x تبلیغات
وب و سئو

وب و سئو

ِیک سایت طلافروشی باید چه صفحاتی داشته باشد؟

طراحی سایت اختصاصی طلا و جواهر به سادگی نیست و باید موارد زیادی را از جمله کارپسند بودن و سهولت در استفاده از آن را اولویت قرار داد. شاید در نگاه اول بگویید که برای طراحی سایت طلافروشی کافیست که یک صفحه محصول، تماس با ما و درباره ما داشته باشید. اما این تصور کاملا اشتباه است. در ادامه این مطلب باهم ویژگی های مهم برای داشتن یک سایت حرفه ای را خواهیم گفت.

1. نرم افزار وب سایت مخصوص جواهرات

یک نرم افزار جواهرات به شما در دسته بندی و برچسب زدن جواهرات کمک می کند. این نرم افزار برای مدیریت موجودی، بررسی مشخصات و مراقبت از همه چیز از فروش گرفته تا حسابداری طراحی شده است. این کار شما را موثرتر و راحت تر می کند.

2.وب سایت کاربر پسند

طرح‌بندی پیچیده، گیج‌کننده یا پیچیده یک وب‌سایت، یک تغییر بزرگ برای هر مشتری است. اطمینان حاصل کنید که سایت شما ساده، زیبا و دارای طراحی تمیز است و به مشتریان امکان می دهد محصولات را تنها با چند کلیک کشف کنند. هر چیزی که ارائه می دهید باید در صفحه اصلی قابل مشاهده باشد. یک وب سایت کاربر پسند منجر به رضایت مشتریان می شود.

3.صفحه درباره ما

خرید جواهرات یک تجربه شخصی است. چه برای روز عروسی باشد و چه برای هدیه دادن به کسی، به اشتراک گذاری داستان شخصی شما ارتباط برقرار می کند و اعتماد ایجاد می کند.

4.شرایط و ضوابط صفحه

نکته مهم بعدی صفحه شرایط و ضوابط است که شامل تمام خط مشی های شما است. خرید آنلاین جواهرات به اندازه خرید آفلاین آن خطرناک است و یک تجارت گران قیمت است.

5.جزئیات قطعات جواهرات

وقتی مشتری وارد یک جواهرفروشی فیزیکی می شود، با فروشنده در مورد آن قطعه، مقدار طلای استفاده شده، جواهرات استفاده شده، ارزش، هدر رفت و نرخ آن بحث و گفتگو می کند. اما، مردم هنگام خرید آنلاین مردد هستند. آنها نمی توانند با کسی صحبت کنند یا محصول را لمس و احساس کنند.

6.توضیحات کامل محصول

باز هم ناگفته نماند که توضیحات محصول ضروری است. اطمینان حاصل کنید که توضیحات شما فریبنده، جامع، آموزنده و دقیق هستند. توضیحات محصول نقش بزرگی در ایجاد اعتماد بین کاربران و ایجاد وب سایت های قانونی و صیقلی دارد. همچنین با سئوی وب سایت شما نیز خواهد شد

7.عکاسی تفصیلی

این بدون شک باید بزرگترین ویژگی باشد که وب سایت شما باید داشته باشد. قطعات جواهرات پیچیده و دقیق هستند. عکس های سایت شما باید روی پس زمینه سفید و از چندین زاویه کلیک کنید.

8.پیشنهاد جدایی قیمت

یکی دیگر از ویژگی های مهمی که وب سایت شما باید داشته باشد، ارائه تقسیم قیمت است. اکثر فروشندگان قیمت جواهرات را پنهان می کنند و فقط یک قیمت برای قطعه جواهر نشان می دهند.

9. گزینه های پرداخت امن و چندگانه

داشتن گزینه های پرداخت امن تعدادی مزیت دارد مانند:

10.بیمه ترانزیت

طلا، الماس و سایر جواهرات گران هستند و آسیب یا سرقت می تواند تهدید بزرگی برای شرکت و مصرف کننده باشد. ارائه "بیمه حمل و نقل" می تواند این خطر را تا حد زیادی کاهش دهد. اما اگر بخواهند بیمه را به صورت اختیاری یا اجباری ارائه دهند به صلاحدید شرکت است.

11. خدمات مشتری در اشکال مختلف

خدمات مشتری شما می تواند مشتریان وفادار شرکت شما را ایجاد یا شکست دهد. کار به محض انجام فروش تمام نمی شود، بلافاصله پس از آن شروع می شود. برخی از نکات مهم که باید در نظر داشت عبارتند از

·         شما باید بیش از یک راه برای تماس مشتریان با شما داشته باشید، قبل و بعد از فروش، و مطمئن شوید که همه این راه ها فعال هستند. جزئیات واضح تماس را که به وضوح قابل مشاهده است ارائه دهید.

·         با مشتریان خود تماس بگیرید تا بدانید اگر محصول را در شرایط خوبی دریافت کرده اند یا خیر، و اگر نه، چگونه می توانید به آنها کمک کنید.

·         از طریق ایمیل هایی درباره نظرات، پیشنهادات جدید، محصولات جدید و غیره با مشتریان خود در تماس باشید.

12.سفارشی سازی

در صورت امکان، می توانید به مشتریان خود گزینه ای برای سفارشی سازی جواهرات خود ارائه دهید. این مزیت فوق العاده ای است که فروشگاه های آفلاین دارند، اما می توانید از مزایای آن نیز بهره مند شوید. وب سایت جواهرات می تواند مشتریان را قادر سازد تا یک قطعه را طراحی کنند یا راه ساده تری می تواند انتخاب فلز یا جواهری باشد که دوست دارند.

13.بهینه سازی موتور جستجو

راه اندازی یک وب سایت کار آسانی نیست. این احتمال وجود دارد که وب سایت شما با وجود داشتن تمام ویژگی های لازم، فروش نداشته باشد. بنابراین، SEO- بهینه سازی موتورهای جستجو بسیار مهم است.

14.بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی

مردم با درک بهتر شما می دانند که شما چه کار می کنید و چگونه آن را انجام می دهید. همچنین، بررسی ها نقش مهمی در تبدیل یک مشتری بالقوه به مشتری وفادار دارند. فعال بودن اجتماعی، تعامل با مشتریان از طریق پلتفرم هایی مانند فیس بوک، توییتر و غیره، نشان دادن نظرات مثبت و تشویق به بازخورد راهی عالی برای ایجاد اعتماد و روابط با مشتریان فعلی و جدید شما است.

15.ارائه محتوای ارزش افزوده

وب سایت شما باید با افرادی که در آن قرار می گیرند تعامل داشته باشد. پر کردن سایت ما با ویدیوهای اطلاعاتی و سرگرم کننده، داشتن صفحه چت زنده، و نشان دادن پیشنهادات و کوپن هایی که کاربرانی که برای اولین بار می توانند از آنها استفاده کنند، همگی راه های تعاملی عالی هستند. با این حال، اگرچه همه این راه‌ها عالی هستند، اما باید در نظر داشته باشید که همه این پنجره‌های بازشو نباید قدرتمند باشند و مشتری شما را از خود دور نکنند.

16. ریسپانسیو موبایل

آیا می دانید که تقریباً 53.4 درصد از ترافیک وب سایت از تلفن های همراه است؟ آیا می دانید که برای وب سایت شما برای موبایل ریسپانسیو بودن ضروری است؟ اگر وب سایت جواهرات شما برای استفاده در گوشی های هوشمند قالب بندی نشده باشد، مشتریان زیادی را از دست خواهید داد. آنها وب سایت شما را رد می کنند و هرگز باز نمی گردند.

17. سرعت صفحه

آیا تا به حال بررسی کرده اید که چقدر طول می کشد تا وب سایت شما باز شود؟ اگر بیش از 5 ثانیه طول بکشد، مشتریان خود را مجبور به ترک وب سایت و بازدید از رقبای خود می کنید.

18. سایر ویژگی ها

برخی از ویژگی ها وجود دارد که می توانید انتخاب کنید یا از آنها اجتناب کنید

·         وبلاگ گذاشتن

·         گارانتی و ضمانت بازگشت وجه

برچسب‌ها: ,

اندازه دستبند طلا و نکات مهم در مورد آن

دستبند یکی از زیباترین زیورآلات زنانه و مردانه است که در تنوع بسیار زیادی تولید و عرضه می شود. انواع دستبند طلا و نقره را می توان به عنوان هدیه برای مناسبت های خاص تهیه کرد. در مواردی مانند عروسی، تولد و مانند آن، خرید دستبند مرسوم است و هدیه ارزشمندی محسوب می شود. در تمام این موارد و به خصوص در مورد خرید دستبند به عنوان هدیه چه از سایت های طلا فروشی و چع از بازار، داشتن سایز دقیق ضروری تلقی می شود. برای این منظور لازم است با روش های صحیح اندازه گیری سایز دستبند آشنا شده و در انتخاب دستبند مناسب از آنها استفاده کنید. البته حرفه ای های طلا فروشی آنلاین با رعایت نکات لازم در طراحی سایت طلا فروشی حرفه ای سایز و راهنمای آن را در صفحه محصول قرار می دهند تا بتوانید راحت خرید کنید.

 اما قبل از آن لازم به توضیح است که انواع دستبندها به دو گروه انعطاف پذیر و غیر قابل انعطاف تقسیم می شوند. در مثال اول ساختار دستبند که اغلب زنجیره ای است دارای نوعی انعطاف و کشش است و اندازه آن در شرایط مختلف تغییر می کند; اما در نمونه های غیر قابل انعطاف سایز دستبند دقیق و غیر قابل تغییر است. در ضمن انتخاب دستبند آزاد یا کاملاً به مچ چسبیده کاملا سلیقه ای بوده و بستگی به میل مشتری دارد. روش های مختلفی برای اندازه گیری سایز دستبند و همچنین انگشتر وجود دارد که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم.

شباهت ها و تفاوت های اندازه گیری دست برای النگو و دستبند

النگوها شکل ثابتی دارند و دست زدن به آنها خیلی آسان نیست. در گذشته برای نگه داشتن النگو از جوراب یا صابون نازک استفاده می کردند. اما این روش بسیار سخت و گاهی دردناک است. بنابراین برای اینکه بتوانید اندازه صحیح و دقیق مچ دست خود را برای استفاده از دستبند اندازه بگیرید تا دستبند سفت نباشد و وارد مچ شود، باید اندازه انگشتان خود را نیز داشته باشید. برای این منظور باید نوک شست و انگشت کوچک را در کف دست جمع کنید. دست را در این حالت نگه دارید و با دست دیگر روبان را دور پهن ترین قسمت دست خود بپیچید و با خودکار یا نشانگر علامت بزنید. در حین اندازه گیری مراقب باشید دست خود را تا نکنید و باز نکنید زیرا در این صورت اندازه گیری شما صحیح و دقیق نخواهد بود.

 

در نهایت نخی که روی آن علامت زده اید را از دور دست باز کنید و با کمک خط کش طول آن را دقیقا اندازه بگیرید. با توجه به جدول زیر می توانید شماره دستبند خود را تعیین کنید:

 

علاوه بر روشی که در بالا توضیح داده شد، برای تعیین اندازه النگوهای قدیمی که کاملا دایره ای هستند و شکل ثابتی دارند، می توانید از روش زیر استفاده کنید:

1. یکی از دستبندهایی را که در خانه دارید و اندازه آن به اندازه دست شماست بردارید.

2. آن را روی خط کش قرار دهید و قطر قسمت داخلی النگو را اندازه بگیرید.

3. عدد بدست آمده را در جدول زیر بیابید تا اندازه صحیح النگو خود را بیابید.

تمام موارد بالا برای تعیین سایز دستبند بود اما برای تعیین سایز دستبند کافیست دور مچ دست خود را با نخ یا متر اندازه بگیرید و 1.3 سانتی متر اضافه کنید.

نحوه و روش های اندازه گیری مچ دست

هنگامی که دور مچ خود را اندازه می گیرید و سایز دستبند خود را با روش های زیر مشخص می کنید، می توانید مدل های مورد علاقه خود را با خیال راحت و بدون نگرانی در مورد سایز مناسب دستبند خریداری کنید.

1- اندازه گیری دور مچ

اولین راه برای تعیین سایز دستبند اندازه گیری دور مچ دست است. یک دستبند طلا با اندازه استاندارد باید کاملاً روی مچ دست شما قرار بگیرد و نه خیلی بلند یا خیلی پایین. این در مورد ساعت نیز صدق می کند. بنابراین باید همان قسمت مچ دست را که قرار است ساعت یا دستبند ببندید اندازه بگیرید. هنگام اندازه گیری، فاصله اضافی را در نظر نگیرید و اندازه دقیق دور مچ را روی یک برگه یادداشت کنید. البته باید توجه داشته باشید که اساساً پهن ترین قسمت مچ دست یا قسمت پایینی استخوان مچ دست که در کنار کف دست است، برای اندازه دستبند اندازه گیری می شود.

2- اندازه گیری پهنای مچ دست با النگو باز

 

می توانید با کمک یک النگو یا دستبند باز (نه یک دایره کامل) یا حتی با یک قطعه فلزی نازک، پهنای مچ دست خود را به دقت اندازه گیری کنید. برای این منظور بهتر است پهن ترین قسمت مچ دست را انتخاب کنید که همان استخوان بیرون زده مچ است. وقتی دستبند را گرفتید، باید از یک طرف دستبند به سمت دیگر آن را اندازه بگیرید تا اندازه مناسب مچ دست خود را بدست آورید.

3- اندازه گیری عرض کل انگشتان

برای تعیین سایز دستبند، باید کف دست خود را رو به بالا یا رو به صورت خود نگه دارید. شست را داخل دست بیاورید و طوری نگه دارید که روی نوک انگشت کوچک قرار گیرد. این حالت دست شما را دقیقاً در همان حالتی قرار می دهد که قرار است دستبند را ببندید. دست را در همان حالت نگه دارید و با دست دیگر پهن ترین قسمتی که انگشتان روی هم جمع شده اند را اندازه بگیرید. در حین اندازه گیری مراقب باشید دست خود را تا نکنید و باز نکنید زیرا در این صورت اندازه گیری شما صحیح و دقیق نخواهد بود.

4- یک نخ ضخیم دور مچ بپیچید و آن را اندازه بگیرید

راه چهارم برای تعیین سایز دستبند استفاده از نخ ضخیم است. یک نخ یا نخ به طول 30 سانتی متر بردارید، آن را صاف روی سطح صاف قرار دهید. سپس، مچ دست خود را روی نخ قرار دهید، طوری که مچ به سمت بالا باشد. دو سر نخ یا نخ را روی مچ دست خود قرار دهید تا روی هم قرار گیرند. اگر اندازه مچ دست خود را برای دستبندهای حلقه باز اندازه می گیرید، باید نخ را روی مچ دست خود قرار دهید تا یک طرف نخ از استخوان مچ شروع شود و به طور کامل دور مچ بپیچد. اطراف مچ دست را نگه دارید و با یک متر اندازه گیری کنید.

