاطب از طریق همین محتواها با کسب و کار شما آشنا می‌شود و مسلما هرچه جذاب‌تر تهیه شوند، بازخورهای مثبت‌تری را دریافت خواهند کرد.
 
مزایای طراحی استراتژی محتوا
طراحی استراتژی محتوا مزایای بی شماری برای کسب و کارهای کوچک بزرگ به همراه دارد که مهم‌ترین آن «جلب توجه مخاطبان» و «افزایش میزان فروش» است. البته به خاطر داشته باشید که هر محتوایی نمی‌تواند شما را به اهداف تجاری‌تان برساند و در نهایت موجب ارتقای فروش کسب و کارتان شود. تنها محتواهایی که به صورت اصولی و جذاب تهیه می‌شوند و دارای استراتژی‌های برنامه ریزی شده هستند، منجر به تحقق اهداف شما خواهند شد. از مهم‌ترین مزایای طراحی استراتژی تولید محتوا می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
  • جلب توجه و اعتماد مخاطبان نسبت به نام تجاری شما
  • افزایش آگاهی از نام تجاری (Brand Awareness)
  • افزایش میزان ترافیک و بازدید از وب سایت
  • معرفی دقیق و جامع محصولات و خدمات
  • رفع ابهامات و پاسخ به تمامی سوالات مخاطبان
  • بهبود رتبه وب سایت در موتور جستجوی گوگل
  • رشد و ارتقای شبکه‌های اجتماعی کسب و کار شما
  • رقابت با رقبا و پیشی گرفتن از آنها
بنابراین با طراحی و پیاده سازی استراتژی محتوا به صورت اصولی می‌توانید به کسب و کار خود رونق بخشید و میزان فروشتان را به طرز قابل توجهی افزایش دهید.
 
اجزای استراتژی محتوا
تمامی استراتژی‌های تولید محتوا دارای برخی عناصر و اجزای مشترک و مشخصی هستند که پیش از طراحی استراتژی باید مورد توجه کارشناس تولید محتوا و یا صاحبان مشاغل قرار گیرند. برخی اجزای اصلی استراتژی محتوا عبارتند از:
  • شناخت کامل برند و آگاهی از حوزه فعالیت کسب و کار مورد نظر
  • شفاف سازی و تعیین اهداف بازاریابی برند
  • شناخت مخاطبان
  • تحقیق درباره بازار و شناسایی شکاف‌ها و ضعف‌های آن
  • بررسی عملکرد رقبای موفق
  • ارزیابی منابع و قابلیت‌ها
  • اتاق فکری جهت مشورت و تحلیل داده‌ها
  • ایجاد تقویم محتوایی جهت مدیریت و سازماندهی محتواها و انتشار آنها در زمان مناسب
بنابراین پیش از تعیین استراتژی محتوای کسب و کار خود ابتدا باید این اجزای مهم را بشناسید و از آنها در جهت تولید محتوای باکیفیت و تاثیرگذار استفاده نمایید.
چگونه برای کسب و کار خود استراتژی محتوا تعیین کنیم؟
برای تعیین استراتژی محتوا کسب و کار خود باید علاوه بر آگاهی و شناخت از اجزای استراتژی‌های تولید محتوا به برخی نکات و موضوعات مهم نیز توجه داشته باشید. با در نظر داشتن این نکات ساده اما کاربردی می‌توانید یک استراتژی موفق برای تولید محتوای بیزینس خود تهیه کرده و آن را پیاده کنید. مراحل تعیین استراتژی محتوا برای یک کسب و کار شامل:
اهداف خود را تعیین کنید
مهم‌ترین مرحله در تعیین استراتژی محتوایی یک کسب و کار «تعیین اهداف» آن است؛ یعنی شما به عنوان صاحب یک بیزینس باید بدانید که با تولید محتوا می‌خواهید به چه هدفی دست پیدا کنید. معمولا کسب و کارها دارای اهداف مشترکی همچون افزایش میزان فروش، آگاهی از برند و یا تبدیل مخاطب به مشتری وفادار هستند. بنابراین با تعیین هدف می‌توانید چارچوب کلی محتواهای خود را تعیین کرده و آنها را در جهت دستیابی به این اهداف تولید نمایید.
 
شناخت مخاطبان
شناخت مخاطبان یکی از مهم‌ترین فاکتورهای موفقیت استراتژی محتوای شما است که باید به آن توجه ویژه داشته باشید. زمانی که بدانید چه کسانی محتواهای شما را می‌خوانند، مسلما بهتر می‌توانید نیازها و خواسته‌های آنان را شناسایی کرده و محتواهای خود در راستای برآورده ساختن این نیازها تولید کنید. هر محتوا ممکن است بیش از یک نوع مخاطب داشته باشد؛ بنابراین باید با استفاده از برخی ترفندها، مطالب خود را برای تمامی مخاطبان خود جذاب سازید و آنها را به خواندن و کسب اطلاعات بیشتر ترغیب نمایید. شناخت مخاطبان کلید اصلی نفوذ و تاثیرگذاری محتوای شما بر آنها است.
تحلیل فعالیت رقبا
تحلیل فعالیت رقبای موفق و در حال رشد نیز یکی دیگر از نکاتی است که در هنگام تعیین استراتژی محتوا باید به آن توجه داشته باشید. پیش از طراحی استراتژی خود ابتدا عملکرد رقبا را مورد بررسی قرار دهید تا متوجه شوید که دقیقا چه کاری انجام می‌دهند. با انجام این کار می‌توانید نقاط قوت آنها را شناسایی کرده و از آنها در جهت تعیین استراتژی محتوایی خود استفاده نمایید. علاوه بر آن نیز می‌توانید از نقاط ضعف رقبا در جهت پیشرفت خود استفاده کرده و استراتژی‌های محتوایی منحصر به فردی را طراحی کنید.
انتخاب پلتفرم مناسب جهت انتشار محتواها
از دیگر مراحل مهم در طراحی استراتژی محتوا که نقش تعیین کننده‌ای در موفقیت و تاثیرگذاری محتواهای شما ایفا می‌کند، انتخاب پلتفرم مناسب جهت انتشار آنها است. هر کسب و کار با توجه به حوزه فعالیت خود باید از چندین پلتفرم جهت تبلیغات و معرفی بیزینس خود استفاده کند و هر پلتفرم نیز به محتوای اختصاصی و مناسب خود احتیاج دارد. به عنوان مثال مطالبی که برای انتشار در وب سایت تولید می‌شوند تفاوت‌های بسیار زیادی با مطالب تهیه شده برای اینستاگرام دارند. مطالب وب سایت باید با رعایت اصول و قوانین سئو تهیه و تولید شوند اما محتواهایی که برای اینستاگرام تولید می‌شوند معمولا زبان صمیمانه‌تری دارند و باید از اصول خاص این پلتفرم مانند «هشتگ گذاری» پیروی کنند. بنابراین هر پلتفرم قوانین خاص خود را برای افزایش میزان بازدید دارد که پیش از تولید محتوا باید مورد توجه قرار گیرند.
همکاری با متخصصان تولید محتوا
در فرآیند تعیین استراتژی محتوا باید با یک تیم متخصص در زمینه تولید محتوا همکاری کنید تا اعضای این تیم با بررسی نوع کسب و کار و نیازهای شما بتوانند محتواهای تخصصی و مناسبی را برایتان تولید نمایند. علاوه بر آن متخصصان این حوزه تمامی محتواها را بر اساس استانداردها و قوانین موتورهای جستجو و همچنین پیاده سازی اصول سئو تولید می‌کنند تا بتوانند در مدت زمان کوتاه رتبه بندی وب سایت شما را بهبود بخشند.
استراتژی محتوا در شبکه های اجتماعی
در حال حاضر شبکه‌های اجتماعی مختلف همچون اینستاگرام، تلگرام و یا یوتیوب نقش مهم و تاثیرگذاری را در تبلیغات و بازاریابی کسب و کارها ایفا می‌کنند. پلتفرم‌های شبکه‌های اکنون به ابزارهای قدرتمند و پرنفوذی جهت معرفی مشاغل تبدیل شده‌اند و اغلب بیزینس‌های موفق از این پلتفرم‌ها به منظور افزایش تعداد دنبال کنندگان و ارتقای فروش خود استفاده می‌کنند. از این رو تولید محتوا برای شبکه‌های اجتماعی بسیار ترند شده است اما اصول و قوانین خاص خود را دارد.
 
در میان شبکه‌های اجتماعی متعددی که جهت تبلیغات کسب و کارها مورد استفاده قرار می‌گیرند برنامه اینستاگرام به عنوان محبوب‌ترین شبکه اجتماعی در سراسر دنیا شناخته می‌شود که افراد بسیاری در آن فعالیت‌های بازاریابی انجام می‌دهند. استراتژی تولید محتوا برای اینستاگرام نیز اصول قواعد خاصی دارد که باید مورد توجه قرار گیرند. یعنی اگر برای کسب و کار خود در اینستاگرام حساب کاربری ایجاد کرده‌اید باید برای افزایش تعداد دنبال کنندگان و ارتقای پیج خود از استراتژی‌های خاص تولید محتوا در این برنامه استفاده کمک بگیرید.
البته استراتژی تولید محتوا برای اینستاگرام تقریبا شبیه به استراتژی‌های یاد شده در بخش قبلی است اما در این میان تفاوت‌هایی نیز وجود دارند که باید آنها را مد نظر قرار دهید. به عنوان مثال شما برای انتشار پست‌ها و استوری‌های روزانه خود به یک ادمین حرفه‌ای نیاز دارید تا بتواند وظیفه تولید و انتشار محتواهای مناسب با محیط اینستاگرام را بر عهده بگیرد. بنابراین اولین استراتژی شما برای تولید محتوا در اینستاگرام انتخاب ادمینی است که کسب و کارتان را به خوبی بشناسد و با اهداف تجاری شما آشنایی کامل داشته باشد. پیدا کردن هشتگ‌های مناسب، تبادل با پیج‌های مشابه، همکاری با اینفلوئنسرها نیز از دیگر فاکتورهای مهمی هستند که در زمان تدوین استراتژی محتوا برای اینستاگرام باید به آنها توجه داشته باشید. رعایت این نکات به طور غیر مستقیم میزان اثربخشی محتواهای شما را افزایش داده و موجب ارتقای بیزینس پروفایل شما خواهند شد.
سخن پایانی
استراتژی محتوا به مجموعه اقدامات و برنامه‌هایی اشاره دارد که پیش از شروع فرآیند تولید محتوا باید تهیه و تنظیم شوند تا یک کسب و کار بتواند به اهداف تجاری خود دست پیدا کند. طراحی استراتژی محتوا به شما کمک می‌کند تا با تعیین برنامه‌ها و اهداف مهم تجارت خود، محتواهای مناسب و مرتبطی را در راستای تحقق آنها تولید نمایید. تولید محتوای حرفه‌ای و جذاب نقش مهمی را در جلب توجه و اعتماد مخاطبان ایفا می‌کند که اگر به صورت تخصصی انجام شود، بازدید کنندگان را به مشتریان وفادار تبدیل خواهد کرد. بنابراین برای افزایش آگاهی از برند و رشد میزان فروش باید استراتژی تولید محتوا خود را بر اساس اصول گفته شده در این مقاله طراحی و تدوین نمایید تا بتوانید به اهداف تجاری خود دست پیدا کنید.
 
