x تبلیغات
چگونه یک طراح وب سایت وردپرسی شویم؟

چگونه یک طراح وب سایت وردپرسی شویم؟

ببینید، تبدیل شدن به یک طراحی سایت در سطوح مختلف قابل انجام است. به عنوان مثال یک نفر می خواهد طراح وب سایت شود که در برنامه نویسی مسلط است و ...

چگونه یک طراح وب سایت وردپرسی شویم؟

ببینید، تبدیل شدن به یک طراحی سایت در سطوح مختلف قابل انجام است. به عنوان مثال یک نفر می خواهد طراح وب سایت شود که در برنامه نویسی مسلط است و یک نفر دیگر می خواهد طراحی سایت با وردپرس را یاد بگیرد. بنابراین ابتدا باید تفاوت بین این موارد را بیاموزید.

تصمیمت را بگیر

خوب اول از همه باید انتخاب کنید که هدف شما از طراح شدن سایت دقیقا چیست؟ به عنوان مثال اکنون می توانید با کمک سیستم مدیریت محتوای وردپرس در کمتر از 2 ماه طراح وب شوید. در عین حال می توانید با یادگیری برنامه نویسی ۲ الی ۳ برابر بیشتر وقت بگذارید و به یک متخصص برنامه نویسی وب تبدیل شوید! اما تفاوت در چیست؟ با این تفاوت که اگر برنامه نویسی بلد باشید می توانید کارهای بسیار تخصصی تری انجام دهید و درآمد بیشتری کسب کنید. به عنوان مثال، اگر کارفرما بخواهد عملکرد متفاوتی را به سایت خود اضافه کند، می توانید این عملکرد را با چند برابر حقوقی که یک طراح برای ساخت یک سایت وردپرس می گیرد، برای او برنامه ریزی کنید.

اما کدام یک انتخاب بهتر است؟ نظر من این است که ابتدا آموزش وردپرس را شروع کنید و زمانی که در مدت زمان کوتاهی بتوانید طراحی سایت با این سیستم را یاد بگیرید، به تدریج مهارت های خود را در دنیای برنامه نویسی افزایش دهید. به این ترتیب کمی وقت گذاشته اید، در مسیر کسب درآمد هستید و می توانید با خیال راحت مهارت های لازم برای حرفه ای شدن و افزایش درآمد خود را بیاموزید. بنابراین من دقیقا این مسیر را به شما آموزش خواهم داد.

آموزش کار با وردپرس

در گذشته، برای ساخت یک سایت، ابتدا باید زبان های برنامه نویسی Front-End را یاد بگیرید، زبان هایی که ظاهر یک سایت را می سازند. در واقع هر آنچه در این سایت می بینید به کمک css و html که زبان های فرانت هستند ساخته شده است. پس از آن، باید به زبان های Back-End یا پشت صحنه می رفتید. با کمک این زبان ها تمامی اقدامات پشت صحنه سایت که از دید مخاطبان پنهان بوده و در واقع هسته اصلی سایت هستند، اجرا می شود. اما پس از مدتی چیزی به نام «سیستم مدیریت محتوا» متولد شد!

سیستم های مدیریت محتوا که امروزه وردپرس معروف ترین و محبوب ترین آنهاست، به شما این امکان را می دهد که بدون نیاز به یادگیری زبان های برنامه نویسی سایتی را طراحی کنید! خوب، در اینجا خود سیستم مدیریت محتوا هسته یا Back-End سایت را به صورت آماده در اختیار شما قرار می دهد. علاوه بر این، برنامه نویسانی نیز هستند که قالب های آماده ای برای ظاهر ایجاد می کنند.

قالب هایی که با کمک زبان های برنامه نویسی css و html ساخته شده اند و فقط باید آنها را با قیمت های نه چندان گران خریداری کنید. به این ترتیب عملا ۲ قسمت اصلی سایت به صورت آماده در اختیار شما قرار می گیرد و دیگر نیازی به یادگیری برنامه نویسی نخواهید داشت.

پس وظیفه من به عنوان یک طراح وب چیست؟

حال سوالی که پیش می آید این است که اگر هسته سایت به صورت آماده در اختیار ما قرار گیرد و بتوان ظاهر آن را به راحتی خریداری کرد، وظیفه من به عنوان طراح سایت چیست؟ آیا دیگر به من نیاز داری؟ در واقع نکته اینجاست که نصب قالب بر روی سیستم مدیریت محتوا، ایجاد تنظیمات و البته شخصی سازی ظاهر آن نیاز به تخصص و زمان زیادی دارد. پس اینطور نیست که فکر کنید هرکسی با دانلود وردپرس بتواند به راحتی سایتی طراحی کند. بلکه شما به عنوان یک طراح سایت باید حداقل 1 تا 7 روز برای ساخت سایت وقت بگذارید البته با کمک دانش تخصصی خود. به همین دلیل است که «قیمت طراحی سایت» قیمت خوبی است و امروزه طراحان سایت برای یک سایت وردپرسی بین ۲ تا ۱۰ میلیون تومان دستمزد می گیرند.

