7 مرحله سئو سایت تازه تاسیس (قسمت دوم)
- نوشته شده در چهارشنبه 11 خرداد 1401 ساعت 17:13
- | ارسال نظر
در مقاله قبل دو گام ابتدایی و ضروری اولیه در سئو سایت تازه تاسیس را با هم مرور کردیم. امروز نیز در ادامه این مقاله قصد داریم به بررسی مورد دیگر بپردازیم.
مرحله 3: محتوای خود را بسازید
محتوای با کیفیت بالا سنگ بنای تعامل شما با مشتریان و نحوه دستیابی سایت ها به رتبه های برتر است. منظور ما از محتوا، هر چیزی است که در سایت خود منتشر می کنید که باعث آموزش، جذب و خوشحالی مشتریان می شود، مانند:
برای مشاوره سئو و تولید محتوای متنی برای سایت تازه تاسیس خود به وبکده مراجعه کنید.
محتوای صفحه وب
پست های وبلاگ
کتابهای الکترونیکی، کاغذهای سفید و گزارشها
بروشورها، برگههای نکات و سؤالات متداول (سؤالات متداول)
صفحات فروش
فیلم های
تصاویر، اینفوگرافیک و موارد دیگر
اکنون که ایده بهتری در مورد آنچه کاربران برای یافتن صفحه ای شبیه صفحه شما جستجو می کنند دارید، باید شروع به نوشتن محتوای خود و بهینه سازی آن کنید. موتورهای جستجو وب سایت شما را می خزند و سعی می کنند بفهمند در مورد چیست و سپس تصمیم می گیرند که هر یک از صفحات وب شما برای چه پرس و جوهایی باید رتبه بندی شوند.
مطمئن شوید که ابتدا برای بازدیدکنندگان خود و سپس برای موتورهای جستجو می نویسید. محتوای شما باید تازه و فریبنده باشد، در غیر این صورت شانسی برای تبدیل بازدیدکنندگان به مشتری نخواهید داشت. هرگز سودمندی و متقاعدکننده بودن محتوای خود را فدای محتوای سئو پسند نکنید.
هنگام نوشتن محتوای خود برای کاربران و موتورهای جستجو، به موارد زیر توجه بیشتری داشته باشید:
عناوین عناوین جذابی بنویسید که توجه بازدیدکنندگان شما را جلب کند.
کلید واژه ها. بیشتر روی افزودن اطلاعات مرتبط و مفید تمرکز کنید که افراد را به سایت شما بیاورد. همچنین، کلمات کلیدی مرتبط را با هم ترکیب کنید و به جای افزودن هر چه بیشتر کلمات کلیدی که می توانید، روی اضافه کردن اشکال متنوع از کلمات کلیدی تمرکز کنید.
موضوعات هر صفحه باید روی یک موضوع منحصر به فرد تمرکز کند. در عین حال، مطمئن شوید که بیش از یک صفحه را برای یک محصول یا هدف یکسان بهینه نکنید، زیرا این نه تنها باعث سردرگمی می شود، بلکه دو صفحه خواهید داشت که برای کلمات کلیدی مشابه رقابت می کنند. شما نمی خواهید رقیب خود باشید، نه؟
کیفیت. محتوای شما باید منحصر به فرد و هدفمند باشد. دلیل اینکه افراد به سایت شما مراجعه می کنند این است که آنها در جستجوی اطلاعات هستند، برای راه حلی برای یک مشکل، بنابراین مطمئن شوید که می توانید آن را در اختیار آنها قرار دهید تا به جای دیگری نروند. آنچه را که گوگل به عنوان محتوای با کیفیت بالا می بیند و راه های ایجاد آن در سایت خود را بیابید.
خنکی. به طور منظم محتوای جدید اضافه کنید. می توانید وبلاگی ایجاد کنید که در آن دائماً اطلاعاتی را که بازدیدکنندگان ممکن است مفید بدانند به اشتراک بگذارید، یا می توانید کتاب های الکترونیکی یا کاغذهای سفید را به اشتراک بگذارید.
طول. توصیه می کنیم بیش از 500 کلمه در یک صفحه داشته باشید. اما ایده این است: محتوای شما باید به اندازه کافی طولانی باشد تا به سوالات بازدیدکنندگان در مورد محصول یا خدمات شما پاسخ دهد.