برچسب‌ها: ,

سوشیال سیگنال چیست؟

شبکه‌های اجتماعی مختلف در چندین سال اخیر نقش پررنگی را در زندگی روزمره و کسب و کار ما ایفا می‌کنند و همه ما در طول روز زمان مشخصی را در فضای مجازی سپری می‌کنیم. در حال حاضر بسیاری از صاحبان مشاغل از شبکه‌های اجتماعی در جهت پیشرفت و توسعه کسب و کار خود استفاده می‌کنند و از طریق آنها خدمات خود را به صورت آنلاین به مخاطبان ارائه می‌دهند. اما قرار گرفتن در معرض دید کاربران به سادگی ایجاد حساب کاربری در پلتفرم‌های اجتماعی و یا راه اندازی یک وب سایت نیست. کسب و کارها برای ارتقای جایگاه خود در فضای آنلاین از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنند که یکی از آنها سوشیال سیگنال (Social Signal) یا سیگنال‌های شبکه‌های اجتماعی است. سوشال سیگنال نقش حائز اهمیتی را در بهبود جایگاه سایت‌های بیزینسی در صفحه نتایج موتور جستجوی گوگل ایفا می‌کند.
برای سفارش طراحی سایت فروشگاهی و طراحی سایت شخصی با وبکده تماس بگیرید.
سوشیال سیگنال در واقع به سیگنال‌های تعاملی و بازخوردهایی همچون لایک، کامنت و بازنشر پست‌ها اشاره دارد که در شبکه‌های اجتماعی گوناگون از سوی کاربران دریافت می‌کنید. سوشال سیگنال به کاربران امکان می‌دهد تا بتوانند به صورت مستقیم به پست‌ها و محتواهای شما واکنش نشان دهند و این اقدامات نیز به تدریج موجب بهبود سئو وب سایت شما خواهد شد. اما چطور و چگونه؟ در ادامه این مطلب همه آنچه که باید درباره سوشیال سیگنال بدانید را به شما توضیح می‌دهیم و تاثیر آن بر SEO سایت را نیز به طور کامل مورد بررسی قرار خواهیم داد. با وبکده همراه باشید.
سوشیال سیگنال چیست؟
سوشیال سیگنال همان بازخوردهایی است که در شبکه‌ها و پلتفرم‌های اجتماعی مختلف از سوی کاربران دریافت می‌کنید. تمامی لایک‌ها، کامنت‌ها، بازدید ویدیوها و بازنشر پست‌ها توسط کاربران نوعی سوشیال سیگنال محسوب می‌شوند که به رشد و ارتقای جایگاه کسب و کار شما در موتورهای جستجو کمک بسیاری می‌کنند. این تعاملات و بازخوردها به موتورهای جستجوگر نشان می‌دهند که محتواهای شما برای کاربران مفید و جذاب است. لایک، کامنت و بازدید موجب قرار گرفتن محتواهای شما در معرض دید کاربران بیشتر و در نتیجه افزایش دنبال کنندگان خواهد شد. هرچه بیشتر در معرض دید باشید، افراد بیشتری نیز پست‌های شما را می‌بینند، آنها را لایک می‌کنند، برایتان کامنت می‌نویسند و در صورت تمایل نیز آنها را در صفحه شخصی خود به اشتراک می‌گذارند.
اما به نظر شما دریافت سوشیال سیگنال و وجود این تعاملات در شبکه‌های اجتماعی چه ضرورتی برای وب سایت دارد؟ موتورهای جستجوگر تمامی این بازخوردها را رصد می‌کنند و بر اساس میزان مشارکت کاربران در شبکه‌های اجتماعی مختلف، رتبه بندی وب سایت شما را ارتقا می‌دهند. تعاملات و یا سوشیال سیگنال ها به عنوان یک مقیاس کلیدی در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی در نظر گرفته می‌شوند که نشان می‌دهد کدامیک از محتواهای شما بیشتر مورد پسند کاربران قرار گرفته است و یا دنبال کنندگان به چه موضوعاتی علاقه دارند. از این رو سوشیال سیگنال یکی از فاکتورهای مهم در بهبود و افزایش رتبه بندی یک سایت در صفحه نتایج موتورهای جستجو محسوب می‌شود؛ یعنی هرچه میزان سوشال سیگنال در شبکه‌های اجتماعی مختلف بیشتر باشد، رتبه وب سایت شما در رنکینگ موتورهای جستجوگر بهبود پیدا خواهد کرد.
تمامی سوشال سیگنال ها در واقع تعاملات انسانی و مشارکت با محتواهای اشتراک گذاشته در پلتفرم های مختلف هستند. اما از چه شبکه های اجتماعی می توان سوشیال سیگنال گرفت و سیگنال‌های آنها شامل چه مواردی است؟ اصلی‌ترین پلتفرم‌های اجتماعی که قابلیت دریافت سوشیال سیگنال را دارند شامل:
لایک، کامنت و بازنشر پست در فیسبوک (Facebook)
لایک و ری‌توییت در توییتر (Twitter)
پین، بازدید و کامنت در پینترست (Pinterest)
ارتباطات، لینک‌ها و رفرنس‌ها در لینکدین (LinkedIn)
دنبال کنندگان، لایک‌ و کامنت در اینستاگرام (Instagram)
بازدید و کامنت در یوتیوب (YouTube)
هرچه میزان مشارکت، لایک‌ها و کامنت‌های دریافتی در این شبکه‌های اجتماعی بیشتر باشد، جایگاه اکانت و وب سایت شما ارتقا پیدا خواهد کرد. اگرچه Google سوشیال سیگنال ها را به عنوان فاکتور رسمی برای رتبه بندی سایت در نظر نمی‌گیرد اما این سیگنال‌ها به موتورهای جستجو نشان می‌دهند که محتواهای شما دارای ارزش و کیفیت بالایی هستند و همین موضوع نیز موجب بهبود سئوی وب سایت خواهد شد.
ارتباط سوشیال سیگنال و مورتورهای جستجو
سوالی که ممکن است اکنون برایتان پیش آمده باشد این است که چه ارتباطی میان سوشیال سیگنال و موتورهای جستجو وجود دارد و آیا سوشیال سیگنال بر سئو تاثیرگذار است یا خیر؟ برای پاسخ به این سوال ابتدا باید کمی با سازوکار موتورهای جستجوگر آشنا شویم. موتور جستجوی گوگل دارای استانداردها و الگوریتم‌های مشخصی است که بر اساس آنها میزان ارزش و کیفیت یک محتوا را تعیین کرده و بر اساس آن نیز جایگاه وب سایت موردنظر در صفحه نتایج جستجو را مشخص می‌کند. البته برای تعیین و یا ارتقای جایگاه یک وب سایت، فاکتورهای دیگری نیز وجود دارد که یکی از آنها سوشیال سیگنال است.
موتورهای جستجوگر، سوشال سیگنال ها را به عنوان شاخصی قابل اطمینان برای تعیین کیفیت بالای منابع و مفید بودن محتوا در نظر می‌گیرند. در حالی که گوگل هنوز سوشیال سیگنال را برای رتبه بندی وب سایت‌ها به رسمیت نمی‌شناسد؛ اگرچه همه ما می‌دانیم که فاکتورهایی همچون بک لینک، کلمات کلیدی، ارزش و کیفیت محتوا از جمله استانداردهای رسمی گوگل برای رتبه بندی وب سایت‌ها هستند. اما هرچه سیگنال‌ها و تعاملات شبکه‌های اجتماعی شما بیشتر باشد و پست‌های شما توسط طیف گسترده‌تری از کاربران بازدید شوند، به طور خودکار به گوگل نشان می‌دهید که محتواهای شما مفید، ارزشمند و معتبر هستند و همین موضوع نیز موجب اشتراک گذاری بیشتر و در نتیجه دریافت بک لینک به محتواهایتان خواهد شد. دریافت بک لینک نیز تاثیر مستقیمی بر میزان بازدید و سئو وب سایت شما دارد و به تدریج موجب ارتقای جایگاه آن می‌شود.
تاثیر سوشیال سیگنال بر سئو وب سایت
سیگنال‌های جستجو به موتورهای جستجوگر نشان می‌دهند که کدام محتوا محبوب‌تر، مرتبط‌تر، ارزشمندتر و قابل اعتمادتر است و همین موضوع نیز موجب بهبود سئو و رتبه بندی سایت شما خواهد شد. مهم‌ترین هدف موتورهای جستجو این است که محتواهای باکیفیتی که نیازهای کاربران را برآورده می‌سازند را در اختیار آنان قرار دهند. موتورهای جستجوگر مختلف همچون Google و یا Bing برای انجام این کار اقدام به رتبه بندی محتوا بر اساس برخی فاکتورهای رتبه بندی همچون میزان محبوبیت و قابلیت دیده شدن URL می‌کنند. اینجا دقیقا همان جایی است که اهمیت سوشیال سیگنال مشخص می‌شود. تمامی لایک‌ها، کامنت‌ها، بازنشر پست‌ها و بازدید محتواهای موجود در پلتفرم‌های اجتماعی، موتورهای جستجو را از کاربردی بودن و قابلیت برآوردن نیازهای کاربران مطلع می‌سازند.
تاثیرات غیر مستقیم افزایش میزان ترافیک سایت، بک لینک‌ها و قابلیت دیده شدن پست‌های اشتراک گذاشته شده در شبکه‌های اجتماعی و همچنین میزان مشارکت بالای کاربران همگی بر سئو وب سایت و جایگاه آن در صفحه نتایج موتورهای جستجوگر تاثیر خواهند داشت. به زبان ساده‌تر و به طور کلی هر لایک، بازدید، بازنشر پست‌ها و کلیک بر روی URL موجب افزایش بازدید و‌ ایجاد بک لینک به وب شده و به موتورهای جستجو نشان می‌دهد که محتوای موردنظر محتوایی مفید، مرتبط، با کیفیت و مهم است و همین موضوع نیز در نهایت منجر به بهبود سئو وب سایت شما خواهد شد. بنابراین نباید نقش مهم و تاثیرگذار سوشیال سیگنال‌ ها در ارتقای جایگاه و SEO وب سایت‌ها را نادیده بگیرید و از پرداختن به آنها غافل شوید.
بسیاری از وب سایت‌ها به منظور بهره مندی از تاثیرات مثبت سوشال سیگنال ها، اقدام به خرید آنها می‌کنند تا از این طریق بتوانند میزان بازدید و و یا جایگاه سایت خود را ارتقا دهند. با خرید سوشیال سیگنال فیک می‌توانید بک لینک‌های خود را طبیعی جلوه دهید و اعتماد موتورهای جستجوگر را جلب نمایید. اما انجام این کار نیز ریسک‌های خاص خود را دارد و بهتر است سوشیال سیگنال های طبیعی برای وب سایت خود ایجاد کنید. اما چگونه می‌توانیم تعداد سوشیال سیگنال های خود را به صورت ارگانیک و حرفه‌ای افزایش دهیم؟ در بخش بعدی چندین روش موثر و ساده جهت بهبود سوشال سیگنال به صورت رایگان را به شما آموزش می‌دهیم.
روش های افزایش سوشال سیگنال
روش‌ها و ترفندهای مختلفی برای افزایش سیگنال‌ شبکه‌‌های اجتماعی وجود دارد که با اجرای آنها می‌توانید بدون نیاز به خرید سوشیال سیگنال به راحتی و به صورت ارگانیک سیگنال‌های خود را افزایش دهید. برخی از ساده‌ترین اما تاثیرگذارترین روش‌های افزایش سوشیال سیگنال پلتفرم‌های اجتماعی مختلف شامل:
انتشار محتوای روزانه
تولید محتوا و اشتراک گذاری پست به صورت روزانه و منظم یکی از بهترین روش‌های افزایش سوشیال سیگنال محسوب می‌شود که تاثیر بسزایی بر بهبود رتبه سایت در صفحه نتایج جستجو دارد. با انجام این کار به کاربران و موتورهای جستجوگر نشان می‌دهید که وب سایت و یا شرکت شما همواره در حال فعالیت و به روزرسانی است. بسیاری از کاربران از طریق شبکه‌های اجتماعی با شرکت، محصولات و خدمات شما آشنا می‌شوند؛ بنابراین با حضور فعال و پررنگ در شبکه‌های اجتماعی می‌توانید توجه و اعتماد کاربران را به برند وب سایت‌تان جلب کرده و به دنبال آن میزان مشارکت آنان و در نهایت سوشیال سیگنال خود را افزایش دهید. پس تنها ایجاد اکانت در پلتفرم‌های اجتماعی مختلف براب کسب سوشیال سیگنال کافی نیست و باید در صفحات خود فعالیت روزانه و گسترده داشته باشید.
اشتراک گذاری محتواهای مرتبط
اشتراک گذاری محتواهای مرتبط و همسو با رویکرد و هدف وب سایت نیز یکی دیگر از روش‌های افزایش سوشیال سیگنال است که باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشید. در بخش قبلی منظور از تولید محتوای روزانه این نیست که به طور روزانه درباره موضوعات ترند و جنجالی روز اقدام به انتشار محتوا کنید. فالورهای شبکه‌های اجتماعی به منظور دسترسی به محتواهای مرتبط با کسب و کار، محصولات و خدمات برندتان است که اقدام به دنبال کردن شما کرده‌اند. این کاربران قطعا به دنبال پیگیری اخبار روزانه و یا مشاهده محتواهای شخصی و یا اجتماعی شما نیستند و طیف گسترده‌ای از آنها در صورت مشاهده محتواها و پست‌های نامرتبط، شما را Unfollow خواهند کرد. موتورهای جستجو نیز به دنبال پست‌هایی که هستند که همسو با اهداف سرچ کاربران و برآورده ساختن نیازهای آنان باشد. بنابراین محتواهای غیرمرتبط قطعا توسط موتورهای جستجو رنک نخواهند شد.
تولید محتوای جذاب و مفید
از دیگر روش‌های افزایش میزان سوشیال سیگنال می‌توانیم به تولید محتوای جذاب و مفید اشاره کنیم که نقش مهمی را در میزان بازدید و تعامل کاربران با شما ایفا می‌کند. کاربران معمولا محتواهای متنی را به طور کامل مطالعه نمی‌کنند و در ابتدا تنها به خواندن تیتر آن بسنده می‌کنند. بنابراین تیتر محتواهای شما باید به قدری جذاب باشد تا کاربر را نسبت به مطالعه ادامه آن ترغیب نماید. از طرفی دیگر نیز برای جلب توجه کاربر بهتر است در همان ابتدا به صورت مستقیم و بدون توضیحات اضافه به سراغ اصل مطلب بروید و در قالب یک جمله کوتاه اما جذاب، مقصود اصلی خود را به مخاطب انتقال دهید. بنابراین به منظور افزایش میزان تعامل با کاربران سعی کنید محتواهای خود به خصوص عناوین را به صورت جذاب و البته مفید و آموزنده تولید کنید.
برقرای تعامل با کاربران
برقراری تعامل با کاربران از طریق پاسخ به نظرات و دنبال کردن آنها یکی از بهترین روش‌های همراه ساختن کاربرها است. بدین ترتیب بیشتر در معرض دید کاربران قرار می‌گیرید و آنان نیز به تدریج با کسب و کار، خدمات و خط فکری شما آشنا خواهند شد. موتورهای جستجوگر نیز به سرعت این تعاملات و سوشیال سیگنال ها را آنالیز می‌کنند و پس از مدتی شاهد رشد جایگاه شبکه اجتماعی، وب سایت و همچنین بهبود سئو آن خواهید بود.
بهینه سازی اکانت شبکه های اجتماعی
بهینه سازی و به روزرسانی اکانت شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام و یا توییتر نیز یکی دیگر از اقدامات تاثیرگذار در جهت افزایش میزان سوشیال سیگنال است. برای انجام این کار حتما URL وب سایت‌ان را در اکانت‌های خود قرار دهید و از به روزرسانی آن در صورت ایجاد هرگونه تغییر نیز غافل نشوید. زمانی که کاربران وارد اکانت‌های شما در شبکه‌های اجتماعی شوند، در صورت وجود محتواهای جذاب و مفید، قطعا به وب سایت شما نیز سر می‌زنند و از آن بازدید خواهند کرد. علاوه بر آن می‌توانید در پست‌های مختلف خود نیز آدرس وب سایت‌تان را قرار دهید و از کاربران دعوت کنید تا از سایت شما بازدید کنند و نظرات خود را به اشتراک بگذارند.
افزودن پلاگین (افزونه) به محتواها
اضافه کردن پلاگین به محتواها از دیگر اقدامات مهم در جهت افزایش میزان سوشال سیگنال است زیرا کاربران از این طریق بسیار راحت‌تر و ساده‌تر می‌توانند محتواهای شما در اکانت خود به اشتراک بگذارند. افزودن پلاگین به محتواها موجب افزایش میزان بازدید می‌شود و به موتورهای جستجو نشان می‌دهد که محتواهای شما از کیفیت بالایی برخوردار هستند و متناسب با نیازهای کاربران تولید می‌شوند. بدین ترتیب بک لینک‌های بسیاری به وب سایت شما داده می‌شود که این بک لینک‌ها موجب افزایش ترافیک ارگانیک و سئو سایت خواهد شد.
استفاده از تصاویر مرتبط و باکیفیت
استفاده از تصاویر مرتبط و جذاب نیز نقش مهمی را در افزایش نرخ سوشیال سیگنال ایفا می‌کند که به سرعت توجه کاربران را به خود جلب کرده و آنها را نسبت به بازدید از پست‌ها ترغیب خواهد کرد. به طور کلی طیف گسترده‌ای از کاربران با تصاویر بسیار راحت‌تر از متن‌های طولانی ارتباط برقرار می‌کنند. این موضوع در تمامی پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی نیز صدق می‌کند و موجب افزایش بازدید و تعامل کاربران با شما خواهد شد. بنابراین سعی کنید حتما در پست‌های خود از تصاویر باکیفیت و متناسب با رویکرد کسب و کارتان استفاده کنید.
جمع بندی
سوشیال سیگنال یا سیگنال شبکه‌های اجتماعی به تعاملات کاربران با شما در پلتفرم‌های اجتماعی مختلف همچون اینستاگرام، توییتر، فیسبوک و پینترست اشاره دارد که در قالب لایک، کامنت و با بازنشر پست‌ها به وجود می‌آید. سوشیال سیگنال ها به افزایش میزان بازدید از وب سایت و بهبود SEO و جایگاه آن در صفحه نتایج موتورهای جستجو کمک بسیاری می‌کنند. با انجام برخی اقدامات ساده که در این مقاله به شما آموزش دادیم به راحتی می‌توانید میزان سوشال سیگنال شبکه‌های اجتماعی خود را افزایش دهید.
 