اگر این اندازه گیری را برای تعیین اندازه دستبند انجام می دهید، باید انگشتان خود را در کف دست خود جمع کنید، نخ را به دور پهن ترین قسمت بپیچید و سپس اندازه نخ پیچیده شده به دور یک دایره کامل را بگیرید تا مشخص شود. اندازه دستبند ساده ترین راه برای اندازه گیری استفاده از متر پارچه ای است. فقط متر را دور مچ دست خود بپیچید تا عدد صحیح را بدست آورید و دیگر نگران اندازه گیری با نخ و سپس تعیین اندازه نخ با متر یا خط کش نباشید.

5- علامت گذاری

 

هنگامی که نخ را محکم به دور مچ دست خود پیچیده اید، محل برخورد انتهای آن را با یک نشانگر علامت بزنید تا مطمئن شوید اندازه گیری شما درست است. زیرا زمانی که مفصل را با دست می گیرید ممکن است دست شما حرکت کند و مجبور شوید دوباره اندازه گیری را تکرار کنید. اگر برای این منظور از متر پارچه ای استفاده می کنید، بهتر است; زیرا تغییر موقعیت دست باعث اختلال در موقعیت نخ نمی شود و مطمئن خواهید بود که اندازه گیری به روش صحیح انجام شده است.

6- اندازه گیری دور مچ با خط کش

روش دیگر برای تعیین سایز دستبند استفاده از خط کش است. در این مورد، باید نخ یا ریسمان یا حتی یک کاغذ نازک را دور مچ بپیچید، سپس محل برخورد آنها را با یک نشانگر مشخص کنید. در نهایت نخ یا کاغذ را روی یک سطح صاف قرار دهید، از ابتدای نخ تا محل مشخص شده یک سانتی متر اندازه بگیرید. توجه داشته باشید که نخ را به درستی روی مچ قرار دهید تا اندازه مناسب به دست آید.

7- 1.3 سانتی متر اضافه کنید

اگر دستبند را دقیقا به اندازه مچ بگیرید، در دستتان می ماند و تنگی آن شما را آزار می دهد. بنابراین توصیه می کنیم 1.3 سانتی متر به تعداد دقیق دور مچ دست اضافه کنید تا اندازه مناسب دستبند به دست آید. اگر می خواهید دستبند در دست شما آزاد باشد و تحرک زیادی داشته باشد، می توانید 1.3 سانتی متر دیگر اضافه کنید، یعنی در مجموع 2.6 سانتی متر. دور مچ دست اضافه کنید. به عنوان مثال، اگر پهنای مچ دست شما 14 سانتی متر است، اندازه دستبند طلا باید حداقل 15 سانتی متر باشد.

 

برچسب‌ها: ,

7 نکته برای طراحی وب سایت مینیمال

 طراحی سایت مینیمال طلا و جواهر و سایر مشاغل توجه بسیاری از وب مسترها را به خود جلب کرده است زیرا تجربه کاربری بهتری را ارائه می دهد. اما استفاده از این فلسفه برای طراحی وب سایت چندان آسان نیست. با وجود سادگی در نگاه اول، برنامه ریزی زیادی می طلبد زیرا هر عنصری که در سایت خود قرار می دهید باید سازماندهی شود. بسیاری از مدیران سایت از طراحان خود برای استفاده از سبک حداقلی برای رسیدن به اهداف خود قدردانی می کنند و احساس می کنند که انتقال اطلاعات به بیننده آسان تر است. با وجود ویژگی های خاص این سبک، لازم دیدیم مهم ترین نکات طراحی مینیمال را برای شما شرح دهیم.

سبک مینیمال چیست؟

سبک مینیمال به یک مدرسه هنری در روسیه برمی گردد که بر پایه سادگی و روش های ساده و بدون پیچیدگی بنا شده است. در واقع طرح های مینیمال ساختاری هستند و به اشکال انتزاعی و هندسی تمایل دارند. سبک مینیمالیسم کار خود را در اواخر قرن بیستم در زمینه مجسمه سازی و معماری آغاز کرد و نشان داد که سادگی می تواند تاثیر زیادی بر افراد بگذارد. سپس با شروع قرن بیست و یکم وارد طراحی صنعتی، تبلیغات و وب سایت شد و قدرت خود را در جذب مخاطب نشان داد.

در طراحی سایت مینیمال چه نکاتی را رعایت کنیم؟

برای طراحی وب سایت خود به یک طراحی اولیه یا به اصطلاح وایرفریم نیاز دارید. در واقع وایرفریم با صرفه جویی در زمان، بهبود نمایش محتوا، تنظیم آسان و تغییرات بخش های مختلف، طرح کلی سایت شما را ایجاد می کند. می توانید طرح اولیه خود را به صورت دستی تنظیم کنید یا با کمک یکی از نرم افزارهای تخصصی آن را طراحی کنید. حال با تعیین ساختارها و اجزای مورد نیاز می توانید وایرفریم خود را طراحی کرده و به فریم ایده آل خود برسید. در اینجا سعی کردیم تمام عوامل موثر بر طراحی احتمالی را به شما یادآوری کنیم.

  • طراحی رابط کاربری ساده
  • انتخاب پالت رنگ مناسب
  • اهمیت فضای سفید در طراحی مینیمال
  • نوشتن تایپوگرافی چشمگیر
  • مطالب خود را دسته بندی کنید
  • جزئیات اضافی را حذف کنید
  • برخی از دسترسی ها را پنهان کنید
  • تصاویری خیره کننده
  • یک نقطه مرکزی را تعیین کنید

طراحی رابط کاربری ساده

مهمترین ویژگی وب سایت های مینیمالیستی، رابط کاربری ساده است که می تواند کاربران زیادی را به سمت شما جذب کند. به عنوان مثال جستجوی گوگل را در نظر بگیرید، ما مستقیماً با کلیک بر روی دکمه جستجو در کنار آن به نوار جستجو منتقل می شویم. نتایج سازماندهی شده بدون هیچ دکمه اضافی ارائه می شوند، فونت به راحتی قابل خواندن و به اندازه کافی قابل مشاهده است و هیچ عنصر گرافیکی حواس کاربران را پرت نمی کند.

انتخاب پالت رنگ مناسب

پالت های رنگی می توانند توجه از دست رفته کاربران را به محتوا جلب کنند و برای سایت شما موثر باشند. با توجه به اینکه هنر مینیمالیسم به دنبال استفاده کمتر از رنگ است، شما مجاز به استفاده از حداکثر سه رنگ در طراحی خود هستید، البته انتخاب یک یا دو رنگ کافی است و البته اکثر طراحی های مینیمال سایت تک رنگ هستند. همچنین توصیه می شود رنگ های روشن را انتخاب کنید تا جذابیت بصری خوبی برای کاربران داشته باشد. اگر سعی کنید موارد اضافی مانند یک انیمیشن ساده را در قالب خود ترکیب کنید یا از تایپوگرافی سیاه و سفید استفاده کنید، نتیجه بهتر خواهد بود.

اهمیت فضای سفید در طراحی مینیمال

یکی از ویژگی های اصلی طراحی وب مینیمال استفاده از فضای باز زیاد یا به اصطلاح فضای منفی است. با توجه به اینکه عناصر بصری در سبک مینیمال مورد توجه مستقیم قرار می گیرند، باید فضای ساده تری در اطراف عناصر بصری ایجاد کنیم. یک Grid قوی (بلوک های ساختمانی اصلی) فضای سفید کافی برای تعادل صفحه ایجاد می کند. همچنین فضای سفید به شما کمک می کند تا توجه کاربران را به محتوای صفحه وب جلب کنید و باعث می شود در صفحه شما باقی بمانند.

نوشتن تایپوگرافی چشمگیر

اصولاً برای طراحی وب سایت مینیمال از تصاویر و انیمیشن های بسیار کمتری استفاده می شود. بنابراین، برای اینکه وب سایت خود خسته کننده به نظر نرسد، از فونت های خلاقانه و تایپوگرافی استفاده کنید، در حالی که تایپوگرافی شما پر زرق و برق و عجیب نیست. علاوه بر این، فونت های بهتری را برای صفحه نمایش موبایل سفارشی کنید. می توانید محتوا را به حداقل برسانید، بنابراین از متون کوتاه و کاربردی استفاده کنید. کاربران خود را به سمت کلیک ها و اقدامات مهم تر راهنمایی کنید.

مطالب خود را دسته بندی کنید

طراحی سایت مینیمالیستی به کاربران کمک می کند تا مدت بیشتری در صفحه بمانند، بنابراین لازم است اطلاعات خود را با دسته بندی های مختلف در هدر سایت طبقه بندی کنیم. این تاکتیک رایج مرتب‌سازی مقالات و نمونه کارها در دسته‌های کوچک‌تر، دسترسی خوبی را برای کاربران فراهم می‌کند.

جزئیات اضافی را حذف کنید

از بافت های ساده (بدون استفاده از گرادیان و سایه ها) در طراحی وب خود استفاده کنید و عناصر مورد نیاز برای دسترسی کاربران را تکمیل کنید، اما کلیک های خود را محدود نگه دارید. استفاده از تصاویر سه بعدی و پر زرق و برق نمی تواند در طراحی مینیمالیستی مفید باشد، اما می توانید جزئیات کوچکی را در صفحه اضافه کنید تا با محتوای اصلی خود تعادل برقرار کنید. همچنین می توانید اشکال هندسی، نشانگرها، علائم تزئینی را در صفحات خود درج کنید.

برخی از دسترسی ها را پنهان کنید

طبیعتاً کاربران به محض ورود به سایت به بالای آن نگاه می کنند و به این ترتیب کاربران به جستجو ترغیب می شوند. با توجه به اینکه سبک مینیمال شما را تشویق می کند که تعداد زیادی آیکون را پنهان کنید، سایت شما بیش از حد تنها می شود. در اینجا بهتر است حداقل آیکون ها و لینک های مورد نیاز کاربران ارائه شود.

عناصر بصری خیره کننده

استفاده از تعامل بصری به ایجاد هماهنگی و هماهنگی مورد نیاز برای حداقل سایت مورد نظر شما کمک می کند. یک تصویر بزرگ، جسورانه، چشم نواز و واقع گرایانه به ایجاد ساختاری قوی برای سایت شما کمک می کند. می توانید تصاویر ساده، روشن و واضح را برای مطابقت با سایر عناصری که در صفحه قرار داده اید انتخاب کنید.

یک نقطه مرکزی را تعیین کنید

برای توجه به محتوا می توان یک نقطه مرکزی ایجاد کرد تا از حواس پرتی احتمالی جلوگیری شود. خوشبختانه سبک های مینیمال با تاکید بر محتوا و استفاده از عناصر کمتر به شما کمک می کند تا به هدف خود نزدیک شوید. جستجوی گوگل ساده ترین مثالی است که هر روز این ترفند ساده را به ما نشان می دهد.

طراحی مینیمال چه تاثیری بر نرخ کلیک دارد؟

با رابط کاربری آسان، دسترسی آسان به قسمت های مختلف و همچنین طراحی های زیبا و در عین حال ساده، مخاطبان زیادی جذب سایت شما خواهند شد. یکی از شرکت هایی که از طرح های مینیمال برای تولید محصولات خود استفاده می کند اپل است. شرکتی که در طراحی محصولات خود به دو مفهوم سادگی و کارایی توجه زیادی دارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب‌ها: ,

7 نکته کلیدی برای عکاسی از جواهرات

 

عکاسی از جواهرات یکی از محبوب ترین سبک های عکاسی است. در این مقاله راه حل های کاربردی برای عکاسی بهتر از زیورآلات را خواهید آموخت پس تا خط آخر این مطلب با ما همراه باشید.

شاید شما یک کسب و کار جدید راه اندازی کرده اید و نیاز به تبلیغ محصولات خود در شبکه های اجتماعی دارید یا پروژه ای به نام عکاسی جواهرات از یک شرکت معروف را بر عهده گرفته اید. این سبک عکاسی گاهی بسیار ساده و گاهی بسیار سخت به نظر می رسد، در واقع این شما هستید که حرف اول و آخر را می زنید! عکاسی از زیورآلات به دلیل اندازه کوچک آنها نیاز به فوکوس و ترکیب بندی دقیق و از طرفی سطح براق بودن جواهرات دارد. نورپردازی را کمی سخت می کند.

بخوانید: افزایش امنیت سایت طلا فروشی

1- تجهیزات مناسب برای عکاسی

برای گرفتن یک عکس خوب به تجهیزات پیچیده ای نیاز ندارید. برای شروع می توانید از نور پنجره و یک بازتابنده کوچک استفاده کنید.

برای عکاسی از جواهرات از تجهیزات مختلفی استفاده می شود که معمولا قیمت بالایی دارند اما در تصویر فوق تنها با ترکیب دو پس زمینه مقوایی و نوردهی صحیح تصویر قابل قبولی ثبت شده است.

معمولا برای عکاسی به عنصری غیر از جواهرات نیاز دارید تا عکس شما برجسته شود. به دنبال اشیایی باشید که بتوانید در کنار جواهرات یا به عنوان پس زمینه استفاده کنید. استفاده از یک تکه سرامیک، سنگ یا تکه های چوب می تواند انتخاب خوبی باشد. اما در عین حال برای اینکه جواهرات در تصویر برجسته شوند، سعی کنید از استفاده بیش از حد اشیاء در کنار آن خودداری کنید.

2- انتخاب دوربین مناسب برای عکاسی از جواهرات

دوربین های کامپکت به دلیل داشتن سنسورهای کوچک عملکرد قابل قبولی در عکاسی ماکرو دارند. بنابراین اگر می توانید تنظیمات نوردهی را به صورت دستی تنظیم کنید، زیرا این دوربین ها گزینه خوبی برای عکاسی از جواهرات هستند. گرفتن این عکس ها با دوربین های DSLR آسان تر است، اما برای عکاسی از جواهرات به یک لنز ماکرو نیاز دارید.

3- نور

مهمترین بخش عکاسی از جواهرات نور است. سایه های تیره (مانند آنهایی که توسط فلاش دوربین تولید می شوند) به راحتی می توانند ظرافت جواهرات را از بین ببرند و با ایجاد کنتراست بالا از زیبایی تصویر نهایی بکاهند. به همین دلیل، بسیار مهم است که هنگام نوردهی تصویر، از همه جهات نورپردازی شود.

بهترین راه برای رسیدن به این هدف استفاده از چادر سبک است. زیورآلات را در فضای مناسب چادر قرار دهید و با نور ملایم نورپردازی لازم را از بیرون ایجاد کنید.

با چسباندن قطعات Unolit به هم و قرار دادن پنل های پس زمینه مورد نیاز می توانید این کار را در خانه بدون صرف هزینه اضافی انجام دهید.

نورهای نرم یا پراکنده معمولا بهترین انتخاب در عکاسی از جواهرات محسوب می شوند. توجه داشته باشید که استفاده از فلاش روی دوربین (نور سرعتی) در عکاسی از جواهرات معمولاً نتایج قابل قبولی به همراه ندارد. دلیل رد فلاش خارجی یا روی دوربین، شدت نور بالای سطح نگین است که باعث انعکاس شدید نور و ایجاد سایه بلندتر از حد انتظار می شود.

چه نوری بهتر است؟

لامپ های فلورسنت نسبت به سایر چراغ ها کارایی بالاتر، رنگ طبیعی تر و گرمای کمتری تولید می کنند.