ابزار Search Engine Optimiser ما می تواند زمان زیادی را برای تحقیق صرفه جویی کند. این نوع کلمات کلیدی را که کاربران در موتورهای جستجو جستجو می کنند به شما نشان می دهد تا بدانید صفحه خود را روی چه چیزی متمرکز کنید.
مرحله 4: کد خود را بهینه کنید
در حالی که نوشتن محتوا برای مردم بسیار مهم است، باید به نحوه بهینه سازی کد وب سایت خود توجه کنید تا موتورهای جستجو بتوانند محتوای شما را نیز بخوانند.
بیایید ببینیم چگونه می توانید کد سایت خود را به درستی بهینه کنید و به رتبه سایت خود در موتورهای جستجو کمک کنید:
ساختار URL مناسب SEO
URL ها عنصر مهم دیگری هستند که اغلب نادیده گرفته می شوند. اگر آدرسهای اینترنتی شما دارای اعداد و نشانههای نقطهگذاری هستند، موتورهای جستجو نیز مانند کاربران، برای درک موضوع آن صفحه مشکل خواهند داشت.
اگر می خواهید به ساختار URL سایت مناسب سئو برسید، در اینجا چند نکته وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید:
نسخه های دامنه www و غیر www خود را یکپارچه کنید. اگر www.example.co.uk را در مرورگر خود تایپ کنید و سپس فقط example.co.uk را تایپ کنید و نسخه "non-www" به www.example.co.uk هدایت نشود، به این معنی است که موتورهای جستجو دو سایت مختلف را مشاهده می کنید که محتوای تکراری در نظر گرفته می شود. این برای تلاشهای کلی سئوی شما مؤثر نیست زیرا پیوندهای ورودی شما را کمرنگ میکند، زیرا سایتهای خارجی به www.example.co.uk و example.co.uk پیوند میدهند. بنابراین کاری که باید انجام دهید این است که دامنه مورد نظر خود را، چه با www یا بدون www، تنظیم کنید و ریدایرکت های 301 را برای تمام نسخه های دیگر URL خود که بازدیدکنندگان را به دامنه دلخواه شما هدایت می کند، پیاده سازی کنید. مهم نیست کدام نسخه URL را انتخاب می کنید تا زمانی که با آن سازگار باشید. در اینجا نحوه انجام تغییر مسیر 301 در هر پلتفرمی آمده است.
از URL های پویا اجتناب کنید. URL های پویا زشت هستند و چیزی در مورد آنچه در صفحه شما وجود دارد نمی گویند. بنابراین به جای www.example.co.uk/?p=3355474، ممکن است بخواهید از URL های ثابت مانند www.example.co.uk/topic-name استفاده کنید. URL های توصیفی به بازدیدکنندگان این امکان را می دهد که فقط با نگاه کردن به پیوند متوجه شوند که صفحه در مورد چیست.
از تگ های متعارف استفاده کنید. این تگ ها به ربات های موتورهای جستجو می گویند که کدام قسمت از محتوا اصلی و کدام یک تکراری است. به این ترتیب ربات از روی موارد تکراری عبور می کند و فقط به قطعه اصلی ایندکس می کند و اعتبار پیوند می دهد. برای تعیین URL متعارف، باید تگ rel=”canonical” را به URL خود اضافه کنید. نحوه اضافه کردن تگ های متعارف را بیاموزید.
یک نقشه سایت XML ایجاد کنید. نقشه های سایت مانند یک نقشه راه برای موتورهای جستجو هستند. آنها شامل هر صفحه در سایت شما می شوند و مطمئن می شوند که ربات های موتور جستجو چیزی را از دست نمی دهند. می توانید از ابزارهایی مانند XML Sitemap Creator برای ایجاد خودکار نقشه سایت برای شما استفاده کنید. هنگامی که نقشه سایت XML شما ایجاد شد، باید آن را به کنسول جستجوی گوگل و ابزار وب مستر بینگ ارسال کنید تا موتورهای جستجو بتوانند وب سایت شما را راحت تر بخزند و فهرست کنند.
برچسب عنوان
هر یک از صفحات وب شما باید دارای یک برچسب عنوان منحصر به فرد باشد که توضیح دهد که آن صفحه در مورد چیست. به برچسب عنوان توجه کنید زیرا این همان چیزی است که افراد هنگام جستجوی محصولات یا خدمات شما در نتایج موتورهای جستجو می بینند. علاوه بر این، به عنوان مثال، برچسب عنوان در پست های به اشتراک گذاشته شده در سایت های رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک نیز نشان داده می شود. بنابراین شما نه تنها باید کلمه کلیدی اصلی خود را در عنوان قرار دهید، بلکه باید آن را به اندازه کافی فریبنده کنید تا افراد را متقاعد کنید که کلیک کنند.