برچسب‌ها: ,

تفاوت هاست لینوکس با ویندوز

خرید هاست یا میزبانی به عنوان یکی از اولین اقدامات جهت راه‌اندازی وب‌سایت شناخته می‌شود. هاست، دارای انواع مختلفی است که از میان آن‌ها هاست لینوکس و ویندوز از محبوب‌ترین سیستم‌های میزبانی سایت هستند که قابلیت‌های کاربردی زیادی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. اگر سیستم عاملی که در هاست استفاده می‌شود، لینوکس یا زیرمجموعه‌های آن مانند Centos، Ubuntu، CloudLinux و … باشد به آن هاست لینوکس گفته می‌شود و اگر این سیستم عامل، ویندوز باشد به آن هاست ویندوز می‌گویند.
برای سفارش طراحی سایت حرفه ای با وبکده تماس بگیرید.
انتخاب از این میان این دو هاست پرکاربرد، چالشی است که وب‌مسترها در هنگام انتخاب هاست مناسب برای سایت خود با آن روبه‌رو هستند. اما تفاوت هاست لینوکس با ویندوز چیست و کدام سیستم میزبانی سایت قابلیت‌های بیشتری را در اختیار ما قرار می‌دهند؟ برای بررسی تفاوت هاست لینوکسی با ویندوزی باید آیتم‌های مختلفی را با یکدیگر مقایسه کنیم تا بتوانیم به یک نتیجه جامع و کلی برسیم. به همین بهانه در ادامه این مطلب شما را با چندین تفاوت هاست لینوکس با ویندوز آشنا خواهیم کرد.
 