این چراغ ها می توانند برای مدت طولانی در جلسات عکاسی بدون ایجاد گرمای بیش از حد برای محیط عکاسی روشن بمانند.

4- تنظیم دوربین

سه پایه یکی از ضروری ترین تجهیزات عکاسی جواهرات است. با توجه به اینکه در عکاسی از جواهرات فاصله دوربین با جسم کم است، تصویر نهایی با کوچکترین لرزشی تار می شود.

5- تمرکز مناسب

از حالت فوکوس نقطه ای دوربین خود استفاده کنید (فوکوس دستی بهتر است)

حالت فوکوس را روی مهمترین قسمت جواهرات مانند سنگ های انگشتر یا عقربه های ساعت و ... قرار دهید

6- تنظیم دیافراگم

اندازه دیافراگم به سبک عکاسی شما بستگی دارد. اگر می خواهید تمام جواهرات در قاب باشد، از دیافراگم بسته استفاده کنید. اگر می خواهید فقط از بخشی از جواهرات عکاسی کنید، بهتر است از دیافراگم باز استفاده کنید.

فوکوس متفاوت دوربین خود را امتحان کنید و بهترین کادربندی را انتخاب کنید

7- زمان قرار گرفتن در معرض نور

اگر دوربین شما در حالت خودکار است، سعی می کند زمان نوردهی را کاهش دهد تا پس زمینه تیره جواهرات را جبران کند. اگر از حالت نوردهی دستی استفاده می کنید، زمان نوردهی را افزایش دهید تا عکسی با رنگ پس زمینه مناسب بگیرید. 

پردازش پست های شبکه های اجتماعی

 برای انتشار پست در فضای مجازی فقط کیفیت عکس کافی نیست! اگر دوربین و لنز ماکرو مناسبی دارید، می توانید عکس های مناسبی بگیرید، اما چیزی که شما را از دیگران متمایز می کند، خلاقیت شماست. سعی کنید خلاقیت و هنر را در تصاویر خود اضافه کنید، این کار شما را منحصر به فرد می کند.

نکته مهم دیگر توجه به اندازه تصویر و ابعاد مورد نیاز برای خروجی هر شبکه اجتماعی است. برای تغییر ابعاد تصویر می توانید از نرم افزار فتوشاپ استفاده کنید. 

چگونه جواهرات را سرپا نگه داریم؟!

شاید لازم باشد هنگام عکس گرفتن یک حلقه یا یک آویز سرپا نگه دارید، در چنین شرایطی موم می تواند مانند یک دست نامرئی عمل کند!

برای اینکه تکه های کوچک جواهرات را به حالت ایستاده نگه دارید، کافی است کمی موم در قسمت پایین جسم قرار دهید. این نکته یک راه حل طلایی محسوب می شود، حتی بهترین شرکت ها نیز از این روش استفاده می کنند.

برای گرفتن یک جسم ایستاده، به یک نقطه موم کوچک نیاز داریم که نمی خواهیم در عکس دیده شود، پس بهتر است از حداقل مقدار ممکن استفاده کنیم.

چرا از موم استفاده می کنیم؟

  • استحکام و قدرت نگهداری بالا
  •  خشک نشدن
  •  امکان استفاده مکرر
برچسب‌ها: ,

چگونه یک طراح وب سایت وردپرسی شویم؟

ببینید، تبدیل شدن به یک طراحی سایت در سطوح مختلف قابل انجام است. به عنوان مثال یک نفر می خواهد طراح وب سایت شود که در برنامه نویسی مسلط است و یک نفر دیگر می خواهد طراحی سایت با وردپرس را یاد بگیرد. بنابراین ابتدا باید تفاوت بین این موارد را بیاموزید.

تصمیمت را بگیر

خوب اول از همه باید انتخاب کنید که هدف شما از طراح شدن سایت دقیقا چیست؟ به عنوان مثال اکنون می توانید با کمک سیستم مدیریت محتوای وردپرس در کمتر از 2 ماه طراح وب شوید. در عین حال می توانید با یادگیری برنامه نویسی ۲ الی ۳ برابر بیشتر وقت بگذارید و به یک متخصص برنامه نویسی وب تبدیل شوید! اما تفاوت در چیست؟ با این تفاوت که اگر برنامه نویسی بلد باشید می توانید کارهای بسیار تخصصی تری انجام دهید و درآمد بیشتری کسب کنید. به عنوان مثال، اگر کارفرما بخواهد عملکرد متفاوتی را به سایت خود اضافه کند، می توانید این عملکرد را با چند برابر حقوقی که یک طراح برای ساخت یک سایت وردپرس می گیرد، برای او برنامه ریزی کنید.

اما کدام یک انتخاب بهتر است؟ نظر من این است که ابتدا آموزش وردپرس را شروع کنید و زمانی که در مدت زمان کوتاهی بتوانید طراحی سایت با این سیستم را یاد بگیرید، به تدریج مهارت های خود را در دنیای برنامه نویسی افزایش دهید. به این ترتیب کمی وقت گذاشته اید، در مسیر کسب درآمد هستید و می توانید با خیال راحت مهارت های لازم برای حرفه ای شدن و افزایش درآمد خود را بیاموزید. بنابراین من دقیقا این مسیر را به شما آموزش خواهم داد.

آموزش کار با وردپرس

در گذشته، برای ساخت یک سایت، ابتدا باید زبان های برنامه نویسی Front-End را یاد بگیرید، زبان هایی که ظاهر یک سایت را می سازند. در واقع هر آنچه در این سایت می بینید به کمک css و html که زبان های فرانت هستند ساخته شده است. پس از آن، باید به زبان های Back-End یا پشت صحنه می رفتید. با کمک این زبان ها تمامی اقدامات پشت صحنه سایت که از دید مخاطبان پنهان بوده و در واقع هسته اصلی سایت هستند، اجرا می شود. اما پس از مدتی چیزی به نام «سیستم مدیریت محتوا» متولد شد!

سیستم های مدیریت محتوا که امروزه وردپرس معروف ترین و محبوب ترین آنهاست، به شما این امکان را می دهد که بدون نیاز به یادگیری زبان های برنامه نویسی سایتی را طراحی کنید! خوب، در اینجا خود سیستم مدیریت محتوا هسته یا Back-End سایت را به صورت آماده در اختیار شما قرار می دهد. علاوه بر این، برنامه نویسانی نیز هستند که قالب های آماده ای برای ظاهر ایجاد می کنند.

قالب هایی که با کمک زبان های برنامه نویسی css و html ساخته شده اند و فقط باید آنها را با قیمت های نه چندان گران خریداری کنید. به این ترتیب عملا ۲ قسمت اصلی سایت به صورت آماده در اختیار شما قرار می گیرد و دیگر نیازی به یادگیری برنامه نویسی نخواهید داشت.

پس وظیفه من به عنوان یک طراح وب چیست؟

حال سوالی که پیش می آید این است که اگر هسته سایت به صورت آماده در اختیار ما قرار گیرد و بتوان ظاهر آن را به راحتی خریداری کرد، وظیفه من به عنوان طراح سایت چیست؟ آیا دیگر به من نیاز داری؟ در واقع نکته اینجاست که نصب قالب بر روی سیستم مدیریت محتوا، ایجاد تنظیمات و البته شخصی سازی ظاهر آن نیاز به تخصص و زمان زیادی دارد. پس اینطور نیست که فکر کنید هرکسی با دانلود وردپرس بتواند به راحتی سایتی طراحی کند. بلکه شما به عنوان یک طراح سایت باید حداقل 1 تا 7 روز برای ساخت سایت وقت بگذارید البته با کمک دانش تخصصی خود. به همین دلیل است که «قیمت طراحی سایت» قیمت خوبی است و امروزه طراحان سایت برای یک سایت وردپرسی بین ۲ تا ۱۰ میلیون تومان دستمزد می گیرند.

چگونه باید وردپرس را دریافت کنیم؟

شما چندین گزینه برای یادگیری نحوه کار با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و طراحی سایت وردپرسی دارید. ابتدا یک دوره جامع در وب فارسی پیدا کنید، آن را بخرید و از آموزش آن استفاده کنید. اگر یک دوره خوب پیدا کنید، قطعا می تواند در زمان شما صرفه جویی کند. راه حل دوم این است که به دنبال منابع رایگان، دوره های رایگان، فیلم ها و آموزش های یوتیوب و سایر سایت ها در وب باشید. این انتخاب نیز یک گزینه هوشمند است، اما به دلیل محتوای گسسته منابع رایگان ممکن است کمی بیشتر زمان ببرد.

در هر صورت حتی در مدت کوتاهی باید با این مفاهیم آشنا می شدید. اگر نمی خواهید، می توانید مقالاتی را که در زیر لینک کردم را بخوانید و سپس به ادامه مقاله بروید.

هاست: هاست فضایی است که اطلاعات وب سایت را در آن قرار می دهید. چیزی شبیه کامپیوتر خودتان.

دامنه: دامنه نام وب سایت است. اکنون نام سایت ما پورتال و پسوند آن .COM است.

نحوه خرید دامنه: چگونه در سایت NIC ثبت نام کنیم، پسوندهای مختلف دامنه چه تفاوتی با هم دارند و کدام را بخریم؟

چگونه دامنه را به هاست متصل کنیم تا کاربر با وارد کردن نام سایت در مرورگر آن را وارد کند.

چگونه وردپرس را روی هاست نصب کنیم؟

چگونه تنظیمات اولیه وردپرس را انجام دهیم؟

بعد از اینکه اینها را در دوره مورد نظر یا اصلا با کمک مقالات رایگان یاد گرفتید مسیر را ادامه می دهیم.

با افزونه های ضروری وردپرس آشنا شوید

در وردپرس چیزی به نام افزونه داریم. در واقع هر افزونه چیزی شبیه یک نرم افزار کوچک است که روی وردپرس شما نصب می شود و یک سری امکانات اضافی به آن می دهد. به عنوان مثال ووکامرس افزونه ای است که به سایت شما متصل شده و پس از انجام تنظیمات آن، سایت معمولی شما را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل می کند. در هر صورت، در فرآیند تبدیل شدن به یک طراح وب سایت، باید افزونه های لازم را بشناسید و نحوه کار با آنها را بیاموزید. در مورد هر یک از این افزونه ها آموزش های زیادی در وب وجود دارد. به طور خلاصه، مهمترین افزونه هایی که باید با آنها آشنا شوید عبارتند از:

افزونه امنیت سایت: افزونه هایی وجود دارند که نفوذ به وردپرس را سخت تر می کنند و امنیت سایت شما را افزایش می دهند. به عنوان مثال، "all in one wp security and firewall" یا "Wordfence" افزونه

افزونه پشتیبان گیری: افزونه هایی هستند که از تمامی اطلاعات سایت شما یک نسخه پشتیبان تهیه می کنند تا در صورت از بین رفتن اطلاعات به هر دلیلی مانند هک سایت یا مشکلات دیگر، بتوانید آنها را بازیابی کنید. به عنوان مثال، افزونه Updraft.

افزونه سئو: افزونه های سئو افزونه هایی هستند که به شما کمک می کنند تا سایت خود را برای دیده شدن در نتایج جستجوی گوگل بهینه کنید. به عنوان مثال، افزونه Yoast Seo.

افزونه فروشگاه: افزونه ووکامرس افزونه ای است که سایت معمولی شما را به یک فروشگاه آنلاین با امکانات فراوان تبدیل می کند.

افزونه صفحه ساز: با صفحه ساز که برای شخصی سازی ظاهر استفاده می شود آشنا می شویم.

کار با صفحه سازها را یاد بگیرید

یکی از مهمترین اقداماتی که یک طراح وب سایت باید انجام دهد شخصی سازی ظاهر وب سایت است. در واقع یک قالب آماده ظاهری از پیش تعیین شده به شما می دهد و اساسا هر کارفرمایی نیاز دارد که سایتش طبق سلیقه خودش جزئیات خاصی داشته باشد. اینجاست که شما به یک صفحه ساز نیاز دارید. این یک افزونه قدرتمند است که بر روی وردپرس نصب شده است و به شما امکان می دهد بدون استفاده از کدهای برنامه نویسی جزئیات ظاهری را تغییر دهید. به عنوان مثال، یک کادر به سمت راست صفحه اضافه کنید یا فرم پرسش و پاسخ را در پایین سایت قرار دهید.

توضیحات تصویر: صفحه ساز Elementor به شما این امکان را می دهد که به راحتی با کشیدن و رها کردن عناصر مورد نیاز را به صفحه اضافه کنید.

در حال حاضر معروف ترین افزونه صفحه ساز وردپرس; به آن Elementor می گویند. بنابراین، او باید یاد بگیرد که با آن کار کند. در دوره های طراحی سایت نحوه کار با آن را به شما آموزش می دهند. البته اگر می خواهید یک طراح وب سایت متخصص و حرفه ای شوید، ممکن است مجبور شوید دانش خود را بیش از یک دوره معمولی افزایش دهید و حتی دوره های آموزشی تخصصی المنتور را خریداری کنید. همچنین ویدیوهای زیادی برای آموزش این صفحه ساز در یوتیوب وجود دارد که باید تماشا کنید.

 

برچسب‌ها: ,

مشکلات راه اندازی سایت فروشگاهی

راه اندازی فروشگاه اینترنتی در حال حاضر به عنوان یکی از رویکردهای پرطرفدار کسب درآمد در فضای وب شناخته می‌شود که از زمان شیوع ویروس کرونا نیز رواج بیشتری پیدا کرده است. راه اندازی فروشگاه آنلاین شاید در ظاهر ساده به نظر برسد اما دارای برخی چالش‌های جدی است که در صورت عدم توجه به آنها قطعا با شکست مواجه خواهید شد. اما مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی چیست و چه عواملی موجب عدم پیشرفت و سوددهی یک وب سایت فروشگاهی خواهند شد؟
بدیهی است که برای شروع هر کسب و کار ابتدا باید تمامی زوایای آن را مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانیم چالش‌هایی که احتمالا در آینده با آنها مواجه می‌شویم را پیش بینی کرده و برایشان راه حل مناسب پیدا کنیم. راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیز به همین ترتیب است و پیش از انجام هرگونه اقدام در راستای شروع فعالیت تجاری در وب باید با مشکلات و دلایل عدم موفقیت یک فروشگاه آنلاین آشنایی کامل داشته باشید تا بتوانید در کوتاه‌ترین زمان، توجه و اعتماد مشتریان را جلب کرده و به سوددهی برسید. در ادامه این مطلب مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی را به طور کامل مورد بررسی قرار می‌دهیم و شما را با چالش‌های شروع کسب و کار آنلاین آشنا خواهیم کرد. با وبکده همراه باشید.

طراحی سایت فروشگاهی با طراحان وبکده شما را به اهداف خود نزدیک می‌کند.