چگونه باید وردپرس را دریافت کنیم؟

شما چندین گزینه برای یادگیری نحوه کار با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و طراحی سایت وردپرسی دارید. ابتدا یک دوره جامع در وب فارسی پیدا کنید، آن را بخرید و از آموزش آن استفاده کنید. اگر یک دوره خوب پیدا کنید، قطعا می تواند در زمان شما صرفه جویی کند. راه حل دوم این است که به دنبال منابع رایگان، دوره های رایگان، فیلم ها و آموزش های یوتیوب و سایر سایت ها در وب باشید. این انتخاب نیز یک گزینه هوشمند است، اما به دلیل محتوای گسسته منابع رایگان ممکن است کمی بیشتر زمان ببرد.

در هر صورت حتی در مدت کوتاهی باید با این مفاهیم آشنا می شدید. اگر نمی خواهید، می توانید مقالاتی را که در زیر لینک کردم را بخوانید و سپس به ادامه مقاله بروید.

هاست: هاست فضایی است که اطلاعات وب سایت را در آن قرار می دهید. چیزی شبیه کامپیوتر خودتان.

دامنه: دامنه نام وب سایت است. اکنون نام سایت ما پورتال و پسوند آن .COM است.

نحوه خرید دامنه: چگونه در سایت NIC ثبت نام کنیم، پسوندهای مختلف دامنه چه تفاوتی با هم دارند و کدام را بخریم؟

چگونه دامنه را به هاست متصل کنیم تا کاربر با وارد کردن نام سایت در مرورگر آن را وارد کند.

چگونه وردپرس را روی هاست نصب کنیم؟

چگونه تنظیمات اولیه وردپرس را انجام دهیم؟

بعد از اینکه اینها را در دوره مورد نظر یا اصلا با کمک مقالات رایگان یاد گرفتید مسیر را ادامه می دهیم.

با افزونه های ضروری وردپرس آشنا شوید

در وردپرس چیزی به نام افزونه داریم. در واقع هر افزونه چیزی شبیه یک نرم افزار کوچک است که روی وردپرس شما نصب می شود و یک سری امکانات اضافی به آن می دهد. به عنوان مثال ووکامرس افزونه ای است که به سایت شما متصل شده و پس از انجام تنظیمات آن، سایت معمولی شما را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل می کند. در هر صورت، در فرآیند تبدیل شدن به یک طراح وب سایت، باید افزونه های لازم را بشناسید و نحوه کار با آنها را بیاموزید. در مورد هر یک از این افزونه ها آموزش های زیادی در وب وجود دارد. به طور خلاصه، مهمترین افزونه هایی که باید با آنها آشنا شوید عبارتند از:

افزونه امنیت سایت: افزونه هایی وجود دارند که نفوذ به وردپرس را سخت تر می کنند و امنیت سایت شما را افزایش می دهند. به عنوان مثال، "all in one wp security and firewall" یا "Wordfence" افزونه

افزونه پشتیبان گیری: افزونه هایی هستند که از تمامی اطلاعات سایت شما یک نسخه پشتیبان تهیه می کنند تا در صورت از بین رفتن اطلاعات به هر دلیلی مانند هک سایت یا مشکلات دیگر، بتوانید آنها را بازیابی کنید. به عنوان مثال، افزونه Updraft.

افزونه سئو: افزونه های سئو افزونه هایی هستند که به شما کمک می کنند تا سایت خود را برای دیده شدن در نتایج جستجوی گوگل بهینه کنید. به عنوان مثال، افزونه Yoast Seo.

افزونه فروشگاه: افزونه ووکامرس افزونه ای است که سایت معمولی شما را به یک فروشگاه آنلاین با امکانات فراوان تبدیل می کند.

افزونه صفحه ساز: با صفحه ساز که برای شخصی سازی ظاهر استفاده می شود آشنا می شویم.

کار با صفحه سازها را یاد بگیرید

یکی از مهمترین اقداماتی که یک طراح وب سایت باید انجام دهد شخصی سازی ظاهر وب سایت است. در واقع یک قالب آماده ظاهری از پیش تعیین شده به شما می دهد و اساسا هر کارفرمایی نیاز دارد که سایتش طبق سلیقه خودش جزئیات خاصی داشته باشد. اینجاست که شما به یک صفحه ساز نیاز دارید. این یک افزونه قدرتمند است که بر روی وردپرس نصب شده است و به شما امکان می دهد بدون استفاده از کدهای برنامه نویسی جزئیات ظاهری را تغییر دهید. به عنوان مثال، یک کادر به سمت راست صفحه اضافه کنید یا فرم پرسش و پاسخ را در پایین سایت قرار دهید.

توضیحات تصویر: صفحه ساز Elementor به شما این امکان را می دهد که به راحتی با کشیدن و رها کردن عناصر مورد نیاز را به صفحه اضافه کنید.

در حال حاضر معروف ترین افزونه صفحه ساز وردپرس; به آن Elementor می گویند. بنابراین، او باید یاد بگیرد که با آن کار کند. در دوره های طراحی سایت نحوه کار با آن را به شما آموزش می دهند. البته اگر می خواهید یک طراح وب سایت متخصص و حرفه ای شوید، ممکن است مجبور شوید دانش خود را بیش از یک دوره معمولی افزایش دهید و حتی دوره های آموزشی تخصصی المنتور را خریداری کنید. همچنین ویدیوهای زیادی برای آموزش این صفحه ساز در یوتیوب وجود دارد که باید تماشا کنید.

 

برچسب‌ها: ,
بایگانی
پیوندها
پیوندهای روزانه
آمار بازدید
آنلاین : 0
بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 6
بازدید هفته گذشته : 46
بازدید ماه گذشته : 43
بازدید سال گذشته : 696
کل بازدید : 1691