موارد استفاده از هاست
 
یکی از رایج‌ترین دلایلی که افراد به دنبال هاست هستند، راه‌اندازی یک وب‌سایت ساده یا وبلاگ برای امو تجاری، خبری و... است؛ هاست لینوکس می‌تواند بهترین راه‌حل برای این‌گونه افراد باشد زیرا بسیاری از سرور‌های لینوکس به ابزارهای مانند سی پنل یا Confixx مجهز هستند. این ابزارها به کاربران یک رابط وب برای نصب کردن پلتفرم‌های میکرو بلاگینگ، پایگاه‌های داده، سیستم مدیریت محتوا و... را می‌دهد. اما سرورهای ویندوز معمولاً در شرکت‌های بزرگ استفاده می‌شوند و یا ممکن است به عنوان سرور Sharepoint یا Exchange نیز استفاده شوند؛ بنابراین اگر می‌خواهید از نرم‌افزارهای گوناگون مایکروسافت استفاده کنید، بدون شک به هاست ویندوز نیاز دارید. لینوکس برای افراد باتجربه‌ای که می‌دانند چگونه یک وب سرور Apache یا NGINX را پیکربندی کنند و برای توسعه‌دهندگانی که از Perl، PHP یا Python برای توسعه پایگاه داده MySQL استفاده می‌کنند، می‌تواند انتخاب مناسبی باشد. به طور کلی سایت‌هایی که در خانواده ASP.NET و مایکروسافت تولید شده‌اند نیاز به هاست ویندوزی دارند و سایت‌هایی هم که با زبان‌هایی مثل PHPنوشته شده‌اند نیاز به هاست لینوکسی دارند.
تفاوت هاست لینوکسی با ویندوزی
تفاوت رابط کاربری هاست لینوکسی و ویندوز
هم هاست ویندوزی و هم هاست لینوکسی یک کنترل پنل یا رابط کاربری را در اختیار مدیران سایت‌ها و مدیریت هاست قرار می‌دهند تا برای اعمال تنظیمات مختلف مانند تغییرات دامنه، مدیریت فایل‌ها، تعریف ایمیل‌های مختلف و ... نیاز به استفاده از کدهای مختلف نباشد. سه رابط کاربری cPanel ، DirectAdmin و پلسک در سال‌های اخیر رایج شده‌اند. در این بین کنترل پنل Plesk از همه جدیدتر است و امکانات بسیار بیشتری را به کاربران ارائه می‌دهد. بین دو گزینه دیگر هم معمولاً cPanel‌ به دلیل وجود ابزارهای گرافیکی و مدیریتی بیشتر، ترجیح داده می‌شود. در این بین cPanel و DirectAdmin در هاست لینوکسی ارائه می‌شوند و Plesk هم در هر دو هاست ویندوزی و لینوکسی ارائه می‌شود. خوب است بدانید که به طور کلی، استفاده از cPanel برای مدیریت چندین دامنه بهتر است زیرا مدیریت فضای دیسک برای دامنه‌های مختلف از طریق یک هاست با استفاده از cPanel می‌تواند بسیار راحت‌تر باشد.
تفاوت پایگاه‌های داده (database‌ ها) هاست لینوکس و ویندوز
همه‌ی وب‌سرورها نیاز به یک پایگاه داده یا دیتابیس دارند تا بتوانند داده‌های سایت را مدیریت کنند. سرورهایی که از لینوکس استفاده می‌کنند از دیتابیس MySQL‌ و سرورهایی که از ویندوز استفاده می‌کنند از MsSQL یا همان Sql Server بهره می‌برند. اگر با پایگاه داده و سرورهایی کار می‌کنید که مبتنی بر ویندوز هستند و یا باید با ویندوز تعامل داشته باشند، بنابراین هاست ویندوز می‌تواند گزینه مناسب‌تری برای شما باشد. با توجه به اینکه اکثر سایت‌های مبتنی بر زبان برنامه‌نویسی PHP از MySQL به عنوان دیتابیس استفاده می‌کنند، در این سایت‌ها بهتر است از یک هاست لینوکسی استفاده شود.
امنیت، قابلیت اطمینان و پشتیبانی فنی
هر شرکت ارائه‌دهنده هاست، موظف است تا از نظر امنیتی و مدیریتی به کاربران خود کمک کند و به آن‌ها این اطمینان را بدهد که وب‌سایت ایمنی خواهند داشت، اما متأسفانه طبق نظرات بدست آمده مشخص‌شده است که سرورهای ویندوز با وجود تلاش‌های بسیار زیادی که مایکروسافت در برابر ایمنی آن‌ها از هک و آسیب داشته است، اما همچنان آسیب‌پذیر هستند. البته نمی‌توان گفت که تمام هاست‌ها و سیستم‌عامل‌ها باید به طور دائم از خطر هک شدن در امان باشند زیرا خطر هک شدن برای هر سیستم‌عاملی ممکن است اتفاق بیفتد، اما هاست ویندوز در برابر هک و تهدیدات آسیب‌پذیرتر است و هاست لینوکس در برابر این‌گونه خطرات پایداری بیشتری دارد. همچنین هاست ویندوز در مواجه با چندین کار به مشکل برمی‌خورد بنابراین ممکن است انتخاب مناسبی برای کارهای مهم تجاری نباشد. یکی دیگر از عوامل امنیتی که باید در نظر گرفته شود، سطح پایگاه داده و بسته نرم‌افزاری است. شما تا حد زیادی مسئول امنیت وب‌سایت خود هستید زیرا معمولاً نقطه حمله برای هکرها، سیستم مدیریت سایت و افرادی هستند که آن سایت را اداره می‌کنند؛ بنابراین داشتن رمزهای عبور قابل‌اطمینان بسیار ضروری است. در واقع پشتیبانی فنی به این بستگی دارد که شما چه نوع هاستی را برای سایت خود انتخاب می‌کنید. برای همین است که انتخاب هاست مناسب می‌تواند برای هر دارنده وب سایتی ضروری باشد. البته علاوه بر امنیت سرور، امنیت وبسایت نیز مسئله‌ای مهم و مجزا است. آمارهای رسمی در سال‌های اخیر نشان می‌دهند که آسیب‌پذیر‌ترین CMS در بین CMSهای پر کاربرد وردپرس می‌باشد.
قابلیت سفارشی‌سازی لینوکس در مقابل ویندوز
یکی دیگر از تفاوت‌های مهم بین هاست لینوکس و ویندوز قابلیت سفارشی‌سازی آنهاست. در هاست لینوکس قابلیت شخصی‌سازی زیادی وجود دارد که می‌توانید به راحتی از آن استفاده کنید. همچنین پلتفرم‌هایی مانند جوملا، وردپرس، دروپال و... همگی برای لینوکس ساخته شده‌اند. اگرچه این پلتفرم‌ها می‌توانند بر روی سرورهای ویندوز کار کنند اما برای انجام این کار با سختی بیشتری نسبت به لینوکس روبه‌رو می‌شوید.
مقایسه هزینه‌های هاست ویندوز و لینوکس
هنگام مقایسه کردن هزینه‌های هاست لینوکس و ویندوز می‌توان گفت لینوکس در پیشی گرفتن از ویندوز برنده است. از آنجایی که هاست لینوکس یک منبع باز به شمار می‌رود، بنابراین می‌تواند گزینه مقرون‌به‌صرفه تری باشد زیرا شما زمانی که هاست لینوکس را دریافت می‌کنید تنها باید هزینه سخت‌افزار و خدمات آن را پرداخت کنید و بعد از آن دیگر نیاز به پرداخت هزینه‌های جانبی ندارید. همچنین لینوکس نیازی به به‌روزرسانی‌های مداوم ندارد و نگهداری از آن نسبت به هاست ویندوز آسان‌تر است بنابراین سرورهایی که از آن استفاده می‌کنند معمولاً هزینه کمتری دارند.
جمع بندی
در پایان می‌توان گفت لینوکس و ویندوز هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند، بنابراین به شما پیشنهاد می‌شود هنگامی‌که می‌خواهید هاست موردنظر خود را انتخاب کنید به تمام جزئیات آن توجه کنید زیرا در نهایت تصمیم‌گیری درباره اینکه کدام یک از این هاست‌ها می‌توانند برای شما بهتر باشند به نظر شما بستگی دارد. همچنین درک کردن اینکه چه ویژگی‌هایی برای شما اهمیت دارد یا چگونه هاست‌های لینوکس و ویندوز می‌توانند در دستیابی به اهداف شما کمک کند باعث می‌شود تا از جستجو کردن زیاد در گوگل و مواجه شدن با نظرات مختلف جلوگیری کنید.
 
 
 
 
 
برچسب‌ها: ,

گراف دانش گوگل

گوگل به عنوان بزرگ‌ترین پایگاه اطلاعاتی مردم دنیا جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره موضوعات مختلف شناخته می‌شود که در واقع دایره المعارف مجازی عصر حاضر است. همه ما برای پیدا کردن پاسخ سوالات خود ابتدا به سراغ گوگل می‌رویم و کلمات و عبارات کلیدی موردنظر خود را در آن جستجو می‌کنیم. اگر دقت کرده باشید، علاوه بر لینک‌ها و صفحاتی که در نتایج جستجو ظاهر می‌شوند یک باکس نیز در قسمت سمت راست صفحه وجود دارد که اطلاعات تکمیلی و مفیدی را به صورت خلاصه در اختیار ما قرار می‌دهد. این باکس اطلاعاتی گراف دانش گوگل (Google’s Knowledge Graph) نام دارد که در نتیجه جستجوی کاربران در گوگل نمایش داده می‌شود.
اما گراف دانش گوگل چیست و چه کاری انجام می‌دهد؟ گراف دانش یا گوگل نالج به شما کمک می‌کند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با کمترین تعداد کلیک بتوانید اطلاعات کاملی را درباره موضوعات گوناگون بدست آورید. در ادامه این مطلب همه آنچه که باید درباره گراف دانش گوگل بدانید را مورد بررسی قرار می‌دهیم و نحوه ساخت آن را نیز به شما آموزش خواهیم داد. با وبکده همراه باشید.
جهت طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای و همچنین طراحی وب سایت شخصی با وبکده تماس بگیرید.
 