مزایا و معایب فروشگاه اینترنتی
پیش از پرداختن به مشکلات فروشگاه آنلاین ابتدا بهتر است مزایا و معایب فروشگاه اینترنتی را مورد بررسی قرار دهیم. همانطور که می‌دانید فروشگاه اینترنتی یک پلتفرم آنلاین همچون وب سایت و یا صفحه‌ای در اینستاگرام است که به صورت مجازی و غیرحضوری خدمات خود را به مشتریان ارائه می‌دهد. طیف گسترده‌ای از مردم نیز امروزه به خرید اینترنتی علاقه مند شده و از پلتفرم‌های فروش آنلاین حمایت می‌کنند. با این حال راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیز مانند هر شغل دیگری دارای مزایا و معایب خاصی است که پیش از اقدام به شروع فعالیت در این حوزه باید با آنها آشنایی داشته باشید.
مهم‌ترین مزایای طراحی سایت و راه اندازی فروشگاه اینترنتی شامل:
  • از بین رفتن مرزهای جغرافیایی و دسترسی به طیف گسترده‌ای از مشتریان
  • عدم وجود محدودیت زمانی برای خرید و فروش
  • عدم نیاز به انبار کردن محصولات
  • هزینه راه اندازی پایین‌تر
  • تسریع و تسهیل انجام فرآیند خرید
  • کاهش هزینه‌های عملیاتی همچون اجاره فروشگاه و یا حقوق کارمندان
از مهم‌ترین معایب و چالش های راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیز می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
  • رقابت سنگین و گسترده
  • امکان بروز مشکلات فنی در سایت و قطع ارتباط با مشتریان
  • عدم امکان برقراری ارتباط مستقیم با خریداران
  • زمان‌بر بودن فرآیند جلب اعتماد مشتریان
با کمی دقت در این موارد درمی‌یابیم که مزایای شروع کسب و کار اینترنتی از معایب آن بسیار بیشتر است و این بدان معناست که در صورت آشنایی با مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی و روش‌های غلبه بر آن می‌توانید در مدت زمانی کوتاه اعتماد مشتریان را جلب کرده و از وب سایت فروشگاهی خود کسب درآمد کنید.
مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی
مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی
همانطور که اشاره کردیم، راه اندازی هر کسب و کار چالش‌ها و مشکلات خاص خود را به دنبال دارد و راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیز از این قاعده مستثنی نیست. اما شناسایی موانع به شما کمک می‌کند تا بر مشکلات غلبه کرده و از آنها در جهت رشد و توسعه حوزه فعالیت خود استفاده نمایید. در این بخش برخی از مهم‌ترین چالش های طراحی سایت فروشگاهی که موجب شکست کسب و کار شما خواهند شد را به طور کامل مورد بررسی قرار می‌دهیم. اصلی‌ترین مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی شامل:
جلب اعتماد کاربران
جلب اعتماد کاربران یکی از مهم‌ترین چالش های راه اندازی فروشگاه اینترنتی است که ارتباط مستقیمی با میزان فروش و رونق کسب و کارهای آنلاین دارد. در چندین سال اخیر تعداد وب سایت‌های فروشگاهی رشد چشمگیری داشته است و این بدان معناست که کاربران برای خرید یک محصول می‌توانند چندین وب سایت را مورد بررسی قرار دهند و در نهایت نیز معتبرترین سایت را برای ثبت سفارش خود انتخاب نمایند.
اما چه عواملی موجب جلب اعتماد کاربران و انتخاب وب سایت شما برای خرید خواهند شد؟ از آنجایی که مشتریان برای خرید از یک وب سایت فروشگاهی باید اطلاعات شخصی خود همچون شماره تماس و آدرس منزل را وارد نمایند؛ تامین امنیت سایت و محافظت از حریم شخصی کاربران به عنوان مهم‌ترین گام در جهت جلب اعتماد آنان در نظر گرفته می‌شود. دریافت اینماد برای سایت و گرفتن درگاه بانکی معتبر نیز از دیگر اقدامات مهم جهت جلب اعتماد کاربران است که خیال آنها را بابت امنیت بالای سایت شما راحت خواهد کرد.
مشکلات فروشگاه آنلاین
عدم طراحی حرفه ای ساختار ظاهری سایت
ساختار و جذابیت بصری سایت نیز همچون عوامل مرتبط با تامین امنیت سایت، تاثیر بسزایی بر جلب اعتماد کاربران و تصمیم خرید آنان خواهد داشت. جلوه بصری سایت در واقع اولین نکته‌ای است که کاربران در هنگام بازدید از یک سایت به آن توجه می‌کنند. بنابراین اگر ساختار ظاهری سایت شما از جذابیت کافی برخوردار نباشد قطعا توجه طیف گسترده‌ای از کاربران را از دست می‌دهید و قادر به جلب اعتماد آنان نخواهید بود. برای طراحی حرفه‌ای ساختار ظاهری سایت خود باید به عواملی همچون انتخاب رنگ و قالب مناسب، فونت‌ خوانا، قرار دادن تصاویر جذاب و باکیفیت و همچنین دسترسی سریع و آسان به بخش‌های مختلف سایت توجه ویژه داشته باشید. اگر کاربران در نگاه اول قادر به برقراری ارتباط با وب سایت شما نباشند به احتمال زیاد آن را ترک خواهند کرد؛ بنابراین به منظور جلوگیری از ایجاد تجربه کاربری منفی باید به ساختار ظاهری سایت و نحوه قرارگیری عناصر مختلف در آن دقت کافی داشته باشید.
استفاده از تصاویر نامناسب
عدم تهیه تصاویر مناسب و باکیفیت از محصولات نیز یکی دیگر مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی است که موجب کاهش چشمگیر میزان فروش شما خواهد شد. مشتریان در هنگام خرید آنلاین و برای انتخاب محصول موردنظر خود امکان مشاهده و لمس محصول از نزدیک را نداشته و تنها به تصاویر آن دسترسی دارند. اگر تصاویر محصولات شما از کیفیت بالایی برخوردار نباشند، کاربران با مشاهده آنها قادر به بررسی جزئیات محصول نبوده و در این موقعیت نیز از خرید آن صرف نظر می‌کنند. بنابراین برای ایجاد انگیزه خرید در مخاطبان باید تصاویر باکیفیت و از زوایای مختلف از محصولات در سایت قرار دهید تا تجربه لذت بخشی از خرید آنلاین را برای آنان رقم بزنید.
تولید محتوای غیر حرفه ای
تولید محتوای مناسب برای وب سایت‌های فروشگاهی نقش حائز اهمیتی را در میزان فروش آنها ایفا می‌کند که در صورت عدم موفقیت در این بخش نباید از وب سایت خود انتظار فروش بالایی داشته باشید. منظور از تولید محتوا بخش توضیحات و معرفی مشخصات محصولات است که کاربران با مطالعه آنها می‌توانند تمامی اطلاعات موردنیاز از یک محصول را بدست آورده و تصمیم خرید خود را نهایی کنند.
 
برچسب‌ها: ,

طراحی سایت به سبک حرفه ای ها – قسمت سوم

نکاتی در مورد شخصی سازی طراحی سایت حرفه ای
انیمیشن و جلوه‌های شناور ابزارهای طراحی تعاملی هستند که به بازدیدکنندگان کمک می‌کنند تا با محتوای وب‌سایت ارتباط برقرار کنند. افکت‌های تعاملی را می‌توان برای جلب توجه تقریباً به هر عنصر طراحی اضافه کرد و رفتار تصاویر ثابت مانند دکمه‌ها، فیلدهای فرم و پیوندها را تغییر داد تا به کاربر واکنش نشان دهند.
 
 
الیران وحدی، طراح برند Editor X، یک نکته حرفه‌ای و یک یادآوری محکم به طراحی با قصد اضافه می‌کند و می‌گوید طراحان باید «به خاطر داشته باشند که انیمیشن‌ها و ویژگی‌های تعاملی باید در خدمت هدف کلی طراحی باشند و صرفاً برای اینکه آن را جذاب جلوه دهند، آنجا نباشند»
وقتی نوبت به ساخت وب‌سایت منحصر به فرد Shaping Design Trends Digital Trends در اواسط سال می‌رسد، که بزرگترین روندهای طراحی دیجیتال در سال 2022 را پوشش می‌دهد، اضافه می‌کند:
 
 
ما سعی کردیم انیمیشن و تعاملات را به گونه ای ترکیب کنیم که روندها را بدون تحت الشعاع قرار دادن محتوای مقاله تحسین کند. برای برخی از گرایش‌ها، ما از انیمیشن برای پویاتر کردن صفحه و ایجاد اسکرول هیجان‌انگیزتر استفاده کردیم، در حالی که برای برخی دیگر، عناصر تعاملی هسته اصلی روند بودند، بنابراین از آنها به عنوان تصویر واقعی بخش استفاده کردیم.
07. طراحی برای موبایل
 
طراحی برای موبایل به این معنی است که مطمئن شوید وب‌سایتی طراحی می‌کنید که روی صفحه‌نمایش گوشی زیبا به نظر می‌رسد و به همان خوبی که روی دسکتاپ در دستگاه تلفن همراه استفاده می‌شود، کار می‌کند. در این مرحله، هنگام انتخاب یک پلتفرم، احتمالاً با مزایا و معایب طراحی واکنش‌گرا در مقابل طراحی تطبیقی ​​مواجه شده‌اید، اما چگونه آن را در فرآیند طراحی خود پیاده‌سازی می‌کنید؟
 
 
برای بسیاری، این به معنای استفاده از رویکرد طراحی موبایل اول، یا بهینه سازی عناصر طراحی برای بهبود تجربه تلفن همراه است. از آنجایی که این محدودترین نسخه طراحی وب است، طراحی موبایل اول فرآیند را با طرح بندی موبایل و محتوای سایت آغاز می کند. برای مثال، منوهای همبرگر یکی دیگر از موارد مورد علاقه رایج برای بهبود ناوبری تلفن همراه است. این نماد کوچک با جایگزینی منوی افقی گسترده صفحه نمایش، املاک بیشتری را برای محتوا در صفحه نمایش های کوچک به جا می گذارد.
 
 
اگر در حال طراحی یک سایت واکنش گرا هستید، احتمالاً باید اندازه و نسبت مواردی مانند رسانه و متن را برای چیدمان موبایل تنظیم کنید. با فناوری تطبیقی، ایده خوبی است که نسخه موبایل را به خوبی تنظیم کنید، مطمئن شوید که چیدمان در جای خود قرار دارد و عناصر بصری مانند فونت ها قابل خواندن هستند.
 
 
 
نکاتی برای طراحی سایت موبایل
 
طراح الیران واحدی بر اهمیت تعریف استراتژی طراحی موبایل تاکید می کند: "طراحی موبایل یک بخش فوق العاده مهم - اگر نگوییم مهم ترین - در نحوه طراحی یک وب سایت است. از آنجا که اکثر کاربران سایت را روی یک دستگاه تلفن همراه مشاهده می کنند، ما همیشه طراحی سایت را طراحی می کنیم. قبل از ساختن آن در ویرایشگر، نقاط شکست را مشخص می کنیم. به این ترتیب، ما دقیقاً می دانیم که همه چیز در هر نقطه شکست چگونه به نظر می رسد، بنابراین وقتی به نقطه شکست تلفن همراه می رسیم، هیچ شگفتی نخواهیم داشت.
وحدی می افزاید: هنگام طراحی یک سایت موبایل به طور خاص با ویرایشگر X، مهم است که از بوم ما در موبایل استفاده کنیم، عمودی است و طراحی باید به آن چیدمان واکنش نشان دهد. نکته دیگری که باید در نظر گرفت این است که بازدیدکنندگان از انگشتان برای پیمایش و پیمایش استفاده می‌کنند، بنابراین دکمه‌ها باید به اندازه کافی بزرگ باشند و ناوبری باید واقعا واضح باشد.
08. آن را امتحان کنید
 
هنگامی که پیش نویس وب سایت خود را آماده کردید، هیچ راه بهتری برای ارزیابی طراحی شما از آزمایش تجربه کاربری خوب، عملکرد و دسترسی وجود ندارد.
 
 
بررسی جنبه‌های طراحی UX یک وب‌سایت معمولاً شامل برخی آزمایش‌های کاربر است. این به معنای جمع آوری گروهی از کاربران هدف قبل از انتشار است. خواه این افراد خانواده و دوستان، مشتریان شما یا یک گروه متمرکز باشند، این تست درایو می تواند به ارزیابی نحوه تعامل کاربران با طراحی شما و مشخص کردن هرگونه نقص در عملکرد کمک کند.
 
 
 
نکاتی برای تست طراحی وب سایت:
 
ابزارهای QA خودکار می توانند مزایای ویژه ای برای انتخاب پلت فرم طراحی وب مناسب باشند. به عنوان مثال، جستجوگر سایت Editor X مسائل بصری مانند محتوای سرریز و لینک های از دست رفته را شناسایی می کند. سربرگ از دست رفته - به هر صفحه از سایت خود یک بخش هدر اضافه کنید. برای دسترسی و سئو مهم است.
 
 
دسترسی به وب یکی از جنبه های اساسی طراحی وب است. علاوه بر یادگیری بیشتر در مورد بهترین شیوه‌های دسترسی به وب، ابزارهایی مانند جستجوگر سایت که در بالا ذکر شد می‌توانند فرآیند ممیزی را بهتر از آنچه که اکثر ما به صورت دستی انجام می‌دهیم بهینه‌سازی و ساده‌سازی کنند. برای مثال، همان جستجوگر سایت توسط ویرایشگر X که در بالا ذکر شد، به مشکلات دسترسی، مانند هدرها و برچسب‌های گمشده برای افرادی که از صفحه‌خوان‌ها استفاده می‌کنند، اشاره می‌کند.
 
 
 
09. برای جستجو بهینه سازی کنید
از جنبه فنی، اگر می‌خواهید وب‌سایتی طراحی کنید که به نفع استراتژی بازاریابی مشتری شما باشد، می‌توانید بهترین شیوه‌های سئو را برای یافتن آن توسط Google پیاده‌سازی کنید. برخی از این اقدامات عبارتند از افزودن کلمات کلیدی استراتژیک به کپی، سرفصل ها و عناوین سایت، بهینه سازی تصاویر با ابرداده، و انتخاب نام دامنه ای که نشان دهنده برند مشتری شما باشد.
 
 
بسیاری از پلتفرم‌های پیشرفته ساخت وب‌سایت با راه‌حل‌های سئو یکپارچه، مانند متا تگ‌های داخلی سازگار با سئو، آدرس‌های اینترنتی و نقشه‌های سایت XML ارائه می‌شوند. یک بار نوع صفحه را ویرایش کنید و الگوی سفارشی شما فوراً در صفحات سایت شما به روز می شود.
 
 
 
نکاتی برای بهینه سازی طراحی وب سایت برای جستجو:
 
شما می توانید SEO را همراه با طراحی وب خود بهبود بخشید، در حالی که همچنان بر کمال بصری تمرکز می کنید. اقدامات مبتنی بر SEO مانند مدیریت ظاهر جستجوی سایت شما، طراحی برای موبایل ابتدا و بهینه سازی تصاویر برای سرعت، همگی به طور همزمان تجربه بصری و کاربری بازدیدکنندگان را افزایش می دهند.
 