بنابراین، وقتی تگ های عنوان خود را می نویسید، مطمئن شوید:
برای هر صفحه یک برچسب عنوان منحصر به فرد داشته باشید
نام محصول خود یا موضوع اصلی که در حال پوشش آن هستید را در صفحه قرار دهید
برچسب عنوان خود را بین 42 تا 60 کاراکتر، از جمله فاصله، نگه دارید. این فقط یک تخمین است زیرا دیگر در مورد تعداد کاراکترها نیست، بلکه به تعداد پیکسل هایی است که کاراکترها اشغال می کنند. برای اطمینان از قطع نشدن عنوان شما، سعی کنید بیش از 60 کاراکتر نبرید.
تگ توضیحات متا
توضیحات متا باید محتوای صفحه شما را خلاصه کند زیرا این مورد نیز همراه با برچسب عنوان در نتایج موتورهای جستجو نشان داده می شود. در حالی که به شما کمک نمی کند رتبه بالاتری کسب کنید، توضیحات متا به خوبی نوشته شده می تواند تاثیر زیادی بر روی اینکه آیا کاربران تصمیم به کلیک کردن دارند یا خیر، داشته باشد، بنابراین باید به عنوان "فروش" نوشته شود.
هنگام نوشتن توضیحات متا، مطمئن شوید:
شما یک صفحه متفاوت برای هر صفحه ایجاد می کنید
در مورد ویژگی ها یا ایده هایی صحبت می کند که کاربران از آنها سود می برند
بین 100 تا 150 کاراکتر، با احتساب فاصله
این شامل یک فراخوان برای اقدام است که افراد را به کلیک کردن ترغیب می کند.
برای مثال، از صفحه دامنه .uk از وب سایت 123 Reg استفاده می کنیم.
در اینجا چگونه تگ عنوان در کد منبع به نظر می رسد:
<title>.ثبت دامنه انگلستان | uk خود را از 123 Reg</title> سفارش دهید
و این کد منبع برای توضیحات متا است:
<meta name=”description” content="آدرس وب موجود خود را با پسوند دامنه uk کوتاه کنید تا بازدیدکنندگان شما ساده تر بتوانند وب سایت شما را پیدا کنند و برند شما را به خاطر بسپارند."/>
حال، اگر جستجوی «ثبت دامنه .uk» را در گوگل انجام دهیم، این چیزی است که پیدا می کنیم:
هدینگ ها
تگهای عنوان برای تقسیم بصری محتوا به بخشها (از دیدگاه قابلیت استفاده) و برای اطلاع دادن به عنکبوتهای موتورهای جستجو در مورد آن صفحه استفاده میشوند.
در کدنویسی HTML، تگ های هدر از h1 تا h6 یک سلسله مراتب را تشکیل می دهند.
کد نویسی باید چیزی شبیه این باشد:
<h1>عنوان اصلی</h1>
<h2>سرفصل ثانویه 1</h2>
<h3>بخش فرعی عنوان فرعی 1</h3>
<h2>سرفصل دوم 2</h2>
<h3>بخش فرعی عنوان ثانویه 2</h3>
برای مثال، با نگاهی به کد منبع صفحه دامنه uk خود، سرفصل ها به این صورت سازماندهی می شوند:
<h1>یک دامنه uk را از 123 Reg</h1> ثبت کنید
<h2>افزونه کوتاه تر و واضح تر برای سایت های مستقر در بریتانیا</h2>
<h2>چرا نام دامنه .uk برای شما و کسب و کار شما ایده آل است؟</h2>
<h2>چه کسی می تواند دامنه های .uk را ثبت کند؟</h2>
<h2>چرا یک .uk ثبت نام کنید؟</h2>
<h2>هم اکنون دامنه .uk را جستجو کنید!</h2>
وقتی صحبت از سرفصل ها می شود، مطمئن شوید:
همیشه در هر صفحه یک تگ h1 داشته باشید اما هرگز بیش از یک تگ h1 نداشته باشید
اطمینان حاصل کنید که هر عنوان مربوط به بخشی است که نشان می دهد.
منبع: https://www.123-reg.co.uk/blog/search-engines/7-simple-yet-vital-seo-first-steps-for-new-website/