گراف دانش گوگل یا knowledge graph چیست؟
گراف دانش گوگل یک پایگاه دانش غنی از میلیاردها اطلاعات مهم درباره موضوعات علمی، تخصصی، عمومی، افراد سرشناس، مکان‌ها، حقایق جهان و غیره است که در قالب یک باکس ارائه می‌شود. هدف از ارائه گراف دانش گوگل این است که اطلاعات مهم و کلیدی درباره موضوعات مختلف در کمترین زمان ممکن در اختیار کاربران قرار گیرند. زمانی که شما موضوعی را در گوگل جستجو می‌کنید، علاوه بر نتایج مرتبطی که در قالب لینک‌های مختلف نمایش داده می‌شوند یک باکس نیز در سمت راست صفحه و در کنار نتایج جستجو نمایش داده می‌شود که این باکس همان گراف دانش گوگل است. با بررسی اجمالی گراف دانش می‌توانید خیلی سریع اطلاعات اولیه و کلیدی درباره موضوع موردنظر خود را بدست آورید.
بر اساس گزارش گوگل، اطلاعات موجود در Knowledge Graph از طریق صدها منبع اطلاعاتی عمومی و خصوصی وب در دنیا همچون ویکی پدیا و ویکی داده جمع آوری می‌شوند. بنابراین محتواهای آن دقیق و صحیح است و با مطالعه آنها می‌توانید به اطلاعات مفید و کاربردی دست پیدا کنید. به عنوان مثال زمانی که کلمه «اینستاگرام» را درگوگل سرچ کنید یک باکس گوگل گراف در سمت راست صفحه مشاهده می‌کنید که در آن اطلاعاتی کلیدی همچون لوگو اینستاگرام، تاریخ راه اندازی، مالک، جوایز و سایر اطلاعات اولیه درباره این شبکه اجتماعی برای شما نمایش داده می‌شود. بنابراین گراف دانش گوگل کلیه اطلاعات، کلمات، عبارات و مفاهیم مرتبط با یک موضوع را از منابع مختلف جمع آوری و شناسایی کرده و آنها را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.
گراف دانش گوگل چیست
مزایای گراف دانش گوگل
همانطور که اشاره کردیم، گراف دانش گوگل به منظور ارائه اطلاعات کلیدی و پاسخ به سوالات کاربران در کمترین زمان و با کمترین میزان کلیک راه اندازی شده است. گوگل نالج در سال 2012 طراحی شد و هدف اصلی آن نیز بهبود تجربه سرچ کاربران بود تا از طریق آن بتوانند در عرض چند ثانیه به اطلاعات جامعی درباره موضوعات، افراد معروف و حقایق دنیا دست پیدا کرده و به راحتی پاسخ سوالات خود را پیدا کنند. با این حال برخی از مهم‌ترین مزایای گراف دانش گوگل شامل موارد زیر است:
  • دسترسی به اطلاعات کلیدی در کوتاه‌ترین زمان
  • درک بهتر و موثرتر قصد و نیت کاربران از جستجوی کلمات، عبارات و سوالات
  • نمایش بهتر و موثرتر اطلاعات مهم کسب و کارها و شرکت‌ها
  • ایجاد اعتماد برای بازدیدکنندگان بالقوه‌ای که به دنبال کسب اطلاعات و یا خرید یک محصول هستند
  • افزایش ترافیک وب سایت‌ها
  • افزایش میزان اعتبار کسب و کارها از طریق نمایش آنها در صفحه نتایج جستجو به همراه نمایش رتبه و نظرات مرتبط
  • افزایش شانس برقراری ارتباط کاربران با برندها و مشاغل مختلف از طریق نمایش اطلاعات تماس و روش‌های برقراری ارتباط
  • ارائه اطلاعات مفید در صفحه اصلی نتایج جستجو و بهبود تجربه کاربران
رابطه سئو و گوگل نالج
برای توضیح رابطه سئو و گوگل نالج با یک مثال شروع می‌کنیم. گراف دانش گوگل را به عنوان یک داربست در نظر بگیرید که به ربات‌ها و خزنده‌های وب امکان می‌دهد تا به صورت هوشمندانه‌تر و موثرتر بتوانند به محتواهای شما دسترسی پیدا کنند. این داربست یا همان گراف در واقع در حال توصیف محتوای سایت شما به خزنده‌های موتورهای جستجوگر گوگل است و به آنها کمک می‌کند تا محتوای سایت شما را بهتر درک کرده و در نتیجه رتبه بهتری به آن بدهند. زمانی که مطالب وب سایت شما توسط ربات‌های جستجوگر به عنوان مطالبی ارزشمند و مفید تلقی شناسایی شوند، قطعا جایگاه و رتبه بهتری در صفحه نتایج جستجو بدست می‌آورید و به دنبال آن ترافیک وب سایت‌تان نیز افزایش پیدا خواهد کرد. بنابراین ارتباط سئو و گراف دانش گوگل را می‌توانیم در درک بهتر محتواهای سایت توسط خزندگان گوگل و افزایش میزان ترافیک سایت خلاصه کنیم.
نحوه ساخت گراف دانش گوگل
حال که با مزایای گراف دانش گوگل و رابطه آن با بهبود سئو سایت آشنا شدید، قطعا اکنون به فکر ساخت گوگل نالج برای کسب و کار خود افتاده‌اید. برای ساخت گراف دانش گوگل روش‌های مختلفی وجود دارد که با انجام آنها می‌توانید گراف خود را ایجاد کرده و اطلاعات کلیدی و موردنیاز کاربران درباره سایت خود را در قالب گراف در اختیار آنان قرار دهید. نحوه ساخت گراف دانش گوگل چندان دشوار نیست و برای طراحی آن می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:
توسعه روابط عمومی و لینک سازی
این گام شاید در ابتدا برای ساخت گراف دانش گوگل کمی دشوار و چالش برانگیز باشد اما به دیده شدن و افزایش ترافیک سایت شما کمک بسیاری خواهد کرد. هرچه صحبت از کسب و کار شما در فضای وب بیشتر باشد، ایجاد گراف دانش گوگل برایتان بسیار ساده‌تر خواهد شد. بنابراین باید به گوگل نشان دهید که وب سایت شما دارای مطالب و خدمات مفیدی است و اطلاعات سودمندی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. برقراری ارتباط با وب سایت‌های معتبر و مرتبط با کسب و کار شما و دریافت بک لینک از آنها بسیار کمک کننده است. زمانی که وب سایت‌های معتبر به سایت شما لینک دهند، میزان بازدیدکنندگان سایت شما به تدریج افزایش پیدا کرده و همین موضوع نیز موجب بهبود سئو آن خواهد شد. بنابراین اولین و شاید سخت‌ترین قدم برای ساخت گراف دانش گوگل این است که حضور خود در فضای وب را پررنگ‌تر سازید تا توسط گوگل به عنوان یک وب سایت مفید شناخته شوید.
استفاده از نشانه گذاری اسکیما در وب سایت
نشانه گذاری اسکیما (Schema Markup) نوعی عمل نشانه گذاری صفحات سایت است که به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا درباره محتوای یک صفحه، اطلاعات بیشتری بدست آورند. اسکیما همچنین به خزنده‌های وب کمک می‌کند تا محتوای سایت و صفحات مختلف را بهتر درک کرده و آن را در اختیار مخاطبان هدف قرار دهند. بنابراین برای ساخت گراف دانش گوگل وب سایت کسب و کاری خود بهتر است از نشانه گذاری سازمان (Organization Markup) استفاده کرده و اطلاعاتی از قبیل نام شرکت یا برند، آدرس وب سایت، شبکه‌های اجتماعی، حوزه فعالیت، لوگو و غیره را در آن وارد نمایید. پس از نوشتن کدهای اسکیما نیز آن را در ابزار بررسی اسکیمای گوگل قرار دهید تا از درستی کد اطمینان حاصل کرده و سپس آن را در سایت خود وارد کنید.
چطور گراف دانش را تغییر دهیم؟
گراف دانش گوگل یک منبع و پایگاه اطلاعاتی گسترده است که امکان بروز خطا و اشتباه در ثبت اطلاعات در آن وجود دارد. یعنی گاهی مواقع ممکن است اطلاعات ثبت شده در گراف با اطلاعات حقیقی برند شما مغایرت داشته باشد که در این صورت باید نسبت به تغییر و اصلاح آنها اقدام نمایید. اما چطور گراف دانش را تغییر دهیم و اطلاعات صحیح را در آن وارد کنیم؟ برای انجام این کار ابتدا باید هویت خود را اثبات کنید تا به بخش ویرایش اطلاعات دسترسی پیدا نمایید. معمولا در قسمت پایین گراف دانش گوگل گزینه‌ای تحت عنوان Claim this knowledge panel وجود دارد که با انتخاب آن و وارد کردن اکانت‌های ثبت شده برند خود همچون اینستاگرام، توییتر و یا یوتیوب می‌توانید هویت‌تان را ثابت کنید. پس از تایید هویت امکان ویرایش اطلاعات برای شما فراهم می‌شود و می‌توانید اطلاعات صحیح را در گراف دانش گوگل خود وارد نمایید.
بدین ترتیب با انجام اقدامات بالا می‌توانید شانس ساخت گراف دانش گوگل برای کسب و کار خود را افزایش دهید. اما برای ساخت گراف دانش شخصی نمی‌توانید از روش‌های بالا کمک بگیرید زیرا تا کنون اطلاعات زیادی مبنی بر ساخت گوگل نالج برای شخص توسط Google منتشر نشده است. بنابراین گوگل تصمیم می‌گیرد که برای چه افرادی گراف بسازد اما معمولا افرادی دارای گراف دانش گوگل هستند که در ویکی پدیا صفحه‌ای معتبر دارند و به عنوان یک شخص معروف و یا مهم شناخته می‌شوند.
 
برچسب‌ها: ,

لایت باکس در طراحی سایت چیست؟

حتما تا کنون برای شما نیز پیش آمده است که در یک وب سایت در حال مطالعه مقالات و یا بازدید از محصولات آن بوده‌اید و به طور ناگهانی، صفحه‌ای جدید برایتان نمایش داده شده است. این صفحات در واقع نوعی پاپ آپ هستند که اصطلاحا به آنها لایت باکس (Lightbox) گفته می‌شود. محتوای لایت باکس‌ها معمولا تبلیغاتی است که کاربران را نسبت به انجام یک کار ترغیب می‌کنند.  لایت باکس در طراحی سایت می‌تواند موجب ایجاد مزاحمت برای بازدیدکنندگان و افزایش نرخ پرش کاربران (Bounce Rate) شود و همچنین می‌تواند برای مخاطبان جذاب و ترغیب کننده باشد. یعنی استفاده از لایت باکس دارای تاثیرات مثبت و منفی بر تجربه کاربران در هنگام بازدید از سایت است؛
اما نوع تاثیرگذاری این عنصر به روش طراحی آن بستگی دارد. از آنجایی که لایت باکس بر روی محتوای اصلی یک صفحه نمایش داده می‌شود و ارتباط کاربران با آن صفحه را قطع می‌کند؛ پس باید اندازه کافی خاص باشد تا بتواند توجه آنان را جلب کرده و موجب ایجاد تجربه کاربری منفی نشود. در ادامه این مطلب شما را با ماهیت و کاربرد لایت باکس در طراحی سایت آشنا می‌کنیم و نکات مهم برای طراحی یک Lightbox حرفه‌ای را نیز مورد بررسی قرار می‌دهیم. با وبکده همراه باشید. برای سفارش طراحی سایت و بهینه سازی سایت با وبکده تماس بگیرید. لایت باکس چیست و چه کاربردی دارد؟ لایت باکس در طراحی سایت نوعی پنجره است که بر روی یک صفحه از سایت ظاهر می‌شود و موجب قطع ارتباط کاربر با محتوا شده و نور پس زمینه آن را نیز کاهش می‌دهد. این سازوکار و روش طراحی موجب جلب توجه کامل کاربران به لایت باکس شده و آنان را با شما همراه می‌سازد. محتوای لایت باکس معمولا متن، عکس و یا ویدئو است که با هدف اطلاع رسانی، فروش و تبلیغات و یا دعوت کاربران نسبت به انجام یک اقدام همچون ثبت نام در سایت طراحی می‌شود.
لایت باکس می‌تواند در هر قسمت از صفحه قرار گیرد اما اغلب به منظور جلب توجه بیشتر در وسط صفحه نمایش داده می‌شود. لایت باکس‌ها تا زمانی که کاربر بر روی گزینه X جهت بستن آنها اقدام نکند، همچنان بر روی صفحه باقی می‌مانند. وب سایت‌های فروشگاهی و یا وب سایت‌های آموزش محور معمولا از لایت باکس در طراحی سایت خود استفاده می‌کنند تا از طریق آن بتوانند کاربران را نسبت به خرید و یا بازدید از سایر محتواهای سایت خود ترغیب نمایند. بنابراین اصلی‌ترین کاربرد لایت باکس «جلب توجه کاربران» و «دعوت آنها نسبت به انجام یک عمل» است. این نوع پاپ آپ معمولا جهت دسترسی به آدرس ایمیل مشتریان بالقوه طراحی می‌گردد؛
اقدامی هوشمندانه در فرآیند بازاریابی ایمیلی که از طریق دعوت کاربران نسبت به ثبت نام در سایت، دریافت خبرنامه‌های جدید و یا آگاهی از آخرین تخفیفات انجام می‌شود. از طرفی دیگر لایت باکس در طراحی سایت همچنین برای تاکید بر یک پیام مهم همچون برگزاری یک رویداد بزرگ و یا فراخوان دعوت به همکاری نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. شما همچین می‌توانید از لایت باکس جهت حصول اطمینان از نمایش یک تصویر و یا ویدیوی مهم به کاربران نیز استفاده کنید تا مطمئن شوید که هیچ کاربری محتوای موردنظر شما را از دست نداده است. به عنوان مثال تصور کنید که یک وب سایت فروشگاهی دارید و قصد دارید بازدیدکنندگان را از تخفیفات ویژه خود مطلع سازید. با طراحی یک لایت باکس جذاب و نمایش آن در زمان مناسب می‌توانید کاربرن را از تخفیفات خود آگاه کرده و آنها را نسبت به بازدید از محصولات و خرید نیز ترغیب نمایید.
انواع لایت باکس در طراحی سایت لایت باکس در طراحی سایت دارای انواع مختلفی است که هریک از آنها با توجه به رویکرد وب سایت، هدف خاصی را دنبال می‌کنند. رایج‌ترین انواع لایت باکس در طراحی سایت شامل: لایت باکس تبلیغاتی و تخفیف لایت باکس تبلیغاتی و تخفیف یکی از متداول‌ترین انواع لایت باکس در طراحی سایت شناخته می‌شود که معمولا توسط فروشگاه‌های اینترنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این لایت باکس با ارائه پیشنهادات جذاب همچون تخفیفات ویژه و یا شرایط پرداخت اقساطی می‌تواند کاربران را نسبت به کلیک بر روی لایت باکس، بازدید از محصولات و در نهایت خرید از وب سایت ترغیب نماید.
طراحی لایت باکس تبلیغاتی تاثیر بسزایی بر افزایش میزان فروش وب سایت‌های فروشگاهی دارد و بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی معتبر همچون دیجی کالا از این روش جهت اطلاع رسانی به کاربران از تخفیفات و همچنین افزایش میزان فروش خود استفاده می‌کنند. لایت باکس موبایل لایت باکس موبایل یکی دیگر از انواع لایت باکس در طراحی سایت است و همانطور که از نام آن پیداست به صورت اختصاصی برای نمایش در موبایل ساخته می‌شود. طراحی صحیح و اصولی لایت باکس موبایل از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا زمانی که کاربران با گوشی خود در حال بازدید از سایت شما هستند، تمایلی به مواجه با باکس‌های شلوغ و آزاردهنده ندارند. از این رو به منظور جلوگیری از ایجاد مزاحمت برای کاربران در حین وبگردی با گوشی باید لایت باکس خود را در نهایت سادگی و در ابعاد کوچک طراحی کنید تا موجب ایجاد تجربه کاربری منفی برای آنان نشود.
لایت باکس موبایل بهتر است در گوشه‌ای از صفحه نمایش داده شود و محتوای آن نیز صمیمی و در عین حال محترمانه باشد تا بدون ایجاد مزاحمت بتواند توجه کاربران را جلب کرده و آنها را نسبت به ثبت نام و یا بازدید از سایت ترغیب نماید. لایت باکس ایمیل از دیگر انواع لایت باکس در طراحی سایت می‌توانیم به لایت باکس ایمیل اشاره کنیم که صرفا جهت دریافت آدرس ایمیل کاربران بر روی صفحه نمایش داده می‌شود. با طراحی این نوع لایت باکس باید کاربران را نسبت به وارد کردن آدرس ایمیل خود جهت دریافت جدیدترین مقالات،
خبرنامه‌ها و یا اطلاع از پیشنهادات ویژه سایت ترغیب کنید تا بدین ترتیب به طیف گسترده‌ای از مشتریان بالقوه دسترسی پیدا کرده و آنها را با خود همراه سازید. لایت باکس ایمیل یکی از عناصر تاثیرگذار بر موفقیت بازاریابی ایمیلی شناخته می‌شود که امکان دسترسی به مخاطبان هدف را برای شما ساده‌تر خواهد کرد. لایت باکس کوکی ها لایت باکس کوکی ها نیز نوع دیگری از لایت باکس در طراحی سایت است که در اکثر وب سایت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
اما کوکی چیست و چه کاری انجام می‌دهد؟ کوکی‌ها اطلاعاتی هستند که توسط وب سایت‌ها و در قالب یک فایل متنی بر روی رایانه و یا موبایل کاربران ذخیره می‌شوند تا از طریق آن بتوانند بدون نیاز به وارد کردن اطلاعات کاربری از سایت بازدید کنند. لایت باکس کوکی جهت اطلاع از وجود این کوکی‌ها طراحی می‌شود و معمولا به صورت یک نوار باریک در بالا و یا پایین سایت نمایش داده می‌شود که کاربران با کلیک بر روی گزینه‌هایی همچون «Accept» یا «قبول می‌کنم» رضایت خود از ذخیره این اطلاعات را تایید خواهند کرد. تفاوتی ندارد که از کدام نوع لایت باکس در طراحی سایت استفاده می‌کنید، آنچه که اهمیت دارد این است که لایت باکس خود را طوری طراحی کنید که نمایش آن برای کاربران آزاردهنده نباشد. زیرا لایت باکس‌های غیر حرفه‌ای موجب افزایش نرخ پرش کاربر می‌شوند و همین امر نیز تاثیر منفی بر سئو سایت و رتبه آن در صفحه نتایج جستجو خواهد شد.
بنابراین برای آنکه بتوانید توجه کاربران را به لایت باکس‌های خود جلب کرده و تجربه منفی برای آنان رقم نزنید باید آنها را با رعایت برخی موارد و استانداردهای مهم طراحی کنید تا بتوانید کاربران را با خود همراه سازید. نکات مهم طراحی لایت باکس حال که با ماهیت و کاربرد لایت باکس در طراحی سایت آشنا شدید، به نظر شما یک لایت باکس تاثیرگذار و مناسب باید دارای چه ویژگی‌هایی باشد؟ و یا باید چگونه طراحی شود تا بتواند توجه کاربر را به خود جلب نماید؟ یک لایت باکس استاندارد و مناسب دارای برخی ویژگی‌هایی است که با در نظر داشتن آنها می‌توانید انواع لایت باکس را به صورت حرفه‌ای طراحی کرده و آنها را در وب سایت خود نمایش دهید. برخی از مهم‌ترین نکاتی در هنگام طراحی لایت باکس باید به آنها توجه داشته باشید
شامل: زمان نمایش لایت باکس زمان نمایش لایت باکس به کاربر یکی از مهم‌ترین نکاتی است که برای طراحی یک لایت باکس تاثیرگذار و پربازده باید به آن توجه داشته باشید. هرگز لایت باکس خود را بلافاصله پس از ورود کاربران به سایت نمایش ندهید زیرا در این صورت طیف گسترده‌ای از آنها به لایت باکس شما توجه نکرده و سریعا آن را می‌بندند؛ زیرا کاربران در ثانیه‌های ابتدایی ورود به سایت، هنوز هیچ شناخت و اطلاعاتی از وب سایت شما ندارند. بنابراین باید به کاربران زمان کافی برای بازدید از سایت خود را بدهید و سپس لایت باکس تبلیغاتی و یا ایمیلی خود را به آنان نمایش دهید. نمایش لایت باکس در صفحات مرتبط از دیگر نکات مهمی که در فرآیند طراحی لایت باکس باید به آن توجه داشته باشید این است که صفحه مناسبی را برای نمایش آن به کاربر انتخاب نمایید. به عنوان مثال اگر می‌خواهید از کاربران دعوت کنید تا در بخش بلاگ سایت شما عضو شوند،
باید لایت باکس خود را در صفحه بلاگ نمایش دهید تا احتمال کلیک کاربر بر روی آن و عضویت در سایت شما افزایش پیدا کند. و یا اگر می‌خواهید لایت باکس تخفیف را نمایش دهید باید آن را در صفحه محصولات نمایش دهید تا احتمال کلیک کاربران بر روی آن افزایش پیدا کند. مسلما نمایش این لایت باکس‌ها درصفحات نامرتبط، بازدهی بالایی نداشته و توجه کاربران را نیز جلب نخواهد کرد. بنابراین انتخاب صفحه مناسب و مرتبط با موضوع لایت باکس نکته بسیار مهمی است که حتما باید به آن توجه داشته باشید.
برچسب‌ها: ,