 
 
10. منتشر و به اشتراک بگذارید
 
هنگامی که یک وب سایت را طراحی کردید، عملکرد آن را آزمایش کردید و تأیید مشتریان خود را دریافت کردید، زمان آن است که دکمه انتشار را فشار دهید. مشتریان خود را تشویق کنید تا اخبار را با مخاطبان خود به اشتراک بگذارند. آنها می توانند از ابزارهای یکپارچه برای رسانه های اجتماعی و بازاریابی ایمیلی استفاده کنند تا تعامل مشتری را افزایش دهند و ترافیک بیشتری را به سایت های خود هدایت کنند.
 
 
بخشی از تکمیل این پروژه ممکن است به معنای تصمیم گیری در مورد نحوه مدیریت و به روز رسانی محتوای وب سایت شما در آینده باشد. بسیاری از طراحان برای انجام کار با مشتریان بر اساس یک نگهدارنده یا نیاز کار خواهند کرد. اما اگر مشتری شما تعمیر و نگهداری را بر عهده می گیرد، مطمئن شوید که آنها به این کار دسترسی دارند. در پلتفرم‌هایی با قابلیت‌های همکاری، طراحان می‌توانند نقش‌ها را برای ذینفعان سفارشی کنند و اقدامات خاصی را فعال یا غیرفعال کنند.
نکاتی در مورد کارهایی که پس از انتشار باید انجام دهید:
 
به عنوان یک طراح حرفه ای، ممکن است بخواهید از این به عنوان فرصتی برای تقویت تلاش های بازاریابی خود نیز استفاده کنید. با کسب اجازه از مشتریان خود، نکات برجسته این سایت را به مجموعه طراحی وب خود اضافه کنید تا مطمئن شوید که متمایز است.
 
 
اما چگونه انتخاب می کنید که کدام پروژه ها را در نمونه کار خود به نمایش بگذارید؟ آنیتا گلدشتاین، طراح ویرایشگر ایکس، که ماری کوندو را هدایت می‌کند، می‌گوید: «من آن‌هایی را انتخاب می‌کنم که بیشترین لذت را برای من به ارمغان می‌آورند. ثانیاً، یک نمونه کار باید مطابق با اهداف شغلی شما باشد، مانند رزومه. آن را تا حد امکان همه کاره نگه دارید تا مهارت ها و توانایی های خود را نشان دهید و بر روی تعدادی از ارائه های مربوط به طراحی خاص خود تمرکز کنید."
 
نتیجه گیری
 
دانستن نحوه طراحی یک وب سایت با برنامه ریزی استراتژیک یک دارایی اصلی در چشم انداز حرفه ای امروز است. هنگام طراحی با ویرایشگر X، از ابزارهای طراحی واکنشگرا، بازاریاب
برچسب‌ها: ,

سئو منفی چیست؟

 

سئو منفی یا Negative Seo یکی از موضوعات بحث برانگیز و مهم در دنیای وب است که تحت عنوان سئوی سیاه نیز شناخته می‌شود. سئو منفی به مجموعه اقدامات و روش‌های غیر اخلاقی اشاره دارد که توسط رقبا به منظور تخریب رتبه یک وب سایت در صفحه نتایج موتورهای جستجو انجام می‌شوند.

 

اقداماتی همچون لینک سازی‌های مخرب، هک کردن، کپی و یا انتشار محتواهای انحصاری یک وب سایت، ساخت پروفایل‌های تقلبی در شبکه‌های اجتماعی و یا از بین بردن بک لینک‌ها از جمله رایج‌ترین روش‌ های سئو منفی هستند که در جهت نابودی جایگاه یک وب سایت در صفحه نتایج جستجوگرها انجام می‌شوند. بنابراین سئو منفی یک خطر و تهدید جدی برای وب سایت های معتبر محسوب می‌شود که عدم توجه به آن می‌تواند تاثیرات مخربی بر جایگاه و اعتبار آنها داشته باشد. در ادامه این مقاله شما را با مفهوم دقیق سئو منفی و راهکارهای مقابله آن با آشنا خواهیم کرد.
 

برای اطلاع از

وبکده روی لینک کلیک فرمایید.

 

سئو منفی چیست؟
 

 

سئو منفی یا سئو سیاه به تاکتیک‌ها و استراتژی‌های غیر اخلاقی اشاره دارد که توسط رقبا و با هدف از بین بردن رتبه و جایگاه یک وب سایت و کاهش میزان ترافیک طبیعی آن انجام می‌شوند. پیاده سازی تکنیک‌های سئوی منفی موجب نابودی یک وب سایت می‌شود و رتبه آن را در صفحه نتایج موتورهای جستجو به طرز چشمگیری کاهش می‌دهد. زمانی که یک وب سایت با بکارگیری قواعد و قوانین انواع مختلف سئو، رتبه مطلوب و قابل قبولی در نتایج جستجو بدست می‌آورد معمولا توجه رقبای زیادی را به خود جلب می‌کند. مسلما تمامی وب سایت‌ها، فعالیت رقبای خود را تحت نظر دارند و عملکرد آنها را مورد بررسی قرار می‌دهند.
 

بیشتر بخوانید:

 

 

اما مشکل اصلی زمانی به وجود می‌آید که رقبا به عرصه رقابت ناجوانمردانه و غیر حرفه‌ای پا می‌گذارند و تصمیم می‌گیرند به جای بهبود عملکرد خود، وب سایت رقیب را نابود کنند. استفاده از روش های سئو منفی و پیاده سازی آنها در یک سایت به سرعت توسط ربات‌های موتور جستجو شناسایی شده و موجب افت ناگهانی جایگاه و از دست رفتن اعتبار آن صفحه خواهد شد. در فرآیند انجام سئو منفی رقیب ابتدا سعی می‌کند تا با لینک‌ها و اسپم‌های مخرب، شما را از عرصه رقابت نمایش در صفحات نتایج موتورهای جستجو کنار بزند و سپس با بکارگیری روش‌های دیگر، سایت‌تان را به طور کلی زمین بزند.
 

 
سئو منفی چه تاثیری بر یک وب سایت خواهد داشت؟
همانطور که اشاره کردیم مهم‌ترین پیامد پیاده سازی سئو منفی در یک وب سایت، از دست دادن اعتبار و جایگاه آن صفحه و سپس حذف سایت از صفحه اول نتایج جستجوگر است. متاسفانه ربات‌های موتور جستجوی گوگل پیش از شما متوجه پیاده سازی سئوی منفی در صفحه‌تان می‌شوند و اقدام به حذف شما از نتایج جستجو خواهند کرد. علت اصلی این حذف و تنزل رتبه این است که ربات‌ها فکر می‌کنند که خود شما جهت بهبود جایگاهتان اقدام به استفاده از لینک‌های اسپم کرده‌اید و به عنوان تنبیه، صفحه را از نتایج جستجو حذف کرده و آن را به عنوان یک وب سایت جعلی و متخلف در نظر می‌گیرد. اکنون شما می‌مانید و یک وب سایت بی اعتبار که برای بالا آمدن آن در صفحه نتایج جستجو، زمان و هزینه زیادی صرف کرده‌اید.
«کسب رتبه مطلوب در موتورهای جستجو» و «افزایش میزان بازدید روزانه» دو هدف اصلی یک وب سایت هستند که دستیابی به آنها فرآیندی بلند مدت و زمان بر است. اما سئو منفی یک شبه می‌تواند این دو موفقیت مهمی که یک وب سایت برای دستیابی به آنها تلاش بسیاری کرده است را به نابودی بکشاند. خوشبختانه روش‌های بسیاری برای پیشگیری از پیاده سازی سئو منفی در یک وب سایت وجود دارند که با آگاهی از آنها می‌توانید سایت خود را از این خطر جدی محفوظ نگه دارید. اما چطور و چگونه؟
روش‌ های سئو منفی و راهکارهای پیشگیری و مقابله با آنها
همانطور که در بخش پیش اشاره کردیم، پیاده سازی سئو منفی در یک وب سایت روش‌های مختلفی دارد که برای محافظت از صفحه خود باید از تمامی آنها مطلع باشید. در این بخش روش ها و راهکارهای مقابله با سئو منفی را به شما آموزش می‌دهیم تا با آگاهی از آنها بتوانید وب سایت خود را از پیاده سازی این ترفندهای غیر اخلاقی مصون نگه دارید. روش های سئو منفی عبارتند از:
لینک سازی در وب سایت
لینک سازی یا مزرعه لینک (Link Farming) یکی از روش‌های رایج و البته ساده جهت پیاده سازی سئو منفی در یک وب سایت است که رقیب در آن شروع به دادن لینک‌های اسپم و غیر مرتبط به وب سایت شما می‌کند. مزرعه لینک به گروهی از وب سایت‌های مشابه و به هم پیوسته اشاره دارد که هدف آنها ارائه لینک‌های متعدد به یک وب سایت جهت بهبود رتبه آن در موتور جستجوی گوگل است. در گذشته صاحبان وب سایت از این ترفند جهت بهبود رتبه صفحه خود استفاده می‌کردند. با این حال در سال 2012 الگوریتم پنگوئن گوگل (Google’s Penguin algorithm) این وب سایت‌ها را جریمه کرد و این اقدام، پایان استفاده از ترفند مزرعه لینک در دنیای وب بود.
اما مهاجمان همچنان از این تکنیک جهت ارسال لینک‌های اسپم و مخرب به یک وب سایت استفاده می‌کنند؛ یعنی از سایت شما به صدها وب سایت نامعتبر و غیر مرتبط لینک‌ می‌دهند. گوگل نیز به سرعت متوجه این لینک سازی می‌شود و این امر منجر به سقوط ناگهانی رتبه یک وب سایت در صفحه نتایج جستجو خواهد شد.
روش مقابله: برای پاکسازی صفحه خود از لینک‌های اسپم و مخرب می‌توانید از ابزار سمراش (SEMrush) کمک بگیرید تا بتوانید لینک‌های اسپم و نامعتبری که میزان Spam Score آنها بالا است را در وب سایت خود شناسایی کنید و آنها را به لیست Disavow (رد کردن) اضافه نمایید. سپس باید این لیست را از طریق کنسول جستجو در اختیار گوگل قرار دهید تا وب ساست شما را از این لینک‌های غیر مرتبط پاکسازی کند. انجام این کار به شما کمک می‌کند تا حملات لینک سازی اسپم را خنثی کرده و رتبه بندی کلمات کلیدی وب سایت خود را حفظ نمایید.
هک کردن وب سایت و حملات بدافزارها
هک کردن وب سایت و حملات برافزارها از دیگر روش های سئو منفی جهت تضعیف جایگاه و رتبه یک وب سایت محسوب می‌شوند که تاثیرات نامطلوبی بر صفحه شما خواهند داشت. زمانی که رقبا وب سایت شما را هک می‌کنند، کنترل کامل آن را در دست می‌گیرند و با ایجاد تغییراتی در محتوا و یا ریدایرکت کردن (تغییر آدرس وب سایت)، ارزش و اعتبار آن را از بین می‌برند. برخی از اقداماتی که رقبا در زمان هک کردن یک وب سایت انجام می‌دهند شامل:
  • افزودن محتواهای بی کیفیت، غیر مرتبط و فاقد اعتبار به وب سایت
  • جایگزین کردن محتواهای شما با محتواهای کپی شده از منابع دیگر
  • افزودن یا جایگزین کردن برخی لینک‌ها جهت انتقال کاربر به وب سایت خود یا وب سایت‌های غیراخلاقی (لینک سازی‌های مخرب)
  • از بین بردن لینک‌های مفید و تصاویر موجود در وب سایت
  • پنهان کردن تغییرات محتوایی در HTML که مدیران وب تنها از طریق چک کردن کدها، متوجه این موضوع می‌شوند
بنابراین هک شدن یک وب به معنای نابودی کامل آن است و هکرها با در اختیار داشتن اطلاعات شما می‌توانند اعتبار آن را به طور کامل از بین ببرند.
روش مقابله: برای جلوگیری از هک شدن وب سایت خود توسط هکرها باید سعی کنید امنیت صفحه خود را با ایجاد رمزهای عبور دشوار بالا ببرید و آن را به صورت مداوم تحت نظر داشته باشید. زمانی که عملکرد وب سایت خود را به صورت منظم بررسی نمایید، خیلی سریع می‌توانید متوجه تغییرات شوید و آنها را پیگیری کنید. ابزارAlexa’s SEO Audit به شما کمک می‌کند تا عملکرد وب سایت خود را تحت نظر داشته باشید و خیلی سریع از تغییرات ناگهانی مطلع شوید. این ابزار مشکلات و مسائل فنی یک سایت را بررسی می‌کند و با ارائه راهکارهای مختلف به شما کمک می‌کند تا آنها را برطرف سازید. بخش Alexa’s Site Overview نیز به شما کمک می‌کند تا میزان بازدید از سایت خود را بررسی نمایید.
کپی و انتشار محتواهای اختصاصی شما
کپی محتواهای یک وب سایت و انتشار آن از دیگر روش‌های رایج پیاده سازی سئو منفی توسط رقبا است که آسیب جدی به رتبه بندی وب سایت شما وارد می‌کند. رقیب در این روش محتوای شما را کپی کرده و آن را در وب سایت خود و یا چندین وب سایت دیگر منتشر می‌کند و شما را به سرقت و کپی محتوا از سایت‌های دیگر محکوم می‌نماید. اگرچه گوگل در تشخیص محتوای اصلی و محتوای کپی شده به صورت حرفه‌ای عمل می‌کند اما گاهی اوقات مطاب کپی شده، سریع‌تر از مطلب اصلی توسط گوگل ایندکس می‌شوند که در این صورت وب سایت شما به جای وب سایت رقیب مجازات خواهد شد.
روش مقابله: ابزارهای بسیاری وجود دارند که به شناسایی محتواها و مطالب کپی شده در وب کمک می‌کنند که Copyspace یکی از آنها است. این ابزار به شما کمک می‌کند تا محتواهای کپی شده از سایت خودتان را پیدا کرده و آنها را از طریق copyright infringement form به گوگل گزارش دهید. Quetext نیز یکی دیگر ابزارهای کاربردی است که با وارد کردن محتوای خود در آن می‌توانید وب سایت‌هایی که آن را کپی کرده‌اند را شناسایی کنید.
استفاده از ترفند پوگو استیکینگ (Pogo Sticking)
پوگو استیکینگ زمانی اتفاق می‌افتد که کاربر بر روی یک صفحه در نتایج جستجو کلیک می‌کند اما مطلبی که به دنبال آن است را پیدا نمی‌کند و خیلی سریع صفحه را ترک می‌کند. این امر معمولا زمانی اتفاق می‌افتد که کاربر عبارتی را در گوگل سرچ کرده اما با صفحه‌ای غیر مرتبط مواجه می‌شود. گوگل نسبت به پوگو استیکینگ بسیار حساس است و خروج سریع کاربر از یک وب سایت، موجب افت رتبه آن را در صفحه نتایج جستجو خواهد شد. رقبا معمولا از این ترفند جهت تخریب جایگاه شما در صفحه نتایج گوگل استفاده می‌کنند تا نرخ بروز پوگو استیکینگ در وب سایت‌تان را افزایش دهند.
مهاجمان از ربات‌های مخصوصی جهت پیدا کردن کلمات کلیدی وب سایت‌تان استفاده می‌کنند و سپس بر روی صفحه شما کلیک کرده و به سرعت از آن خارج می‌شوند. انجام این کار نمونه بارزی از پوگو استیکینگ است که تاثیر منفی بر رتبه و ترافیک وب سایت شما خواهد داشت.
روش مقابله: برای پیشگیری و مقابله با پیاده سازی پوگو استیکینگ در وب سایت خود باید صفحات مهم وب سایت که توسط گوگل رتبه بندی شده‌اند را به دقت مورد بررسی قرار دهید. برای انجام این کار می‌توانید از Google Analytics استفاده نمایید و مراحل زیر را طی کنید:
Google Analytics -> Site Content -> Landing Pages
سپس با انتخاب گزینه «Bounce Rate»(نرخ پرش) می‌توانید رفتارها و فعالیت‌های غیرمعمولی صفحات خود را مشاهده کرده و نسبت به خنثی کردن آن اقدام نمایید. البته برای پیشگیری از انجام پوگو استیکینگ در وب سایت خود می‌توانید از روش‌هایی همچون افزودن لینک‌های داخلی متعدد، استفاده از جدول محتوایی، آپدیت مطالب قدیمی، قرار دادن بخش سوالات متداول و فونت‌های بزرگ جهت جلب توجه کاربر استفاده کنید تا در هنگام مواجه با مطالب غیر مرتبط، سریعا صفحه شما را ترک نکند و از بخش‌های دیگر بازدید نماید.
حملات DDoS
حملات DDoS یا (Distributed Denial of Service) نیز یکی دیگر از تاکتیک‌های اِعمال سئو منفی در یک صفحه است که در آن حجم زیادی از ترافیک توسط مهاجم به وب سایت شما ارسال می‌شود. با انجام این کار سرور وب سایت دچار مشکل شده و قادر به پاسخگویی به حجم بالایی از درخواست کاربران نخواهد بود و در نتیجه وب سایت شما غیر قابل استفاده می‌شود. در این صورت سرعت صفحه به شدت پایین می‌آید و کاربران باید زمان زیادی برای گشت و گذار در صفحات وب شما صرف کنند و در برخی مواقع نیز صفحه شما حتی بارگذاری هم نمی‌شود. از همه مهم‌تر آنکه خزنده‌های موتور جستجو قادر به پیدا کردن (Crawl) صفحات سایت شما نخواهند بود که این امر بر میزان نرخ Crawl صفحه شما تاثیرات منفی خواهد داشت و گوگل نیز صفحات شما را ایندکس نخواهد کرد.
روش مقابله: سرعت وب سایت خود را به طور مرتب چک کنید و توجه ویژه‌ای به معیارهای PageSpeed Insights همچون FCP و یا FID و سرعت ایندکس صفحات مهم وب سایت خود داشته باشید. اگر متوجه شدید که سرعت وب سایت شما بدون اعمال هیچگونه تغییری در کدها به طور ناگهانی کاهش پیدا کرده است باید سریعا گزارش لاگ سرور خود را بررسی کنید. فایل‌های Log به شما کمک می‌کنند تا منابع دقیق ایجاد ترافیک اضافه در وب سایت خود راشناسایی کرده و آنها را از فایل‌های robots.txt مسدود نمایید.
حذف بک لینک های مفید و موثر وب سایت
یکی دیگر از روش‌های مخفیانه رقبا جهت پیاده سازی سئو منفی در یک وب سایت اقدام به حذف بهترین بک لینک‌های (Backlink) آن است که اثرات منفی بر جایگاه سایت شما در صفحات جستجو خواهد داشت. همانطور که می‌دانید Backlink در واقع لینک‌های ورودی به وب سایت شما محسوب می‌شوند؛ یعنی سایت‌های معتبر آدرس صفحه شما در صفحه خود قرار داده و کاربر را به بازدید از وب سایت شما هدایت می‌کند. بک لینک سازی در تعیین رتبه و جایگاه یک وب سایت توسط ربات‌های موتور جستجوی گوگل تاثیر بسزایی دارد و به همین جهت وب سایت‌های بسیاری از این روش جهت بهبود رتبه صفحه خود در نتایج جستجو استفاده می‌کنند.
رقبا نیز این موفقیت بزرگ شما را نشانه گرفته و در فرآیند پیاده سازی سئوی منفی در سایت شما اقدام به حذف بهترین بک لینک‌هایتان می‌کنند تا رتبه شما در گوگل به صورت ناگهانی افت کند. رقیب در این روش، خودش را به جای شما معرفی کرده و با وب سایت‌های معتبری که به شما بک لینک داده‌اند وارد صحبت شده و از آنها می‌خواهد که بک لینک صفحه‌تان را به طور کلی حذف نمایند.
روش مقابله: برای جلوگیری از انجام این ترفند از سوی رقبا باید همیشه بک لینک‌های خود را چک کرده و آنها را تحت نظر داشته باشید. برای انجام این کار می‌توانید از ابزار monitorbacklinks.com استفاده نمایید و بک لینک‌های مهم خود را در آن برچسب بزنید. این ابزار در صورت حذف بک لینک‌های برچسب خورده سریعا به شما اطلاع می‌دهد.
ساخت پروفایل های جعلی انتشار دیدگاه ها و بازخوردهای منفی
اقدام به انتشار نظرات و بازخوردهای منفی نیز یکی دیگر از ترفندهای سئوی منفی جهت تخریب جایگاه یک وب سایت موفق در گوگل است. رقیب معمولا زمانی به این روش متوسل می‌شود که در پیاده سازی شیوه‌های دیگر ناموفق بوده و یا زمان لازم برای انجام آنها را ندارد. انتشار نظرات منفی بسیار ساده‌تر از هک کردن یک وب سایت و یا لینک سازی‌های مخرب است و به همین جهت بسیاری از رقبا جهت نابودی یک وب سایت از این ترفند استفاده می‌کنند. در این روش افراد و ربات‌های بسیاری مامور می‌شوند تا درباره خدمات و کسب و کارتان نظرات منفی نشر دهند و یا در شبکه‌های اجتماعی برای شما پروفایل‌های جعلی بسازند و اعتبارتان را زیر سوال ببرند.
این نظرات تخریب گر تاثیر منفی بر وب سایت شما در صفحه نتایج جستجو خواهد داشت و تصور بدی از کسب و کار شما در گوگل ایجاد می‌کند. نقدها و بازخوردهایی که تنها یک ستاره دارند بر رتبه بندی سئوی محلی شما نیز تاثیر می‌گذارند و این امر موجب سلب اعتماد مشتریان و بازدیدکنندگان خواهد شد.
روش مقابله: برای شناسایی و مقابله با بازخوردهای منفی و جعلی باید بیزینس اکانت گوگل خود را باز کرده و تمامی نظراتی که دریافت کرده‌اید را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید و به دنبال کامنت‌های فیک و جعلی باشید. نظرات تخریب گر معمولا در فواصل زمانی کوتاه و به صورت ناگهانی نوشته می‌شوند و لحن آنها کاملا مشخص است. پس از شناسایی بازخوردهای جعلی باید آنها را نشانه گذاری کرده و یک فرم گزارش برای گوگل پر نمایید. گوگل خیلی سریع این نظرات منفی و جعلی را از وب سایت شما حذف کرده و تاثیرات منفی آن را خنثی می‌کند.
تغییر در محتوا و یا کد وب سایت
پیاده سازی این تکنیک نیازمند مهارت و تخصص بالایی است؛ اما اگر وب سایت شما رقیبی جدی برای سایت‌های مشابه باشد، رقبا از این انجام این کار صرف نطر نمی‌کنند. بدین ترتیب مهاجم سعی می‌کند شکاف‌ها و حفره‌های امنیتی وب سایت شما را پیدا کرده و از آنها به نفع خود استفاده کند. به همین جهت توجه به فاکتورهای مرتبط با افزایش امنیت وب سایت از اهمیت بالایی برخوردار هستند. اگر امنیت وب سایت شما پایین باشد، رقبا به راحتی می‌توانند به کد و محتوای وب سایت‌تان دسترسی پیدا کرده و آنها را تغییر دهند. یعنی رقیب قادر است کد وب سایت را تغییر دهد تا صفحه‌ای که برای شما نمایش داده می‌شود با صفحه‌ای که برای کاربران نمایش داده می‌شود به طور کلی تفاوت داشته باشد. این موضوع تاثیرات مخربی بر رتبه بندی شما خواهد داشت و اعتبار صفحه شما را از بین می‌برد.
روش مقابله: برای پیشگیری از پیاده سازی این ترفند و عدم دسترسی رقیب با کد وب سایت‌تان باید سعی کنید همیشه نرم افزارهای پشتیبان گیر و کلیه عناصر مورد استفاده در ساخت سایت را به روز نگه دارید. علاوه بر این با ایجاد یک اسکریپت می‌توانید از صفحات وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کرده تا بتوانید در زمان بروز هر گونه مشکل در تغییر محتوا و یا کد وب سایت، سریعا نسخه پشتیبان گیری شده را جایگزین نسخه هک شده فعلی نمایید.
حذف کلی وب سایت از گوگل
آخرین ترفند پیاده سازی سئو منفی در یک وب سایت نیز حذف کلی آن از گوگل است که در این صورت به طور کلی مغلوب رقیب خود خواهید شد. اما وجه تمایز این ترفند با سایر ترفندها در این است که این روش اصولا توسط کارمندان سابق شما که اکنون به استخدام رقیب درآمده‌اند، برنامه ریزی و اجرا می‌شود. رقیب با دسترسی به برخی اطلاعات امنیتی شما قادر به حذف کامل وب سایت‌تان نخواهد بود و تنها افرادی که به حساب‌های شما دسترسی داشته‌اند، قادر به انجام این کار هستند. کارمندان سابق شما می‌توانند در سرچ کنسول وب سایت تغییراتی به وجود آورند و آن را به طور کامل از ایندکس گوگل حذف کنند. این افراد همچنین می‌توانند تمامی خزنده‌ها (از جمله ربات‌های گوگل) را از Crawl کردن صفحه شما منع کرده و تمامی فعالیت‌های آنها را مسدود نمایند.
روش مقابله: بهترین روش برای پیشگیری از حذف وب سایت معتبر شما از گوگل این است که تمامی حساب‌های کاربری کارمندان را پیش از تسویه و قطع همکاری با آنان پاک کرده و تمامی دسترسی‌های آنان را از بین ببرید. بدین ترتیب کارمندان سابق دیگر نمی‌توانند به اطلاعات و حساب‌های محرمانه شما دسترسی پیدا کرده و در آنها تغییر به وجود آورند.
روش مقابله: اگر متوجه ایجاد تغییراتی در وب سایت‌تان شده‌اید، سریعا به سرچ کنسول خود مراجعه کرده و گزینه «Removal» را انتخاب نمایید. درخواست‌های جدید (New Request) را بررسی کنید و در صورت وجود هرگونه درخواست تازه، سریعا گزینه «Cancel» را انتخاب نمایید و تمامی درخواست‌ها را رد کنید. علاوه بر آن فایل robots.txt خود را نیز بررسی کنید تا متوجه شوید که آیا تمامی ربات‌های خزنده در حال کار هستند یا خیر. با انجام این کارها به راحتی می‌توانید حملات رقیب را در جهت حذف وب سایت خود از گوگل خنثی نمایید.
سخن پایانی
سئو منفی خطر جدی برای وب سایت‌های موفق و معتبر است که توسط رقبای آنها طراحی و اجرا می‌شوند. پیاده سازی سئوی منفی نیازمند مهارت و تخصص بالایی است؛ اما زمانی که رقیب نتواند سایت خود را بهینه سازی کند، به جای تلاش در جهت ارتقای کیفیت و اعتبار صفحه خود اقدام به تخریب جایگاه وب سایت شما خواهد کرد. از این رو باید به روش‌های پیاده سازی Negative Seo در وب سایت خود توجه داشته باشید و با افزایش امنیت صفحه‌تان مانع از دسترسی آنها به اطلاعات محرمانه‌ شوید. بنابراین پیشگیری بهترین روش مقابله با حملات رقبا است و «افزایش امنیت وب سایت» و «کنترل مداوم» نیز به عنوان موثرترین روش‌های پیشگیری از پیاده سازی سئو منفی در یک وب سایت در نظر گرفته می‌شوند. در صورت مشاهده هرگونه تغییر در عملکرد فنی و یا افت ناگهانی رتبه صفحه خود در نتایج جستجو، سریعا آیتم‌های آموزش داده شده در این مقاله را بررسی کرده و آنها را خنثی کنید.
 
 
 
 
 
 
برچسب‌ها: ,

فاکتورهای رتبه بندی گوگل


فاکتورهای رتبه بندی گوگل به معیارهایی گفته می‌شود که گوگل برای ارزیابی صفحات وب و به‌منظورِ رتبه‌ بندی آن‌ها استفاده می‌کند. این فاکتورهای رتبه بندی گوگل می‌توانند مربوط به محتوای سایت، تکنیک‌های پیاده‌سازی، سیگنال‌های کاربران، مشخصات بک‌لینک و یا هر ویژگی دیگری باشند که به موتور جست‌و‌جو مرتبط می‌شوند.
فاکتورهای رتبه بندی گوگل

راه‌های محک سایت شما در دسکتاپ

حدودا 200 فاکتور برای رتبه بندی سایت‌ها توسط گوگل شناسایی شده است که به سه دسته‌‌ی زیر تقسیم می‌شوند:
  1. فاکتورهای رتبه ‌بندی گوگل off-page: فاکتورهایی که سایت شما را در سایت‌های دیگر بررسی می‌کند؛ مثل بک‌لینک‌ها.
  2. فاکتورهای رتبه ‌‌بندی گوگل on-page: فاکتورهایی که مربوط به کیفیت محتوا و کلمات کلیدی سایت شما هستند.
  3. فاکتورهای رتبه‌ بندی گوگل تکنیکال: فاکتورهایی که به جنبه‌های تکنیکی و عملکردی سایت مرتبط می‌شود.
در ادامه به بررسی برخی از مهم‌ترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل می‌پردازیم:
بیشتر بخوانید : طراحی سایت طلافروشی

فاکتورهای رتبه‌بندی تکنیکال

  • سرعت سایت و صفحات: گوگل هم مثل بسیاری از ما، از سایت‌های کم‌سرعت بیزار است؛ به همین علت، سریع لود شدن یک سایت جزء مولفه‌های اساسی در سئوی تکنیکال محسوب می‌شود. اگر صفحات سایت شما در زمانی بیش از حد طولانی بارگزاری شوند، نرخ پرش یا همان bounce rate سایت به‌شدت افزایش یافته و این مسئله روی رتبه‌بندی گوگل تاثیر منفی می‌گذارد. همه‌ی کاربران انتظار دارند زمانی‌که وارد سایت می‌شوند، سریعا به درخواست‌هایشان پاسخ داده شود و اگر این اتفاق نیفتد، سایت را ترک می‌کنند و سراغ سایت‌های دیگر می‌روند. ابزارهای زیادی مثل GTmetrix وجود دارند که به شما کمک می‌کنند سرعت سایت خود را بسنجید.
  • لینک‌های داخلی: یکی دیگر از فاکتورهای تکنیکال برای رتبه بندی گوگل، لینک‌های داخلی سایت هستند. این لینک‌ها به آنالیز و ایندکس‌گذاری اطلاعات سایت توسط ربات‌های گوگل کمک می‌کنند. منظور از لینک‌های داخلی، لینک‌هایی هستند که در خود سایت بوده و به دیگر صفحات سایت اشاره می‌کنند. این لینک‌ها ساختار سایت را محکم‌تر و منظم‌تر کرده و به موتور جست‌و‌جو امکان می‌دهند تا ساده‌تر بتواند آنچه ‌دنبالش می‌گردد را در سایت پیدا کند. یکی از بهترین راه‌ها برای ایجاد لینک‌های داخلی سازمان یافته، استفاده از تقسیم‌بندی محتوایی است.
فاکتور رنکینگ گوگل