رایانش ابری چیست؟

رایانش ابری یا سرویس محاسبات ابری چیست و چه کاربردی دارد؟ 
رایانش ابری ارائه دهنده انواع مختلف خدمات رایانه‌ای از جمله سرورها، ذخیره ‌سازی اطلاعات، پایگاه داده، شبکه، برنامه‌های نرم افزاری، هوش مصنوعی، تجزیه ‌و ‌تحلیل و برقراری ارتباط از طریق اینترنت است. هدف اصلی رایانش ابری ارائه خدمات نوآورانه با سرعت بالاتر و از طریق منابع انعطاف پذیرتر است تا در زمان و هزینه سازمان‌ها و کسب و کارها صرفه جویی شود. این سرویس بنا بر دلایل مختلفی از جمله صرفه جویی در هزینه‌ها، افزایش میزان بهره وری، سرعت و کارایی، عملکرد بهینه و امنیت بالا، گزینه مناسبی برای مشاغل محسوب می‌شود.
برای سفارش طراحی سایت و سئو سایت با وبکده تماس بگیرید.
بسیاری از سازمان‌های بزرگ پیش از ظهور رایانش ابری برای ذخیره سازی اطلاعات و سازماندهی امور روزانه خود چاره‌ای جز خرید سرور، تجهیزات و زیرساخت‌های موردنیاز نداشتند. انجام این کار علاوه بر صرف هزینه هنگفت، مشکلات دیگری از جمله چالش‌های کپی برداری، دسترسی و نگهداری اطلاعات بر روی هاردهای متعدد را نیز به همراه داشت. احتمال مفقود شدن و یا پاک شدن اطلاعات مهم نیز مشکل بزرگ دیگری بود که کسب و کارها با آن دست و پنجه نرم می‌کردند. اما پیدایش خدمات مبتنی بر ابر این مشکلات را به طور کلی برطرف نمود. رایانش ابری با ارائه فضای ابری (فضای ذخیره سازی آنلاین) به شما کمک می‌کند تا تنها با پرداخت هزینه اندک خدمات ابری و بدون نیاز به ایجاد زیرساخت‌های فیزیکی بتوانید تمامی اطلاعات مهم خود را بر روی یک فضای خارجی ذخیره کرده و در هر زمان و مکان نیز به آنها دسترسی داشته باشید.
این سرویس همچنین برای پردازش و انجام عملیات‌هایی از جمله حسابداری، کنترل موجودی، منابع انسانی و مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) نیز کاربرد دارد. البته نمونه‌های متعددی از برنامه‌های رایانش ابری نیز وجود دارند که هم توسط مشاغل و هم کاربران مورد استفاده قرار می‌گیرند. یکی از انواع سرویس‌های ابری، پلتفرم‌های پخش صدا یا تصویر است که فایل‌های رسانه‌ای واقعی از راه دور در آنها ذخیره می‌شوند. نمونه‌های بارز دیگر ذخیره سازی اطلاعات توسط سیستم رایانش ابری شامل پیام رسان Telegram، Google Drive، Dropbox، OneDrive و Box است.
Cloud Computing چگونه کار می کند؟
سوالی که اکنون ممکن است برایتان پیش آمده باشد این است که رایانش ابری چگونه تمامی این کارها را انجام می‌دهد؟ رایانش ابری با امکان دسترسی به داده‌ها و برنامه‌های کاربردی ابری از طریق اینترنت از سمت سرورهای فیزیکی، پایگاه‌های اطلاعاتی و رایانه‌ها به دستگاه‌های سرویس گیرنده کار خود را انجام می‌دهد. رایانش ابری به شدت به فناوری‌های مجازی ‌سازی (Virtualization) و اتوماسیون (Automation) وابسته است.
فناوری مجازی‌ سازی امکان ارائه آسان خدمات و سیستم‌های ابری زیربنایی را در موجودیت‌های منطقی که کاربران می‌توانند درخواست و استفاده کنند را امکان ‌پذیر می‌سازد. فناوری اتوماسیون نیز همانطور که از نام آن پیداست، سطح بالایی از خدمات اتوماتیک را برای تامین منابع، اتصال خدمات و انجام امور بدون دخالت مستقیم کارکنان فناوری اطلاعات ارائه‌ دهنده خدمات ابر را به کاربران ارائه می‌دهد.
انواع مدل رایانش ابری
خدمات رایانش ابری یا محاسبات ابری به طور کلی به سه دسته طبقه بندی می‌شوند که هریک از آنها کارکرد و امکانات متفاوتی را ارائه می‌دهند. انواع مدل رایانش ابری شامل:
زیرساخت به عنوان سرویس (IaaS)
زیرساخت به عنوان سرویس (Infrastructure as a Service) یا به اختصار IaaS یکی از انواع مدل رایانش ابری است که یک لایه خدمات ابری پایه محسوب می‌شود و به سازمان‌ و شرکت‌ها امکان می‌دهد سرورهای زیرساخت فناوری اطلاعات، ذخیره سازی، شبکه‌ها و سیستم عامل‌های موردنیاز خود را از یک ارائه دهنده ابری اجاره کنند. IaaS همچنین به کاربران امکان می‌دهد تا منابع دلخواه خود را از انبارهای سرور فیزیکی خام، ذخیره و تهیه نمایند. علاوه بر این، IaaS به کاربران این امکان را می‌دهد تا دستگاه‌های از پیش پیکربندی شده را برای انجام امور تخصصی مانند متعادل سازی بار ترافیکی، پایگاه‌های داده و سرورهای ایمیل رزرو کنند.
پلتفرم به‌ عنوان سرویس (PaaS)
پلتفرم به ‌عنوان سرویس (Platform as a Service) یا به اختصار PaaS نیز یکی دیگر از انواع مدل رایانش ابری است که ابزارهای مهم جهت طراحی و توسعه نرم ‌افزار را فراهم می‌کند. PaaS در واقع نوعی زیرساخت ابری است که بر روی IaaS ساخته شده است و منابعی را جهت ساخت ابزارها و برنامه‌های کاربردی در سطح کاربر را فراهم می‌آورد. این مدل از رایانش ابری همچنین زیرساخت‌های اساسی شامل منابع محاسباتی، شبکه و ذخیره سازی و همچنین ابزارهای توسعه، سیستم‌های مدیریت پایگاه داده و میان افزار را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد. به زبان ساده‌تر PaaS به کاربران امکان می‌دهد تا با استفاده از ابزارهای عرضه شده شده توسط ارائه ‌دهنده، برنامه‌های کاربردی و نرم ‌افزارهای متنوعی را طراحی کنند.
نرم‌ افزار به ‌عنوان سرویس (SaaS)
نرم‌ افزار به ‌عنوان سرویس (Software as a Service) یا به اختصار SaaS نیز مدل دیگری از رایانش ابری است که در واقع به عنوان متداول‌ترین مدل آن شناخته می‌شود. SaaS برنامه‌های نرم افزاری را از طریق اینترنت و بر اساس تقاضا و معمولا با پرداخت حق اشتراک ارائه می‌دهد؛ یعنی کاربران دیگر نیازی به دانلود و نصب برنامه‌ها بر روی رایانه خود ندارند و تمامی آنها به صورت جامع و آماده از طریق اینترنت در اختیار آنها قرار می‌گیرند. ارائه‌ دهندگان این سرویس رایانش ابری، برنامه‌ها را میزبانی و مدیریت می‌کنند و در صورت نیاز نیز آنها را ارتقا داده و مشکلات نرم افزاری‌شان را نیز برطرف خواهند کرد. معروف‌ترین نمونه‌های SaaS شامل سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری، مایکروسافت آفیس 365، برنامه‌های ایمیل وب، ابزارهای بهره ‌وری همچون Jira و Confluence، ابزارهای تجزیه و تحلیل، ابزارهای نظارت و برنامه‌های چت است.