فاکتورهای رتبه‌‌بندی on-page

  • کلمات کلیدی هدفمند: کلمات کلیدی در مرکز استراتژی‌ سئوی موثر یک سایت قرار دارند. منظور از کلمات کلیدی، عبارت‌هایی است که مردم برای جست‌و‌جوی یک محتوای خاص بیشتر به‌کار می‌برند. گوگل به‌خوبی این کلمات را می‌شناسد؛ چون هر کسی دنبال این کلمات باشد، سراغ آن‌ها را از گوگل می‌گیرد. در مطالعات اخیر مشخص شده که کلمات کلیدی مناسب می‌توانند تا 78درصد ترافیک جدید ایجاد کنند؛ بنابراین، بسیار مهم است که کلمات کلیدی مربوط به حوزه‌ی کاری سایت شما، در داخل سایت استفاده شده باشد.
  • تگ‌های عنوان و هدر: زمانی‌که شما کلمات کلیدی مناسبی پیدا کردید، باید این کلمات را در چارچوب‌های درستی قرار دهید تا گوگل بتواند آن‌ها را پیدا کند. عنوان و هدر صفحات راهنمایی خوبی برای گوگل هستند و گوگل از این تگ‌ها برای شناسایی محتوای صفحات و ایندکس‌گذاری استفاده می‌کند. در نتایج گوگل هم تگ عنوان یا همان تایتل، چیزی است که به‌صورت برجسته در SERP به کاربران نمایش داده می‌شود و نقش مهمی در انتخاب شدن صفحه‌ی شما بازی می‌کند.
  • توضیحات متا یا متادیسکریپشن: توضیح متا، شرح کوتاهی از محتواست که در داخل کدهای html صفحه‌ زندگی می‌کند. اگرچه این توضیحات در هیچ‌جای صفحه نمایش داده نمی‌شوند؛ در نتایج جست‌و‌جوی گوگل، برای معرفی صفحه به کاربر ارائه می‌شوند. این توضیحات کاملا جزء فاکتورهای رتبه‌بندی گوگل محسوب نمی‌شود؛ ولی گوگل گاهی از آن‌ها برای جلو و عقب کردن نتایج استفاده می‌کند. متادیسکریپشن باعث می‌شود که نرخ کلیک سایت بالا برود و کاربران اطلاعات بیشتری درباره‌‌ی صفحه به‌دست آورند.
  • توضیحات تصویر یا alt-text: اگر تابه‌حال در گوگل به‌دنبال تصویر بوده‌اید، حتما متوجه شده‌اید که تصاویر هم مشمول قوانین سئو می‌شوند. گوگل به تصاویری از سایت‌ها که توضیحاتی در داخلشان قرار داشته باشد، بیشتر علاقمندند. هدف از توضیحات عکس دسترسی کاربران به صفحات از طریق تصاویر جست‌و‌جو شده، جایگزینی متن alt با تصویر درصورت بارگزاری نشدن آن و کمک به موتور جست‌و‌جو برای درک تصویر و ایندکس‌گذاری بهتر آن است.
  • ساختار آدرس سایت URL: شاید باور آن سخت باشد؛ ولی ساختار URL سایت شما جزء فاکتورهای رتبه بندی گوگل محسوب می‌شود. ساختارهای آدرس پیچیده و ترکیبی از کاراکترهای نامناسب، نمی‌تواند به‌ موتور جست‌و‌جو در فهم سایت کمک کند. اگر بخواهید یک ساختار آدرس خوب بسازید باید تا جای ممکن آن را مختصر کنید و کلمات کلیدی اصلی را در آن بگنجانید.
  • کیفیت اطلاعات: کیفیت اطلاعاتی که در سایت قرار می‌دهید هم از چشم تیزبین گوگل مخفی نخواهد ماند. گوگل همواره در تلاش است تا هرچه بهتر به کاربران در پیدا کردن مطلب مدنظر کمک کند و نتیجه‌ی این تلاش را هم داریم می‌بینیم؛ اما طرف دیگر ماجرا محتوای سایت‌هاست، این محتواها هم باید روز‌به‌روز بهتر شوند تا بتوانند ارزش خودشان را به گوگل نشان دهند. به‌روزرسانی کردن محتوای سایت و بهبود کیفیت آن، یکی از چیزهایی است که سایت را پیش گوگل ارزشمند نشان می‌دهد.

فاکتورهای رتبه‌بندی off-page

  • بک‌لینک‌ها: تنها زیرمجموعه‌ی فاکتورهای رتبه بندی گوگل off-page همین بک‌لینک‌ها هستند. منظور از بک‌لینک‌ها، لینک‌هایی از سایت شما هستن که در خارج از سایتتان و در سایت‌های دیگر قرار گرفته‌اند. گوگل از سال 1996 الگوریتم شناسایی این لینک‌ها را در برنامه‌ی خود اضافه کرد. تعداد و کیفیت بک‌لینک در ارزش‌گذاری گوگل خیلی نقش دارد. راه‌های مختلفی برای ایجاد بک‌لینک در سایت‌های دیگر وجود دارد که می‌توانید از آن برای گرفتن رتبه‌ی بالاتر در گوگل استفاده کنید.
فاکتور رتبه بندی گوگل
راه‌های محک سایت شما در موبایل
فاکتورهای مربوط به موبایل نیز جزء مهم‌ترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل محسوب می‌شوند. امروزه تقریبا 50 درصد بازدیدهای سایت‌ها از طریق موبایل انجام می‌شود و گوگل بیش از هر چیز روی سئوی سایت برای موبایل تاکید دارد. در ادامه برخی از مهم‌ترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل برای موبایل‌ها را بررسی می‌کنیم:
  • ریسپانسیو بودن: شاید یکی از مهم‌ترین فاکتورها، همین ریسپانسیو بودن سایت باشد. منظور از سایت ریسپانسیو، سایتی است که برای نمایش در صفحات موبایل و تبلت، طراحی جداگانه داشته باشد و اجزا و چیدمان صفحات طوری تنظیم شده باشد که در موبایل به‌درستی نمایش داده شود. معمولا در هنگام سرچ کردن با موبایل، گوگل سایت‌های ریسپانسیو را بالاتر نمایش می‌دهد.
  • محتوای مخفی در موبایل: محتوای مخفی فاکتوری است که شاید کمتر کسی از وجود آن در میان فاکتورهای رتبه بندی گوگل خبر داشته باشد. محتواهای مخفی در نسخه‌ی موبایل ممکن است مثل محتواهای آشکار، ایندکس نشوند و گوگل روی آن‌ها ارزش‌گذاری نکند. گوگل اخیرا اعلام کرده که استفاده از محتواهای مخفی در موبایل مشکلی برای سئوی سایت ایجاد نمی‌کند؛ اما، در همان ویدیو اظهار داشته که محتواهای اصلی سایت نباید مخفی شوند.
  • وجود پاپ‌آپ‌های Interstitial: یکی از جالب‌ترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل برای موبایل این فاکتور است که براساس بازخوردهای بازدیدکنندگان کشف شد. این نوع پاپ‌آپ‌ها قسمت یا تمام صفحه‌ی مرورگر را در موبایل اشغال می‌کنند و اجازه‌ی دیدن صفحه را به کاربر نمی‌دهند. گوگل هم این قضیه را متوجه شده و سایت‌هایی که از نوع تمام صفحه‌ این پاپ‌آپ استفاده می‌کنند را جریمه خواهد کرد.
  • به‌روزرسانی Mobile-Friendly: منظور از این به‌روزرسانی همان استفاده از الگوریتم موبایل گدون است. این الگوریتم سال 2015 ارائه شده و هدف از آن، ایجاد ارتباط موثر و بهینه میان نسخه‌ی وب موبایل و نسخه‌ی وب دسکتاپ بود. استفاده از این الگوریتم، صفحات سایت را مشمول جایزه‌ی گوگل خواهد کرد.
معیار رتبه بندی گوگل
تازه‌واردهای دنیای گوگل
فاکتورهای رتبه بندی گوگل همواره در حال تغییر و ارتقا هستند. معمولا هر سال آیتم جدیدی به فاکتورهای رتبه بندی گوگل اضافه می‌شود. در سال 2020 هم خبرهایی از افزوده شدن دو مولفه‌ی جدید به گوش می‌رسید؛ فاکتور AMP و تجربه‌ی کاربری صفحه(Page Experience). اما این دو فاکتور چه بودند؟
  • فاکتور AMP: منظور از AMP، راهکاری است که منجر می‌شود کدهای HTMLسایت خلاصه‌تر شوند تا صفحات سبک‌تر شده و در گوشی‌های همراه با سرعت بیشتری بارگزاری شوند. طبق ارزیابی‌های انجام شده، صفحات بهینه شده با AMP، سرعت‌شان تقریبا یک هفتم صفحات معمولی خواهد بود و این مسئله روی سئوی سایت بسیار تاثیر خواهد گذاشت.
  • تجربه‌ی کاربری صفحه: این الگوریتم بیشتر روی تجربه‌ی کاربری خوب در صفحات مختلف سایت اشاره دارد. عوامل مختلفی نظیر سازگاری با موبایل، مرور امن، استفاده از HTTPS و کیفیت محتوایی و تبلیغاتی در هر صفحه به‌صورت جداگانه بررسی شده و امتیاز می‌گیرد. در بخشی دیگر تجربه‌ی کاربری صفحه، شامل مجموعه‌ی core web vitals می‌شود که سه فاکتور زیر در آن قرار گرفته است:
  •                       معیار رتبه دهی گوگل
    • LCP: این فاکتور برای ازریابی سرعت بارگذاری بزرگ‌ترین آبجکت داخل صفحه به‌کار می‌رود.
    • FID: این فاکتور زمان واکنش صفحه به اولین ورودی کاربر را اندازه‌گیری می‌کند که به آن اولین تاخیر ورودی گفته می‌شود.
    • CLS: این فاکتور هم نشان می‌دهد که چقدر محتواهای صفحه در هنگام بارگزاری شدن، دچار پرش می‌شوند. این محتواها عمدتا بصری هستند و بعد از باز شدن اصطلاحا جامپ می‌کنند.
فاکتورهای رتبه بندی گوگل چطور به‌کار گرفته می‌شوند؟
فاکتورهای رتبه بندی گوگل چطور به‌کار گرفته می‌شوند؟
الگوریتم‌های گوگل، وظیفه‌ی ارزیابی فاکتورهای رتبه بندی گوگل را دارند. در واقع گوگل با کمک این الگوریتم‌ها می‌تواند ارزش سایت شما را تعیین کند و به آن نمره بدهد. این الگوریتم‌ها دائما درحال تغییر هستند و معمولا سالانه به‌روزرسانی می‌شوند. 7 الگوریتم اصلی گوگل برای پیاده‌سازی فاکتورهای رتبه‌بندی، الگوریتم‌های زیر هستند:
  • پاندا: این الگوریتم در سال 2016 به هسته‌ی گوگل پیوست و هدف از آن شناسایی محتواهای تکراری، سرقت ادبی، اسپم تولید شده و متن‌های بی‌کیفیت است. پاندا همچنین کلمات کلیدی را هم در سایت‌ شما بررسی می‌کند.
  • پنگوئن: گوگل با کمک الگوریتم پنگوئن لینک‌های مخرب را شناسایی می‌کند و اجازه نمی‌دهد که کاربران با لینک‌سازی کلاه سیاه، او را فریب دهند.
  • مرغ مگس‌خوار: رسالت این مرغ مگس‌خوار کشف کلمات کلیدی و همچنین محتواهای بی‌کیفیت یا کم‌ارزش است. در حقیقت این الگوریتم وظیفه‌ی تفسیر نتایج و تطبیق آن با عبارت جست‌و‌جو شده را برعهده دارد.
  • موبایل: اگر سایت شما ریسپانسیو نباشد یا در نسخه‌ی موبایل، کند و ضعیف عمل کند، الگوریتم موبایل سریعا متوجه می‌شود و نمره‌ی منفی به شما خواهد داد. به‌روزرسانی 2020 این الگوریتم، تاکید زیادِ گوگل روی آن را نشان می‌دهد.
  • RankBrain: این الگوریتم قسمتی از الگوریتم مرغ ‌مگس‌خوار است که کارش شناسایی ارتباطات کوئری‌ها، محتواهای ضعیف و تجربه‌ی کاربری بی‌ارزش است. این الگوریتم یک سیستم یادگیری ماشین است که به گوگل در درک عمیق‌تر محتوا کمک خواهد کرد.
  • مدیک: الگوریتم مدیک یکی از ابداعات جالب گوگل است که به هر کسی اجازه‌ی نشر هر محتوایی را نمی‌دهد. برخی از سایت‌ها، تاثیر بیشتری روی افکار عمومی دارند و نباید هر محتوایی را نشر دهند. گوگل با این الگوریتم در واقع می‌خواهد جلوی نشر محتواهایی که تاثیر منفی روی جامعه دارند را بگیرد.
  • برت: الگوریتم برت با استفاده از فناوری پردازش زبان طبیعی باعث درک بهتر محتوا می‌شود و می‌تواند متن‌ها را تفسیر کند. کار این الگوریتم تشخیص محتوای ضعیف، عدم تمرکز روی موضوع و نبود موضوعیت محتوایی است.
ابزارهایی که به ما کمک می‌کنند در رتبه بندی های گوگل جایگاه بهتری کسب کنیم
ابزارهایی که به ما کمک می‌کنند در رتبه بندی های گوگل جایگاه بهتری کسب کنیم
  • SEMRUSH: یک ابزار all-in-one محسوب می‌شود که بیشتر برای بازاریابی و رقابت کسب‌وکارها مفید است. این ابزار برای جست‌و‌جوی حرفه‌ای روی کلمات کلیدی و تجزیه‌ و تحلیل رقبا به‌کار می‌رود.
  • AHref: این ابزار یک مجموعه‌ی نرم‌افزاری است که به شما امکاناتی برای لینک سازی، کلمات کلیدی، تجزیه‌ و تحلیل رقبا و بررسی رتبه‌بندی سایت می‌دهد.
  • Google Analytics: این ابزار رایگان گوگل، یکی از قوی‌ترین ابزارها برای بررسی فاکتورهای رتبه بندی گوگل به شمار می‌رود. با کمک گوگل آنالیتیک شما می‌توانید وضعیت ترافیکی سایت‌تان را به‌دقت بررسی کنید.
  • Google Serach console: این ابزار به شما می‌گوید که موتورهای جست‌و‌جو راجع‌به سایت شما چه فکری می‌کنند. در واقع این برنامه فاکتورهای تکنیکال سایت شما را نشان می‌دهد.
  • MOZ: این ابزار یک برنا‌مه‌ی جامع برای تمام نیازمندی‌های شما در برابر موتورهای جست‌و‌جو است. رابط کاربری ساده‌ی moz به شما امکان می‌دهد که سایت خود را تجزیه و تحلیل کنید و درک درستی از جایگاه‌تان در رتبه بندی گوگل پیدا کنید.
  • KWFinder: بهترین راهی که بتوانید انواع کلمات کلیدی رقابتی و عادی حتی از نوع کلمات طولانی را پیدا کنید، استفاده از این ابزار است.
  • Keyword Tools: همان طور که از نامش پیداست، کیورد تول برای شناسایی کلمات کلیدی به‌کار می‌رود. با کمک این ابزار شما می‌تونید هزاران کلمه‌ی کلیدی بلند مرتبط با موضوعاتتان را پیدا کنید.
  • Keyword Pro: یک ابزار کاربردی برای پیدا کردن کلمات کلیدی و جست‌و‌جوهای مرتبط با یک کلمه‌ی کلیدی خاص محسوب می‌شود که مانند بسیاری از ابزارهای دیگر، براساس پیشنهادات گوگل این‌کار را انجام می‌دهد.
بخوانید تا بدانید
گوگل ابزار دقیقی است که با مهارت تمام توانسته چندین میلیون سایت را رتبه بندی کند و حتی کوچکترین تغییری در سایت شما، از دیدش پنهان نخواهد ماند. گوگل این نظم و مدیریت جامع را مدیون فاکتورهای رتبه بندی خود است که به او این قدرت را می‌دهند تا براساس دقیق‌ترین شاخص‌ها، سایت‌ها را ارزش‌گذاری کند. اگر بتوانید این فاکتورهای رتبه بندی گوگل را بشناسید، به‌راحتی می‌توانید سایت‌تان را بهبود داده و جایگاهش را در میان رقبا ارتقا دهید. این مقاله به شما کمک می‌کند تا شناخت درستی از الگوریتم‌های گوگل پیدا کرده و ابزارهای مناسب برای کاربرد درست فاکتورهای رتبه بندی گوگل در سایتتان را بشناسید.
 