 

 

 
برچسب‌ها: ,

 3 تکنیک سئو کردن سایت فروش جواهرات (قسمت دوم)

در ادامه مواردی که برای بهینه سازی سایت پس از طراحی سایت فروشگاهی لازم است را با هم بررسی می کنیم.

 
2. لینک های داخلی
جدا از بک لینک، مهم است که لینک های داخلی خود را نیز ایجاد کنید. اینها پیوندهایی به صفحات داخل سایت شما هستند. پیوندهای داخلی برای ماندن مخاطبان شما برای مدت طولانی در صفحه شما مهم هستند.
 
اگر قطعه ای از محتوا ایجاد می کنید، می توانید با پیوند دادن به صفحات مختلف سایت خود در داخل محتوا، سرنخ ها را برای مدت طولانی تری در صفحه خود نگه دارید. می توانید به صفحه قیمت گذاری، صفحه محصول یا موارد مشابه پیوند دهید. این کمک می کند تا مخاطبان شما به سمت اطلاعات بیشتر در سایت شما هدایت شوند.
 
هنگامی که مخاطبان شما زمان بیشتری را در سایت کسب و کار جواهرات شما صرف می کنند، سیگنال مثبتی به گوگل ارسال می کند. این استنباط می کند که چون مردم زمان زیادی را در سایت شما می گذرانند، شما باید اطلاعات خوبی داشته باشید. آنها رتبه سئوی شما را افزایش می دهند تا به افراد بیشتری کمک کنند اطلاعات مفید شما را پیدا کنند.
 
پیوند داخلی نیز برای هدایت کاربران به سمت تبدیل عالی است. شما می توانید آنها را به سمت گام منطقی بعدی در پیشرفت خود راهنمایی کنید. این فرصتی برای کسب و کار شما است تا مخاطبان خود را به گونه ای هدایت کند که برای کسب و کار شما منطقی باشد.
 
فرض کنید شما مقاله ای در مورد انواع برش حلقه می نویسید و مزایا و معایب آن برش ها را بیان می کنید. در این مقاله، می‌توانید کاربران را به سمت صفحات انواع حلقه‌های خود که ارائه می‌دهید راهنمایی کنید. از آنجا، می توانید آنها را به صفحه تماس خود راهنمایی کنید و آنها را تشویق کنید تا با کسب و کار شما به صورت آنلاین تماس بگیرند، بازدید کنند یا با آنها تماس بگیرند.
هنگامی که از لینک های داخلی استفاده می کنید، نه تنها مخاطبان خود را طولانی تر آنلاین نگه می دارید، بلکه آنها را به مرحله منطقی بعدی هدایت می کنید. همچنین به موتورهای جستجو کمک می کند تا صفحات جدیدی را در وب سایت شما کشف کرده و آن صفحات را فهرست بندی کنند. این اجازه می دهد تا صفحات جدید شما شروع به رتبه بندی برای کلمات کلیدی شما کنند.
 
با استفاده از پیوندهای داخلی در صفحه خود، به کسب و کار خود کمک می کنید تا سرنخ ها را درگیر نگه دارد. این به شما کمک می کند تا تبدیل های بیشتری را برای کسب و کار جواهرات خود کسب کنید.
وبکده باعث درخشش طرح سئوی شما می شود
یک برنامه سئو قوی به کسب و کار جواهرات شما کمک می کند تا ترافیک واجد شرایط بیشتری کسب کند. این فرصت را برای کسب و کار شما فراهم می کند تا سرنخ ها را به دست آورید و آنها را به سمت تبدیل پرورش دهید. در وبکده ، ما سال ها تجربه ایجاد طرح های سئو را داریم که منجر به نتایج می شود.
 
ما یک شرکت بازاریابی دیجیتال با خدمات کامل هستیم که در برنامه های سئو سفارشی تخصص دارد. ما تیمی متشکل از 450+ متخصص داریم که دانش و تخصص خود را به کمپین شما می آورند. تیم برنده جوایز ما به شما کمک می کند تا یک طرح سئو ایجاد کنید که به کسب و کار جواهرات شما کمک می کند تا سرنخ های بهتری کسب کند.
 
اگر به دنبال نتایج هستید، ما می دانیم که چگونه آنها را هدایت کنیم. تا به امروز، ما بیش از 3 میلیارد دلار فروش و بیش از 7.8 میلیون سرنخ برای مشتریان خود داشته ایم. ما ابتدا بر موفقیت مشتریان خود تمرکز می کنیم.
 
مشتریان ما کار ما را نیز دوست دارند. در واقع، ما بیش از 1020 گواهی مشتری از صنایع مختلف داریم. آنها را بررسی کنید تا ببینید شراکت با یک شرکت برتر SEO مانند وبکده چگونه است!
 
با سئوی جواهرسازی مشتریان بیشتری را جذب کنید
سئو یک فرصت عالی برای کسب و کار شما برای کسب ترافیک واجد شرایط بیشتر است که به سرنخ تبدیل می شود. اگر آماده شروع تجربه این مزایا هستید، به صورت آنلاین با ما تماس بگیرید یا همین امروز با وبکده تماس بگیرید تا با یک استراتژیست صحبت کنید.
 
ما مشتاقانه منتظر کمک به رشد کسب و کار شما هستیم!

برچسب‌ها: ,

اصول طراحی سایت طلا فروشی (قسمت دوم)

در قسمت قبل به دو نکته اساسی در طراحی سایت جواهرات پرداختیم. امروز نیز در ادامه این مقاله به بررسی دو نکته ضروری دیگر می پردازیم.

 
3. ساخت وب سایت سازگار با موبایل
همانطور که قبلاً می دانید، افراد بیشتری از دستگاه های تلفن همراه خود برای خرید آنلاین، جستجوی اطلاعات در مورد مشاغل محلی و به سادگی گشت و گذار در اینترنت استفاده می کنند. این امر در مورد خرید جواهرات نیز صدق می کند: باور کنید یا نه، اکثریت فزاینده ای از مصرف کنندگان در حال تحقیق در مورد خریدهای بزرگ آینده در تلفن های خود هستند (مخصوصا اگر قصد دارند سورپرایزی را داشته باشند که می خواهند مخفی نگه دارند!).
 
به دلیل این روند رو به رشد، لازم است طراحی وب سایت جواهرات خود را با صفحات نمایش در هر شکل و اندازه سازگار کنید. اگر وب سایت شما برای نمایش صحیح در تلفن همراه به زوم کردن، پیمایش یا افزونه های خاصی نیاز دارد، احتمالاً متوجه خواهید شد که مصرف کنندگان کمتری برای آن وقت می گذارند.
بهترین راه برای افزایش تعداد بازدیدکنندگانی که از وب سایت شما از دستگاه های تلفن همراه استفاده می کنند چیزی به نام طراحی واکنش گرا است. طراحی ریسپانسیو شامل مقیاس‌بندی خودکار محتوای یک وب‌سایت – نه یک وب‌سایت دسکتاپ و تلفن همراه مجزا – برای متناسب با اندازه‌های صفحه است. به عنوان مثال، وب‌سایت ما واکنش‌گرا است، بنابراین اگر این صفحه را در دستگاه دیگری مشاهده کنید (یا فقط اندازه پنجره خود را تغییر دهید)، خواهید دید که محتوا به طور خودکار با صفحه نمایش بالا و پایین می‌شود.
 
از آنجایی که طراحی ریسپانسیو فقط به طراحی یک طرح بندی وب سایت نیاز دارد، این روش مقرون به صرفه ترین راه برای ایجاد یک سایت سازگار با موبایل و نگه داشتن بازدیدکنندگان برای مدت طولانی تری است. همچنین برند و ارائه شما را در همه پلتفرم ها حفظ می کند، کاری که یک سایت اختصاصی موبایل همیشه نمی تواند انجام دهد.
 
همچنین، مهم است بدانید که گوگل قصد دارد در نتایج جستجو به سمت جلو، وب‌سایت‌های سازگار با موبایل را برچسب‌گذاری کند، بنابراین اگر سایت شما واکنش‌گرا باشد، در جستجوها از مزیت برخوردار خواهید بود!
 
4. سازماندهی معقول و گزینه های ناوبری
در نهایت، وب سایت شما باید ساختار و سازمانی داشته باشد که برای بازدیدکنندگان منطقی باشد. چه شما یک وب سایت تجارت الکترونیک جواهرات را اداره می کنید یا به سادگی از سایت خود برای نشان دادن موقعیت فیزیکی خود استفاده می کنید، منوها و گزینه های ناوبری شما باید واضح و قابل پیگیری باشند. اگر مکان یابی آنها گیج کننده، پراکنده یا دشوار است، ممکن است مشتریان بالقوه را از خود دور کنید.
 
بهترین وب‌سایت‌های جواهرات دارای ناوبری بسیار ساده هستند و صفحات آن به «سطل» طبقه‌بندی شده‌اند. برای مثال، ممکن است یک صفحه فرود برای حلقه‌هایی ایجاد کنید که از صفحه اصلی پیوند داده شده است، و سپس گزینه‌های حلقه را در زیر آن داشته باشید - مانند نامزدی، عروسی، سنگ‌های قیمتی و غیره. به جای قرار دادن همه این پیوندها در صفحه اصلی، می‌توان آنها را به عنوان بخش‌های فرعی قرار داد که به صورت کشویی ظاهر می‌شوند، یا پس از اینکه کسی برای اولین بار روی «rings» کلیک کرد.
 
علاوه بر این، یافتن پیوندهایی به اطلاعات مهم - مانند شماره تلفن، ساعات کار، فرم تماس و غیره - باید بسیار آسان باشد. اگر این اطلاعات را درست در هدر وب سایت خود قرار ندهید، باید حتماً در پایین صفحه باشد. وادار کردن کسی به جستجوی اطلاعات اولیه، دوباره ممکن است او را از خود دور کند.
وب سایت جواهرسازی به چه چیز دیگری نیاز دارد؟
موفقیت کسب و کار شما فقط به ظاهر وب سایت شما بستگی ندارد. در واقع، با کمی تحقیق، احتمالاً متوجه خواهید شد که بهترین وب سایت جواهرسازی که می شناسید، بسیار بیشتر از یک طراحی محکم است. احتمالاً دارای بهینه سازی موتورهای جستجوگر قوی، محتوای خوب نوشته شده و سایر عناصر حیاتی است.
 
حداقل، اگر قصد سرمایه گذاری در طراحی مجدد وب سایت جواهرسازی خود را دارید، باید به بهینه سازی موتورهای جستجو یا SEO نیز توجه کنید. سئو به وب سایت شما کمک می کند تا رتبه بهتری در جستجوهای Google کسب کند – برای مثال، زمانی که شخصی برای «حلقه الماس در [شهر شما]» یا فروشگاه های آنلاین متخصص در نوع جواهراتی که حمل می کنید جستجو می کند.
 
سئو تنها یکی از تاکتیک های بازاریابی توصیه شده است که جواهرسازان باید روی آن سرمایه گذاری کنند.در این صفحه می توانید اطلاعات بیشتری در مورد اهمیت بازاریابی آنلاین برای جواهرسازان بخوانید.
یک وب سایت جواهرات زیبا و درآمدزا بسازید
اگر وب سایت فعلی شما مشتریان مناسبی را جذب نمی کند، یا سایت شما به سادگی نشان دهنده برند شما نیست، ممکن است زمان طراحی مجدد فرا رسیده باشد. اولین قدم را در فرآیند طراحی مجدد با دریافت یک نقل قول سفارشی از وبکده  بردارید. ما به عنوان یک آژانس بازاریابی اینترنتی و طراحی وب با خدمات کامل با بیش از 1020 مشتری راضی، تجربه گسترده ای در طراحی وب سایت برای جواهرفروشان و بسیاری از مشاغل دیگر داریم.
 
وبکده  می‌تواند یک پیشنهاد سفارشی برای برآورده کردن نیازهای شما ایجاد کند، چه به یک طراحی مجدد اولیه یا یک بسته خدمات کامل برای یک وب‌سایت جدید، سئو، نوشتن کپی‌رایت و موارد دیگر علاقه‌مند باشید.
 
با خیال راحت با ما تماس بگیرید یا به صورت آنلاین با ما تماس بگیرید تا با یکی از کارشناسان طراحی وب ما در مورد اینکه چگونه می توانیم به شما کمک کنیم مشتریان بیشتری را به صورت آنلاین با یک وب سایت زیبا و حرفه ای جواهرسازی جذب کنید، صحبت کنید. ما نمی توانیم منتظر شنیدن از شما باشیم!

برچسب‌ها: ,

راهنمای جامع طراحی سایت فروشگاهی (قسمت سوم)

در قسمت قبل به نکات طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای پرداختیم.
امروز نیز در ادامه این مقاله به راهنمای جامع طراحی سایت فروشگاهی می پردازیم.
 
از طراحی متقاعد کننده استفاده کنید
بر اساس اصل کمیابی، انسان برای شیئی که کمیاب است ارزش بیشتری قائل است و برای چیزهایی که فراوان است ارزش کمتری قائل است. با نشان دادن کمبود، احساس فوریت را در فرآیند فروش ایجاد کنید - تعداد محصولات باقیمانده را نشان دهید، اندازه‌های موجود در انبار را خاکستری کنید یا مهلت‌های فروش را نشان دهید. کمبود، خریداران بالقوه را تشویق می کند تا اقدام کنند.
 
شرکت‌ها به طور فزاینده‌ای از تحقیقات روان‌شناختی پیشرفته استفاده می‌کنند و به منظور جلب مشارکت و خرید بیشتر، آنچه را که قبلاً یک هنر بود به علم تبدیل کرده‌اند. طراحی متقاعد کننده در فروشگاهی یک راه بسیار موثر برای به دست آوردن خرید بیشتر است.
 
طراحی صفحه جزئیات محصول فروشگاهی به خوبی به UX فروشگاهی آن کمک می کند
THE ICONIC اطلاعات موجودی بی‌درنگ را با گزینه‌های اعلان ارائه می‌کند، و UX فروشگاهی عالی را ایجاد می‌کند.
نمایش محصولات مرتبط و پیشنهادی
محصولات مشابهی را که خریداران ممکن است دوست داشته باشند نشان دهید که با محصول فعلی یا محصولاتی که دیگران خریداری کرده‌اند به خوبی کار می‌کنند. این می تواند در صفحه جزئیات محصول یا در سبد خرید نمایش داده شود و به راهنمایی خریداران به محصولاتی که نیازهای آنها را برآورده می کند، کمک می کند و به طور بالقوه آنها را به ادامه خرید تشویق می کند - راهی عالی برای فروش متقابل محصولات مرتبط.
 
توصیه های محصول فروشگاهی و محصولات مرتبط
فرنچ کانکشن محصول مکمل و توصیه شده را نمایش می دهد
طراحی سبد خرید
سبد خرید ضروری است زیرا در آن خریداران محصولات انتخابی خود را بررسی می‌کنند، تصمیم نهایی را می‌گیرند و به تسویه‌حساب می‌پردازند. هدف اولیه سبد خرید هدایت خریداران به سمت پرداخت است. در زیر نکاتی در مورد طراحی سبد خرید وجود دارد که کاربر پسند باشد و خریداران را تشویق به خرید بیشتر کند.
 
از یک فراخوان برای اقدام واضح (CTA) استفاده کنید. تماس اولیه برای اقدام در صفحه سبد خرید باید دکمه پرداخت باشد. از رنگ‌های روشن، مناطق قابل کلیک فراوان و زبان ساده استفاده کنید تا دکمه پرداخت را قابل مشاهده، ساده و آسان کنید.
بازخورد کافی ارائه دهید. اطمینان حاصل کنید که هنگامی که یک محصول به سبد خرید اضافه می شود، بلافاصله و به وضوح تایید شده است. خریداران با بازخورد ناکافی، مانند نمایش متن تایید نامحسوس، گیج می شوند. یک ایده خوب این است که از انیمیشن ها استفاده کنید، زیرا حرکت چشم انسان را جذب می کند.
از ویجت مینی سبد خرید استفاده کنید. به خریداران اجازه دهید با استفاده از یک سبد خرید کوچک، محصولات را بدون خروج از صفحه‌ای که در آن هستند، به سبد خرید خود اضافه کنند. همچنین به آنها اجازه می دهد تا محصولات بیشتری را پیمایش، کشف و اضافه کنند. ابزارک‌های مینی سبد خرید همیشه باید به سبد خرید کامل صفحه پیوند داشته باشند.
نمایش جزئیات محصول نمایش جزئیاتی مانند نام محصول، تصاویر، اندازه ها، رنگ ها و قیمت ها در سبد خرید به خریداران کمک می کند تا هر محصول را به خاطر بسپارند و همچنین محصولات را با هم مقایسه کنند. محصولات موجود در سبد خرید را به صفحات کامل محصول خود پیوند دهید تا خریداران بتوانند در صورت لزوم جزئیات بیشتری را بررسی کنند.
سبد خرید را به راحتی قابل ویرایش کنید. امکان حذف، ذخیره برای بعد یا تغییر جزئیات مانند اندازه، رنگ یا کمیت باید آسان باشد.
از تعجب هزینه های حمل و نقل و مالیات غیرمنتظره خودداری کنید. هزینه های حمل و نقل غیرمنتظره یکی از دلایل اصلی ترک سبد خرید توسط خریداران است. گزینه های حمل و نقل و مالیات را با محاسبه دقیق هزینه ها و تاریخ تحویل مورد انتظار از قبل قرار دهید.
طراحی تسویه حساب تجارت الکترونیک
یک طراحی شیک و مد روز یک وب سایت فروشگاهی موفق را تعیین نمی کند و لزوماً UX فروشگاهی عالی را ارائه نمی دهد. موفقیت فروشگاهی تنها با تعداد خریدهای تکمیل شده سنجیده می شود. در اینجا چند راه برای ایجاد یک صفحه پرداخت با طراحی خوب وجود دارد که به یک تبدیل موفق کمک می کند:
 
گزینه های مختلف پرداخت را ارائه دهید. هنگام پرداخت، خریداران مختلف ترجیحات متفاوتی دارند. تا آنجا که ممکن است گزینه های پرداخت را (مشروط به مخاطب هدف) ارائه دهید تا پایگاه مشتری را گسترش دهید و تکمیل سفارش خود را برای خریداران آسان کنید.
آن را ساده نگه دارید. تعداد فیلدها و مراحل را برای تکمیل خرید به حداقل برسانید. استفاده از آدرس حمل و نقل به‌عنوان آدرس صورت‌حساب به‌طور پیش‌فرض، راه خوبی برای به حداقل رساندن تعداد فیلدها است در حالت ایده‌آل، یک تسویه‌حساب صفحه‌ای طراحی کنید که خریداران بتوانند سبد خرید خود را مشاهده کنند و اطلاعات تحویل و پرداخت را وارد کنند.
ثبت نام را اختیاری کنید مجبور کردن خریداران برای ایجاد یک حساب کاربری قبل از اولین خرید، خریداران را از خود دور می کند. به آنها امکان ثبت نام پس از تکمیل خرید بدهید و هنگام درخواست ثبت نام، مزایای ثبت نام را برجسته کنید. مزایا شامل پرداخت سریع تر به لطف اطلاعات شخصی مانند آدرس حمل و نقل ذخیره شده یا اطلاعات پرداخت و دسترسی به پیشنهادات انحصاری است که فقط برای اعضای ثبت نام شده در دسترس است.
از نشانه های خطای واضح استفاده کنید. هیچ چیز خسته کننده تر از این نیست که نتوانید خریدی انجام دهید یا دلیل آن را بفهمید. به جای نشان دادن خطاها پس از ارسال فرم، اعلان‌های خطا را در زمان واقعی نشان دهید. پیام‌های خطای واضح و مختصر را مستقیماً در بالا یا در کنار موردی که نیاز به اصلاح دارد قرار دهید تا خریداران متوجه آن‌ها و درک آن‌ها شوند.
مردم را در مسیر خود نگه دارید. هنگام استفاده از تسویه حساب چند صفحه ای، یک نوار پیشرفت اضافه کنید که نشان می دهد چند مرحله دیگر برای تکمیل خرید باقی مانده است. این امر هرگونه ابهامی را از بین می برد و خریداران را مطمئن می سازد که در مسیر درستی هستند. پس از تکمیل خرید، تاییدیه سفارش و وضعیت سفارش را با پیگیری حمل و نقل نمایش دهید.
ارائه پشتیبانی یک چت زنده یا شماره تماس را در طول فرآیند تسویه‌حساب وارد کنید، بنابراین وقتی خریداران سؤالی دارند، به جای اینکه مجبور شوند سایت را ترک کنند و به جای دیگری بروند، بتوانند به سرعت پاسخ‌ها را دریافت کنند.
خلاصه
خریداران آنلاین بدون توجه به هر چیزی انتظار تجربه های بدون اصطکاک را دارند. هنگام طراحی یک سایت تجارت الکترونیک، فقط ساخت یک وب سایت نیست، بلکه ایجاد یک تجربه خرید آنلاین است که خریداران منفعل را به مشتریان پولی تبدیل می کند.
 
امیدواریم این راهنمای طراحی وب سایت فروشگاهی به شما کمک کند تا تصمیمات طراحی ضروری را اتخاذ کنید تا بتوانید UX تجارت الکترونیکی عالی بسازید که حرفه ای، جذاب، کاربرپسند باشد و باعث شود خریداران بارها و بارها به این کشور بازگردند. رشد سریع به علاوه سهم نسبتاً پایین بازار به این معنی است که هنوز فرصت زیادی برای بازیگران جدید وجود دارد تا از رهبران صنعت سنتی پیشی بگیرند.

 
برچسب‌ها: ,
بایگانی
پیوندها
پیوندهای روزانه
آمار بازدید
آنلاین : 0
بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 6
بازدید هفته گذشته : 46
بازدید ماه گذشته : 43
بازدید سال گذشته : 696
کل بازدید : 1691