برچسب‌ها: ,

فارمینگ چیست؟

سرقت و کلاهبرداری در اینترنت با استراتژی‌ها و ترفندها گوناگونی انجام می‌شود و هکرها و سارقان از طریق روش‌های مختلفی همچون فارمینگ (Pharming) یا فیشینگ (Phishing) به اطلاعات مهم و شخصی کاربران دسترسی پیدا می‌کنند. اما فارمینگ چیست و چگونه کار می‌کند؟ فارمینگ نوعی حمله سایبری است که شخص کلاهبردار (فارمر) در آن از کدهای مخرب جهت هدایت کاربران به وب سایت‌های جعلی و سرقت اطلاعات آنها استفاده می‌کند. فارمینگ در واقع مدل پیشرفته‌تر فیشینگ است اما به صورت حرفه‌ای‌تر عمل کرده و مجرمان سایبری از آن برای نصب کدهای مخرب بر روی رایانه‌های شخصی یا سرورها استفاده می‌کنند.
 
 
فارمینگ به دو روش کاربران را فریب داده و به سادگی اطلاعات مهم آنها را بدست می‌آورد. روش‌های مختلفی برای مقابله با حملات فارمینگ وجود دارند که با استفاده از آنها می‌توانید از سیستم و اطلاعات شخصی خود محافظت کرده و در دام سارقان اینترنتی گرفتار نشوید. در ادامه موضوع فارمینگ چیست را به طور کامل مورد بررسی قرار داده و شما را با انواع و روش های محافظت در برابر حملات Pharming نیز آشنا خواهیم کرد. با وبکده همراه باشید.
 

 
فارمینگ چیست و چه کاری انجام می‌دهد؟ واژه Pharming ترکیبی از دو کلمه Phishing و Farming است و نوعی کلاهبرداری آنلاین شبیه به 

فیشینگ بوده که در آن ترافیک یک وب سایت دستکاری می‌شود و اطلاعات محرمانه آن به سرقت می‌رود. فارمینگ یک حمله سایبری مهندسی اجتماعی است که مجرمان، کاربران اینترنتی را که سعی بر دسترسی به یک وب سایت خاص را دارند به یک وب سایت جعلی و تقلبی دیگر هدایت می‌کنند. هدف از انجام فارمینگ و ساخت وب سایت‌های تقبلی، دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران همچون رمز ورود به رایانه، اطلاعات حساب بانکی و یا نصب بدافزار بر روی سیستم‌ آنها است.
 
برای طراحی سایت فروشگاهی خود با امنیت بالا با ما در ارتباط باشید.
 
فارمرها اغلب مشتریان وب ‌سایت‌های مالی از جمله بانک‌ها، پلتفرم‌های پرداخت آنلاین و یا وب سایت‌های تجارت الکترونیک را هدف قرار می‌دهند و نیت اصلی آنها سرقت هویت کاربران، سواستفاده از اطلاعات و در نهایت تخلیه حساب آنها است. Pharming یک فرآیند دو مرحله ای است که با نصب کدهای مخرب توسط فارمر بر روی رایانه یا سرور کاربر موردنظر آغاز می‌شود. این کد، کاربر را به یک وب ‌سایت جعلی انتقال می‌دهد تا اطلاعات شخصی خود یا اعتبار ورود به وب ‌سایت‌های ارائه خدمات آنلاین را وارد کند. فارمینگ بر خلاف فیشینگ نیازی به کلیک و باز کردن یک وب سایت توسط کاربران را ندارد؛ زیرا به طور خودکار به سایت جعلی هدایت شده و از آنها خواسته می‌شود تا اطلاعات شخصی خود را وارد کنند. تکنیک‌های فارمینگ اغلب موفقیت آمیز هستند؛ زیرا به هکرها امکان می‌دهند تا به طور همزمان به چندین دستگاه نفوذ کنند. علاوه بر این، هکرها نیازی به متقاعد کردن کاربران برای کلیک بر روی یک ایمیل و یا تبلیغات مشکوک ندارند و کد مخرب به طور خودکار و بدون هیچ اقدامی از سوی کاربران دانلود و بر روی سیستم آنها اجرا خواهد شد.
فارمینگ چگونه کار می کند؟
حال که دانستید فارمینگ چیست احتمالا می‌خواهید بدانید که فارمینگ چگونه کار می کند و از چه روشی کاربران را به طور غیرمستقیم و کاملا حرفه‌ای فریب می‌دهد؟ Pharming اقدامی کاملا غیرقانونی است که از طریق نفوذ به رایانه‌های فردی یا مسموم کردن سرورها انجام می‌شود.
فارمینگ با بهره ‌برداری از مکانیسم‌هایی که کاربران را قادر به گشت و گذار در اینترنت می‌کند، کار خود را به طور هوشمند و حرفه‌ای انجام می‌دهد. سیستم نام دامنه (DNS) وظیفه ترجمه نام‌های دامنه (به آدرس‌های پروتکل اینترنت یا IP) یا آدرس‌های وب که توسط کاربران در مرورگرها تایپ می‌شوند را بر عهده دارد تا رایانه‌ها قادر به خواندن آنها شوند. آدرس IP موقعیت مکانی یک وب سایت را به رایانه‌ها نشان می‌دهد و سپس مرورگر وب آنها به یک سرور DNS متصل شده و آدرس IP را در خود نگه می‌دارد.
هنگامی که یک کاربر از یک وب سایت خاص بازدید می‌کند، مرورگر وب او یک حافظه (Cache) پنهان DNS از آن وب سایت را ذخیره می‌کند؛ بنابراین نیازی نیست هر مرتبه که کاربر از همان وب سایت بازدید می‌کند، مجددا به سرور DNS مراجعه نماید. کش DNS و سرور DNS هر دو در برابر حملات فارمینگ سایبری، آسیب پذیر هستند و در واقع مجرمان از طریق آنها اقدامات مخرب و کلاهبرداری‌های آنلاین را انجام می‌دهند.
انواع فارمینگ
مهاجمان یا فارمرها از ترفندهای مهندسی اجتماعی جهت معتبر نشان دادن آدرس‌های مخرب خود استفاده می‌کنند تا کاربران به آنها مشکوک نشوند. به طور کلی دو نوع اصلی حمله فارمینگ وجود دارد که مجرمان سایبری برای هدف قرار دادن و بهره برداری از حافظه نهان و سرورهای DNS ضعیف از آنها استفاده می‌کنند. اولین مدل حمله فارمنیگ شامل نصب بدافزار بر روی سیستم کاربر است، در حالی که مدل دیگر آن از یک رویکرد سنتی‌تر استفاده می‌کند و هدف اصلی آن تخریب یا مسموم کردن حافظه پنهان و سرور DNS است.
فارمینگ بدافزار (Malware Pharming)
فارمینگ بدافزار یکی از روش‌های رایج انجام سرقت اینترنتی است که در طی آن کاربران اینترنت به طور ناخواسته یک بدافزار مانند اسب تروجان (Trojan horse) یا یک ویروس را از طریق ایمیل‌های مخرب یا دانلود یک نرم افزار دریافت می‌کنند. بدافزار دانلود شده به طور خودکار و مخفیانه کاربران را به یک وب سایت جعلی طراحی شده توسط مهاجم هدایت می‌کند. هنگامی که کاربران به سایت دسترسی پیدا کردند، فارمر تمامی داده‌های شخصی که بازدیدکننده در سایت وارد می‌کند را مشاهده خواهد کرد.
در این روش از فارمینگ، کدهای مخرب ارسال شده از طریق ایمیل در رایانه کاربر قرار می‌گیرند و شروع به تغییر و تخریب فایل‌های میزبانی محلی و همچنین تغییر آدرس‌های IP ذخیره شده می‌کنند. این فایل‌های تخریب شده می‌توانند به ‌طور خودکار رایانه کاربر را به‌ جای وب ‌سایت قانونی که قصد بازدید از آن را دارند به وب ‌سایت‌های جعلی مهاجمان هدایت کنند.
فارمینگ مسموم سازی سرور DNS (DNS Server Poisioning)
DNS یا Domain Name System نام‌های دامنه‌ای را که کاربران برای بازدید از یک وب سایت در مرورگر وارد می‌کنند (به عنوان مثال www.amazon.com) را به آدرس‌های IP قابل خواندن توسط ماشین (به عنوان مثال 192.0.2.44) ترجمه می‌کند. هنگامی که یک سرور DNS خراب شود، کاربران را به آدرس‌های IP جایگزین یا جعلی هدایت می‌کند. فارمینگ مسموم سازی DNS به جای هدف قرار دادن یک دستگاه جداگانه، با سو استفاده از آسیب پذیری در سرور DNS مورد نظر کار خود را انجام می‌دهد. این عمل، کل سرور DNS را تخریب کرده و سپس کاربران را به جای وب سایت واقعی به وب سایت جعلی ساخته شده توسط فارمرها می‌فرستد. هر چه سرور DNS بزرگ‌تر باشد، تعداد قربانیان احتمالی نیز بیشتر خواهد بود.
مسموم سازی DNS، قوانین اینترنت در رابطه با جریان ترافیک به وب سایت‌ها را تغییر می‌دهد و از بازدید کاربران از وب سایت اصلی جلوگیری می‌کند. مهاجمان سایبری از طریق ربودن DNS به این هدف دست پیدا کرده و می‌توانند چندین کاربر را بر روی سرورهای DNS و روترهای محافظت نشده، به ویژه شبکه‌های Wi-Fi رایگان یا عمومی، هدف قرار دهند. این حملات همچنین می‌توانند روترهای اینترنتی خانگی یا اداری را نیز تحت تاثیر قرار دهند؛ زیرا هر روتر حافظه پنهان DNS خود را دارد.
تفاوت فیشینگ و فارمینگ
همانطور که در ابتدا نیز اشاره کردیم، روش‌های مختلفی برای سرقت و کلاهبرداری اینترنتی وجود دارد که فیشینگ و فارمینگ (Pharming) به عنوان رایج‌ترین آنها شناخته می‌شوند. بسیاری از افراد گمان می‌کنند که این دو روش یکی هستند؛ در صورتی که چنین نیست و فارمینگ دارای رویکردهای متمرکزتر و تکامل یافته‌تری نسبت به حملات فیشینگ معمولی است. حملات فیشینگ و حملات فارمینگ از اطلاعات تقلبی اما ظاهرا قانونی جهت فریب کاربران و ترغیب آنها نسبت به اشتراک گذاری اطلاعات حساس استفاده می‌کنند اما از یک جهت، تفاوت بسیاری با یکدیگر دارند. فیشینگ از طریق استفاده از ایمیل‌های جعلی انجام می شود در حالی که فارمینگ کار خود را از طریق وب سایت‌های جعلی و بسیار حرفه‌ای‌تر انجام می‌دهد.
حملات فیشینگ کاربران را فریب می‌دهد تا از طریق ایمیل‌های مخرب و سایر اشکال پیام‌های مستقیم، اطلاعات مهم خود را در یک سایت وارد کنند. مهاجمان فیشینگ، کاربران را با ارسال پیام‌هایی از طرف یک فرستنده قابل اعتماد (به عنوان مثال یک وب سایت معتبر و شناخته شده) و نیاز به کلیک بر روی یک لینک، هدف قرار می‌دهند. اما فارمینگ از تله‌هایی مانند لینک‌های جعلی برای فریب کاربران استفاده نمی‌کند و از طریق هدایت کاربر به وب سایتی که حتی آدرس آن را صحیح وارد کرده است، عملیات تخلیه اطلاعات را انجام می‌دهد. بنابراین اگر هکر بتواند یک حمله DNS موفقیت آمیز را مدیریت کند، جریان اساسی ترافیک وب به سمت سایت هدف تغییر پیدا خواهد کرد.
در حمله فارمینگ، نیازی به ارسال هیچگونه پیام ایمیلی به کاربران نیست؛ زیرا بدافزار به طور خودکار بر روی رایانه موردنظر اجرا می‌شود، درخواست‌های وب را رهگیری کرده و کاربران را به وب‌ سایت‌های مخرب هدایت می‌کند. در حملات فارمینگ علاوه بر اجرای اولیه بدافزار، برقراری هیچ تعاملی با کاربر لازم نیست. هنگامی که بدافزار اجرا می‌شود، حتی پس از راه‌اندازی مجدد نیز بر روی رایانه باقی می‌ماند. تنها ابزارهای حذف بدافزار می‌توانند فایل‌های مورد استفاده برای نظارت بر فعالیت کاربر، نمایش پنجره‌های پاپ آپ و یا ربودن تنظیمات مرورگر را حذف کنند. بنابراین فارمینگ به دلیل ایجاد تغییر در DNS از فیشینگ دشوارتر است و کاربران نیز به راحتی آن را تشخیص نمی‌دهند.
 
برچسب‌ها: ,
بایگانی
پیوندها
پیوندهای روزانه
آمار بازدید
آنلاین : 0
بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 6
بازدید هفته گذشته : 46
بازدید ماه گذشته : 43
بازدید سال گذشته : 696
کل بازدید : 1691